Şimdi Ara

TTNET Tivibu Paket Değişikliği ve TTNET Aylık Ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar ben dün itibariyle Standart paket olan tivibu paketimi giriş paketi olarak TTNET Online İşlem Merkezinden değiştirdim Tivibu'nun sitesinde Giriş Paketi Toplam 67 kanal yazıyor ama bende kanallardan 80 i filan açıktı ama seç-izle de sorun yok yani 1000 e yakın yazıyor standart pakette Giriş Paketindede 100 e yakın ve şuan bayağı düşmüş 100 falan vardır yani sizce üyeliğim başarıyla giriş paketine geçmişmidir? Ayın başından itibaren 1 TL mi gelecek?

benim ttnet NETLİMİTSİZ Paketi sözleşmeli olarak bilirsiniz çoktandır fatura falan gelmiyor önceden 45 TL geliyordu sözleşmemde var sanırsam yine 45 gelir yanılmıyorsam babam yatırdığı için bilmiyorum 45 gelir değilmi? aylık ödeme gecikince o ay için belli bir ceza geliyor o ceza nekadardır?

Sorularıma beni rahatlatacak doğru cevaplar gelirse çok sevinirim sevgili dostlar yardımlarınızı esirgemeyin saygılar.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyyou_60 -- 4 Şubat 2011; 14:44:44 >

• beyler hadi son konuyu es geçtim...

Öncelikle selam arkadaşlar ben dün itibariyle Standart paket olan tivibu paketimi giriş paketi olarak TTNET Online İşlem Merkezinden değiştirdim Tivibu'nun sitesinde Giriş Paketi Toplam 67 kanal yazıyor ama bende kanallardan 80 i filan açıktı ama seç-izle de sorun yok yani 1000 e yakın yazıyor standart pakette Giriş Paketindede 100 e yakın ve şuan bayağı düşmüş 100 falan vardır yani sizce üyeliğim başarıyla giriş paketine geçmişmidir? Ayın başından itibaren 1 TL mi gelecek?

bu konu en önemlisi yardımlarınızı bekliyorum ..
  • yuhhhh bee herkez bir yardım istiyo saniyede kaç cevap qeliyor yine benim konum yine cevapsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyyou_60

beyler hadi son konuyu es geçtim...

Öncelikle selam arkadaşlar ben dün itibariyle Standart paket olan tivibu paketimi giriş paketi olarak TTNET Online İşlem Merkezinden değiştirdim Tivibu'nun sitesinde Giriş Paketi Toplam 67 kanal yazıyor ama bende kanallardan 80 i filan açıktı ama seç-izle de sorun yok yani 1000 e yakın yazıyor standart pakette Giriş Paketindede 100 e yakın ve şuan bayağı düşmüş 100 falan vardır yani sizce üyeliğim başarıyla giriş paketine geçmişmidir? Ayın başından itibaren 1 TL mi gelecek?

bu konu en önemlisi yardımlarınızı bekliyorum ..

Fatura konuları çok iç açıcı bi konu olmadığından sağlıklı bir bilgi vereceğimi düşünmüyorum o nedenle alıntısını yaptığın sorununa verilebilecek en iyi cevap Online İşlem Merkezine bakmak olacaktır. Bunun için online işlem merkezine girerek oradan Tivibu sekmesini tıkla paket bilgini göreceksin. EĞer paket bilginde "Giriş Paket" görünüyorsa korkmana gerek yok ay sonu 1 TL'lik bir faturalandırma olur ancaaak bu paket görünmüyorsa o da dert değil. Hemen paket değişikliği butonuna tıklayarak paketini "Giriş Paketi"ne çevirebilirsin. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 4 Şubat 2011; 19:05:13 >

• saol dostum.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.