Şimdi Ara

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.655
Cevap
56
Favori
431.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skovali

şimdi arkadaşlar kısaca sunu demek istiyorum. kablosuz baglantıyı ararken denk geldim ve mini bir sekilde ttnet ile goruserek burda sorulan tüm sorulara Tivibu Ev in ilk kulanıcılarından olup sorunlu musteri haline gelen ben detaylı sekilde asagıda anlatıcaklarım işinizi görücegine inanıyorum. Ben ileri düzey yazılım mühendisiyim ki ben bile cıldırmıstım altyapı sıkıntısından :)

...

Hocam yazılım mühendisiymişsiniz Telnet'le falan cihazı hacklemeye çalışsanız on numara olur
  • Bende ocaktan beri kullanıyorum, hem tüplü hemde led tv de kullandım ve doğrusu tüplü tv de çok daha iyi sonuç veriyor. Led tv de hdmi ile görüntü alıyorum ama görüntü kalitesi vasat, hele hd olmayan bir kanalda futbol maçlarının kalitesi çok kötü.

Bayram dolayısı ile 18 Ağustostan itibaren tüm kanallar tüm filmler açık denilmişti ama bende gelişme yok, kontrol ettiniz mi?

Ahaber, minika kanalları eklenmiş bugün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 18 Ağustos 2012; 15:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Bende ocaktan beri kullanıyorum, hem tüplü hemde led tv de kullandım ve doğrusu tüplü tv de çok daha iyi sonuç veriyor. Led tv de hdmi ile görüntü alıyorum ama görüntü kalitesi vasat, hele hd olmayan bir kanalda futbol maçlarının kalitesi çok kötü.

Bayram dolayısı ile 18 Ağustostan itibaren tüm kanallar tüm filmler açık denilmişti ama bende gelişme yok, kontrol ettiniz mi?

Ahaber, minika kanalları eklenmiş bugün...

şu an tüm kanallar açık bende.
  • Filmlerde açık demişlerdi ama kiralanıyor hala..
  • HD'ler dahil tüm kanalları açmışlar güzel.

Bu arada A Haber'in HD'si de eklenmiş. Atv hd hala neden yok diye sorarlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 19 Ağustos 2012; 3:41:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

HD'ler dahil tüm kanalları açmışlar güzel.

Sırayla geliyor demekki. Bugün yarın o da gelir her halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

quote:

HD'ler dahil tüm kanalları açmışlar güzel.

Sırayla geliyor demekki. Bugün yarın o da gelir her halde

Sanırım hd yayınları düzgün izleyebilen aboneleri az olduğu için sallıyorlar işi. Uyduda şifresiz olan hd kanalları eklememek/ ekleyememek de ne oluyorsa.

Bu arada seç izle filmleri ücretsiz olmamış.
  • 1 aydır gelen giden yoktu başvurumuz iptal edilmiş
  • Bayramdan iki gün önce Tivibu başvurusu yapmıştık bayramda gelirler mi?
  • quote:

Bayramdan iki gün önce Tivibu başvurusu yapmıştık bayramda gelirler mi?

Gelmezler büyük ihtimalle. Ama hafta bitmeden gelirler.

Bu arada eğer altyapınız desteklemiyorsa başvurunuzu iptal ediyorlar. Ve bu konuda size geri dönüş yapmıyorlar. 1 hafta içinde arayan soran olmazsa siz arayıp bilgi alın.
  • quote:

quote:

Bu arada eğer altyapınız desteklemiyorsa başvurunuzu iptal ediyorlar. Ve bu konuda size geri dönüş yapmıyorlar. 1 hafta içinde arayan soran olmazsa siz arayıp bilgi alın.

20 mbit internet var destekler herhalde
  • quote:

quote:

quote:

Fiberse hic sorun olmaz. Ayrica 6 ay bedava oluyor fiberlere. Size bahsetmedilerse arayip isteyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fiberse hic sorun olmaz. Ayrica 6 ay bedava oluyor fiberlere. Size bahsetmedilerse arayip isteyin derim.

Evet biliyorum 6 ay olayını. Artık yarım yıl beleş takılacağız. İnşallah normal uydu gibi değildir
  • Arkadaşlar benim hattıma gelen maksimum hız bu resimde yazan 24574 mü? Yani ben yarın bir gün Tivibu almaya kalksam benim hızımı 24 mbite mi yükseltecekler?

TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]

Çok kararsızım alıp, almama konusunda, elimde de maalesef başka bir alternatif yok. Odama da çok istiyorum bir televizyon almayı, ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
  • Arkadaşlar;
    Ağustos başında tivibu aboneliğimi başlattım. 6 gb kotalı 12 mb lik internetede abone oldum.
    20 gün geçti kotanız dolmuştur diye mesaj alıyorum. İnternetimi kullanırken bilgisayarda video-youtube-müzik dinleme vs. yapmıyorum.
    Download ettiğim doğru dürüst birşeyde yok. Ha ne var windows güncelleme, forumu kullanma, android telefonuma uygulamalar yükleme vs.. bukadarla 6 gb dolarmı yoksa şu seç izle olayı kotadanmı yiyor. Tekrar izle veya seç izle olayı kotadan alıyorsa tamam ama almıyorsa kota aşımım mantk dışı Bilgi lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sn: albus
    Benim soruma cevap verebilecekmisiniz. Bilginiz dahilinde ise.
  • cok güzelmiş
  • Bize de 2 ay ücretsiz diye gelip bağladılar.İnternetim 7Mb'i görüyor.Televizyon açılınca 3'lere düşüyor.HD kanalları,seç izle den ücretsiz filmleri izletmiyor.1 ay oldu.1 ay sonra .İnşAllah net hızım düşmez yoksa....
    Tivibu mivibi hikaye, forever KARASAL ANTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Arkadaşlar;
    Ağustos başında tivibu aboneliğimi başlattım. 6 gb kotalı 12 mb lik internetede abone oldum.
    20 gün geçti kotanız dolmuştur diye mesaj alıyorum. İnternetimi kullanırken bilgisayarda video-youtube-müzik dinleme vs. yapmıyorum.
    Download ettiğim doğru dürüst birşeyde yok. Ha ne var windows güncelleme, forumu kullanma, android telefonuma uygulamalar yükleme vs.. bukadarla 6 gb dolarmı yoksa şu seç izle olayı kotadanmı yiyor. Tekrar izle veya seç izle olayı kotadan alıyorsa tamam ama almıyorsa kota aşımım mantk dışı Bilgi lütfen.

tivibu ev mi aldınız yoksa tivibu web mi.ayrıca artık 4-6 gb gibi kotalr net kullanımında yetersiz kalıyor.sırf site gezerek bile ay sonu gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Arkadaşlar;

Bilgisayardan izlediginiz Tivibu ise kotadan yer. Fakat Tivibu Ev ise kotayi etkilemez, ayri hattan geliyor. Tivibu Ev ile televizyondan izliyorsunuz yayinlari, uydudaki gibi bir kutu veriyorlar. Eger boyleyse aboneliginiz ve buna ragmen kotadan gitmisse hemen arayip kayit olusturun, sistem, tanimlama hatasi vs olabilir duzeltilir.

Baska bir konu da 12 mbit hiza 6gb kota cok dusuk bir rakam. 1 ay idare edebilmek mumkun degil. Normal internet kullaniminiz bile asmaya yeter. Boyle bir durum da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 27 Ağustos 2012; 22:30:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.