Şimdi Ara

TTNET(TÜRK TELEKOM) HIRSIZLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.09.2019 Tarihin de gece saat 02.00 sularında internet hız problemi ile ilgili müşteri hizmetlerini aradım.Ardından 21.09.2019 öglen saat 14.15 gibi evime 2 adet yetkili geldi arıza ekibinden.Bu yetkililer modemi değiştirmeleri gerektiğini söyledi.Bu değişen modem takıldığında "ip gelmiyor,ekibimiz 1 saat en kötü ihtimalle 24 saat içinde çözücek"dendi.Ardından oluşan olayları sıra sıra anlatıyorum ki sizde Türk Telekom'un nasıl bir kalpazan şirket olduğunu ögrenin.
    21.09.2019 Akşam saatleri ilk kaydımı oluşturdum.İlgilenilicek denildi.Ardından 24.09.2019 tarihinde saat 22.00 gibi Telekom müşteri hizmetlerinden yetkili kişi ile konuşmak istediğimizi belirterek yetkiliye ulaştım.Yetkili birşeyler yaptığını düzeldiğini söyledi.Evet internet geldi ancak bugün yani 25.09.2019 saat 12.00 saatinde tekrar internetim kesildi.Hala da yok. Yaklaşık 4 gündür hiçbir bilgi olmadan internetime giremiyorum.Gelen bir kaç mesaj var onları da paylaşıcam.Güya sonuclanmış ancak hiçbir bilgi yok.Dalga geçer gibi hakkımı gasp ediyorlar sanıyolar ki ben bu internet düzelince susucam.Yeter! Bu kadar başına buyruk istedikleri herşeyi yapmalarına izin vermememiz gerektiğini düşünüyorum.Kesinlikle hiçbir bilgi vermeden hiçibr yardım etmeden insanı zorla küfür etmeye hakaret etmeye zorluyorlar.Sizlerden ricam konuyu öne cıkartmanız ve yapabilicegim şeyleri dile getirmeniz.Simdiden teşekkür ederim .

BTK ve CİMER şikayetleri yapılmıştır.

EKSTRA --

Roma'ya giden arkadaşım internetini İzmir'de unuttuğu için ödemesi baya gecikmiş.Ardından konuyu ben ele alarak yardımcı olmak için ödemelerini ben yapmaya başladım.Aradığımız zaman asla yardımcı olmadan gelip başvuru yapması lazım deniyor.Adam Roma'dan internetini iptal ettirmeye nasıl gelicek arkadaş ? Herneyse bu konuda kesinlikle bir işlem yaptırtmıyorlar.Ama asıl olay şurada başlıyor.Benim ödediğim kredi kartı üzerinden benden habersiz şekilde yaklaşık 10 ay boyunca düzenli olarak tüm faturayı kesmişler.Benim konudan haberim yaklaşık olarak 2 ay önce oldu.Bunu bankam ile görüştüğüm zaman "Hayır sizin verdiginiz herhangi bir otomatik ödeme yok.Bu hakları yok,sizden otomatik olarak asla alamazlar bunu şirket ile görüşünüz denildi.İşte kalpazan türk telekom'un bana yapmış olduğu ikinci hırsızlıkta bu şimdi bunun için de uğraşıcam heryere şikayette bulunucam.Tekrar teşekkürler.

TTNET(TÜRK TELEKOM) HIRSIZLIĞI Buyrun mesela bu.Bunun gibi yaklaşık 10 adet çekim var ve hiçbirinden haberim yok bunların hepsini mahkemeye vericem.

Edit sebebi: Ekstra konuyu yazmak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EQ zenniE -- 25 Eylül 2019; 19:46:6 >

• Güncellendi.Yardımınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    2 ay önce açıldı
    Türk Telekom Modem
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.