Şimdi Ara

TTNET, Türkiyeye Psikolojik İşkence yapıyor,İnsan Hakları İhlalidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET gerçek manada artık, her gence bilerek şiddet uyguluyor, bu iş Adil kotadan çıktı, açıkca ve net olarak şiddete dönüştü.

Dünyada hiç bir şirketin, gençlerin psikolojisini bozmak, Aile ortamında dahi gerilime neden olan, Özgürlük kısıtlamaları bilinçli olarak uygulama hakkı yoktur.

Avrupa İnsan Hakları Avukatlarına sesleniyorum, buna dur deyin artık.

Bunun adı şiddettir, Gençlerin sağlığı ile ciddi olarak, Psikolojilerini bozmak demektir.

• hakli da olsan abartili yazmissin
  • hep yazıyorum gene yazacağım.
    sizde benim gibi kapattırın arkadaşlar.ucunda ölüm yok.
    ben 2 sene önce kapattırdım birşey olmadı.3G kullanıyorum sadece download yapmıyorum.
    çokda memnunum işimi görüyor.
    apartmanda ttnet bakır kablolardan başka gelen altyapı yok bende çareyi 3G de buldum.
    herkeze öneririm.
  • hakli da olsan abartili yazmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet dur demiyor arkadaş bunlara biz ne yapalım koskoca devlet göz yumduktan sonra iptal edip şirketle ilişkiyi kesmek en mantıklı yol olarak gözüküyor.
  • avrupa insan hakları mahkemesi internet sayfası
    http://www.inhak-bb.adalet.gov.tr/aihm/aihm.htm
    burada gerekli bilgilendirmeler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

devlet dur demiyor arkadaş bunlara biz ne yapalım koskoca devlet göz yumduktan sonra iptal edip şirketle ilişkiyi kesmek en mantıklı yol olarak gözüküyor.

Göz yumma değil, böyle olmasını zaten devlet istedi araplara tekel bir telekom firmasını satarak. Hükümetin tekrar seçilmesi de durumdan memnun olduğumuzu gösteriyor.
    Madem ülkenin yarısı memnunsa o zaman biz burada boşuna ağlıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar isterse 200tl ye satar ben iptal ettirdim kurtuldum sizde ettirin, hani nete feci baglanmıs olursun birden net gider hiç giremezsin anlarımda 1mbit oldu diye nasıl piskolojiniz bozuluyor oyun indiremedim hd film inmiyo diyemi bozuluyor, ben fiyatlar pahalı diye iptal ettirdim yoksa bana 1mbitde yeter.
  • quote:

8 Mbit adsl bağlantısı ile aylık en fazla 2500GB veri indirilebilir. TTNET bu veri miktarını 115TL ye şu anda satmaktadır.

8 Mbit Netlimitsiz 50GB kotalı tarifenin fiyatı ise 59TL dir. Bu tarife ile ise aylık 350GB veri indirilebilir. Anlaşılacağı üzere bir önceki tarifeye oranla son derece orantısız ve çağ dışı bir tarifedir.

Tarifeler şuna göre oluşturulmalıdır;
    8 Mbit tarife 115TL ye verilebildiğine (kar yapılabildiğine) göre 1GB veriyi TTNET 0,046TL ye satmaktadır.
    - 8Mbit 50GB AKN'lı tarife aylık 350GB*0,046TL = 16.1 TL ye satılmalıdır. Bu durumda mevcut tarife ücreti olan 59TL nin ne kadar fahiş bir fiyat olduğu anlaşılmaktadır.

GB ücreti 0,046TL olmak üzere kullandığın kadar öde tarifesi oluşturulabilir. Kullanıcı ay içerisinde ne kadar veri indirmiş ise yukarıdaki birim fiyatı ile çarpılarak fatura çıkarılabilir. Tek tarife; KULLANDIĞIN KADAR ÖDE. Böylece kota uygulamalarına da gerek kalmaz.

Yada 59TL ye aylık 1250GB veri indirilebilecek uygulama getirilebilir. 250GB AKN uygulandıktan sonra hız 3.5Mbit e düşürülürse aylık 1250GB veri miktarının ücreti olan 59TL yi karşılamaktadır. (8Mbit ile günlük 86.4 GB indirilirse 250GB 3 günde doldurulmakta, AKN devreye girdikten sonra 3,5Mbit ile günlük 37.8GB indirilirse 27 günde 1020GB indirilebilir, TOPLAM 250GB + 1020GB = 1270GB. Şu andaki uygulama 250GB AKN ve 3.5Mbit hız düşümü şeklinde uygulanmalıdır.

Eğer AKN illaki uygulanacaksa ücretiyle doğru orantıda uygulanmalıdır. Standart bir kullanıcı için 250GB AKN şu anda yeterlidir. (ileriki yıllarda bu miktar mutlaka arttırılmalıdır, çünkü veri içeriği giderek artmaktadır.)

BTK ya şikayetlerde bu şekilde bir tarifeyi herkes söylerse belki kulak verirler, hepberaber bu tarife üzerinde ısrar edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

devlet dur demiyor arkadaş bunlara biz ne yapalım koskoca devlet göz yumduktan sonra iptal edip şirketle ilişkiyi kesmek en mantıklı yol olarak gözüküyor.

devletten bişe beklemek kadar saçma bişey yok şuan. Tamamen devlet destekli çalışıyorlar adamlar

http://www.dailymotion.com/video/xqa0cm_turkiye-de-ynternet-pahaly-deyil_news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 30 Nisan 2012; 18:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss4809

quote:

8 Mbit adsl bağlantısı ile aylık en fazla 2500GB veri indirilebilir. TTNET bu veri miktarını 115TL ye şu anda satmaktadır.

8 Mbit Netlimitsiz 50GB kotalı tarifenin fiyatı ise 59TL dir. Bu tarife ile ise aylık 350GB veri indirilebilir. Anlaşılacağı üzere bir önceki tarifeye oranla son derece orantısız ve çağ dışı bir tarifedir.

8 Mbit tarife 115TL ye verilebildiğine (kar yapılabildiğine) göre 1GB veriyi TTNET 0,046TL ye satmaktadır.
    - 8Mbit 50GB AKN'lı tarife aylık 350GB*0,046TL = 16.1 TL ye satılmalıdır. Bu durumda mevcut tarife ücreti olan 59TL nin ne kadar fahiş bir fiyat olduğu anlaşılmaktadır.

GB ücreti 0,046TL olmak üzere kullandığın kadar öde tarifesi oluşturulabilir. Kullanıcı ay içerisinde ne kadar veri indirmiş ise yukarıdaki birim fiyatı ile çarpılarak fatura çıkarılabilir. Tek tarife; KULLANDIĞIN KADAR ÖDE. Böylece kota uygulamalarına da gerek kalmaz.

Yada 59TL ye aylık 1250GB veri indirilebilecek uygulama getirilebilir. 250GB AKN uygulandıktan sonra hız 3.5Mbit e düşürülürse aylık 1250GB veri miktarının ücreti olan 59TL yi karşılamaktadır. (8Mbit ile günlük 86.4 GB indirilirse 250GB 3 günde doldurulmakta, AKN devreye girdikten sonra 3,5Mbit ile günlük 37.8GB indirilirse 27 günde 1020GB indirilebilir, TOPLAM 250GB + 1020GB = 1270GB. Şu andaki uygulama 250GB AKN ve 3.5Mbit hız düşümü şeklinde uygulanmalıdır.

Eğer AKN illaki uygulanacaksa ücretiyle doğru orantıda uygulanmalıdır. Standart bir kullanıcı için 250GB AKN şu anda yeterlidir. (ileriki yıllarda bu miktar mutlaka arttırılmalıdır, çünkü veri içeriği giderek artmaktadır.)

BTK ya şikayetlerde bu şekilde bir tarifeyi herkes söylerse belki kulak verirler, hepberaber bu tarife üzerinde ısrar edelim.

hıc bır servıs saglayıcısı BTK dan habersız bısey yapamaz. BTK akk dan zaten haberdar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_

hakli da olsan abartili yazmissin

Abartı neresinde örnek verirmisin, bende senden Özür diliyim hemen ?

Zenginsen maaşın 3000 liradan yüksek, sana sonuna kadar katılırım abartılı yazdım derim.

10 senesini vermiş, Hastanede çalışan Doktorumuz sınırsız internet alabilmek için 2.000 liralık maaşının, %5'ten fazlasını ödemek zorunda !

Asgari ücretliyi saymıyorum, ne denirki onlara, ALLAH c.c yardım etsin.

Memur, İşçi, Öğretmen, Doktor, SUbay, Ast Subay, Polis, İşçi, çocuklarını toplayalım bakalım, ne diyecekler, kaç evde Babasına Annesine yalvaran, münakaşa eden Gençler var, bunlardan aherin varmı?

Arkadaşım insaf, Asgari ücretle çalışan bir İnsan, sınırsız İnterneti alabilmek için, 115 Lira ödemek zorunda, yukarda saydığım kesimden kaç kişi bu parayı verebilir onuda yazki, bizde Abartmışız diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren16

hep yazıyorum gene yazacağım.
    ben 2 sene önce kapattırdım birşey olmadı.3G kullanıyorum sadece download yapmıyorum.
    apartmanda ttnet bakır kablolardan başka gelen altyapı yok bende çareyi 3G de buldum.
    herkeze öneririm.

Dostum git işine yaa. sadece download yapmıyormuş. ee daha ne yapacaz interneti. böyle saçma sapan yorumlar yapmayın. bizim zorumuz ne sen ne diyorsun !!! yani susayım dedim zorla insanı çileden çıkartıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 30 Nisan 2012; 20:48:16 >
  • quote:

herkeze öneririm.

Eren Kardeşim,

İnternet2in amacı nedir, Dünya ile bilgi alışverişi, paylaşım, eğlence, kısaca aklına gelecek herşey.

Yaşın kaç bilmiyorum ama sana üzüldüm, Download yapmayışına, Avrupalı Gençlerse, karşılıklı bilgi payalaşımında asla örgürlüklerinden taviz vermiyorlar.

Zaten 3 ay sonra, burayada imzamı atarım, TTNET bu uygulamasına devam etsin, Abonelerinin en az %20 sini kaybedecektir, şuan İnsanlar, belki düzelir diyor, bu sebeblede TTNET kendine güveniyor, 3 ay sonra ise TTNET fiyatlarını hep beraber göreceğiz.

Uydunet, Biri, Metro,Turkcell bu firmlarıda yakında göreceğiz, Metro net, TTNET müşterilerini İstanbulda topluyorlar, eçvremde çok İnsan geçti, peşin ödemede 10 mbit İnt, akn kotasız 59 Lira, 24 ay taahütle.

TTNET, bazı şeylerin Türkiye'de Mümkün olmadığını anlayacaktır, kimse parayı sokaktan toplamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

Orijinalden alıntı: ss4809

quote:

hıc bır servıs saglayıcısı BTK dan habersız bısey yapamaz. BTK akk dan zaten haberdar

zaten ben de onu diyorum, asıl babamız (ehem!) BTK zaten, bu adamların başına çökmeliyiz ki birşeyler oynasın yerinden.

• Nedense en çok kazığı adının içinde "Türk" kelimesinin geçtiği firmalardan yiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 30 Nisan 2012; 22:10:50 >
  • quote:

herkeze öneririm.

Ben de böyle düşünüyorum. Ben de 2 sene önce kapattırdım, DL yi de bir süre bıraktım. 3G den devam.

Ben tepkimi böyle gösterdim. He, ilerde sabit internete dönsem bile başka firmalara bakarım.
  • iptal şart tepki göstermek için bana 1mbit yeter ama oda çok para.
  • yazılmakla olmaz iptal ettirin anca öle olur,
    AKK yeni çıkmadı medeni toplumlar ilk tepki koyarlar kimse geçmeyecekti netlimitsize ama ,ne koparırsam kardır düşüncesi ile ibre tersine dönünce zararı dokunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.