Şimdi Ara

Ttnet upload 2 mbit oldu, alakalı olarak AKK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstemediğim halde fibere geçirmişlerdi apartmana santrali koyunca. 8 mbit ADSL taahhüdüm vardı. Şu anda 22 mbit alıyorum. Bi de modem vermişlerdi, fakat ben eski antika modemimi kullanıyordum, sebebi de 8 mbit sync olup kotayı çabuk bitirmemekti. Geçenlerde internetim gitti. Daha doğrusu internet vardı ama modem bir türlü sync olamıyordu. Şüphelenip bana verdikleri modemi taktım, şak diye ip aldı modem. Ama baktığımda upload 2 mbit gözüküyordu.

Şimdi nereye varmaya çalışıyorsun derseniz, eğer upload 2 mbit oldu ise, o zaman AKK sonrası download hızının 1 mbit olarak kalması komik olur. Ha tabi TTnet'den her şey beklenir o ayrı mesele ama milletin 3 mbite düşmesi, uploadın 2 mbit olması filan, sanırım TTnet yeni bir ayar veriyor yavaştan şu internete. Bakalım ne olacak.

• biz o kadar saf insanlarız ki 50gb kota koyuyor, sonra kota sonrası 350kbs download veriyor seviniyoruz.

aylık kotanın en az 200gb, upload hızının da en az 400kbs olması GEREK.ama nerde...

downloadu hallettiler, uploadu da 200kbs yapsalar iyi olur.en azından kötünün iyisi...
  • Kardeş şimdi ne dersen haklısın.Melasef buna sevinmektan başka çaremiz yok.Alternatifi yok olsa inan geçeriz.
    Her yerde yok.Sanki birisi kural kanun çıkarmışta zengin kesimlere her türlü olanak sağlanacak dar gelirli vatandaşı devlet ne kadar sömürürse sömürecek...Keşke herkezin download hızı 20 mb upload hızıda 2 mb olsada 50 gb olunca hızımız düşse.Ama bu olanaklara sahib olanlar yine zengin kesimler yani site vs gibi yerlerde oturanlar.Bana sorarsan emekli maaşı ile geçinmeye çalışan bir aileyiz.100 olmasında 350 olması daha iyidir.Hatta lüxtür..
  • faturada fazlalık gelırse tuketıcı haklarına gıt sen 8mbps a göre ımza atmısın daha fazla tutar talep edemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Kardeş şimdi ne dersen haklısın.Melasef buna sevinmektan başka çaremiz yok.Alternatifi yok olsa inan geçeriz.
    Her yerde yok.Sanki birisi kural kanun çıkarmışta zengin kesimlere her türlü olanak sağlanacak dar gelirli vatandaşı devlet ne kadar sömürürse sömürecek...Keşke herkezin download hızı 20 mb upload hızıda 2 mb olsada 50 gb olunca hızımız düşse.Ama bu olanaklara sahib olanlar yine zengin kesimler yani site vs gibi yerlerde oturanlar.Bana sorarsan emekli maaşı ile geçinmeye çalışan bir aileyiz.100 olmasında 350 olması daha iyidir.Hatta lüxtür..

aynen sitelere öncelik veriyor ttnet.bencede haksızlık.
    ara sokaklardaki dolapları fibere geçirse herkes 20mbit alır.boşu boşuna apartmanlara masraf yapıyorlar.sanki şuan bütün adsl aboneleri adsli tam verimle kullanıyorda.sitelere 100mbit vermesi kaldı.
    32mbit vdsl destekleyen hattıma .20mbit fibernet vermiyorlar.sistem izin vermiyormuş güya.eve gelen kablonun metresini bile ölçebiliyor.osistemi yapmaları zor olmamalı.
    hatta bundan önce hattım 16yı destekelmesine rağmen veremiyoruz diyorlardı.arayıp zar zor yaptırdım santralden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

faturada fazlalık gelırse tuketıcı haklarına gıt sen 8mbps a göre ımza atmısın daha fazla tutar talep edemezler

8 mbit parası ödüyorum. 60 tl.
  • quote:

Kardeş şimdi ne dersen haklısın.Melasef buna sevinmektan başka çaremiz yok.Alternatifi yok olsa inan geçeriz.

Oturduğum semt İzmir'in dışında, hiç de zengin bir semt değildir. Yeni yapılanan bir yer hatta. Sanırım test amaçlı ilk kurdukları bölgelerden birisi bizimkisi. Konunun zenginlikle filan alakası yok, tamamen şans. Hatta Bu sene başında santral tarafındaki problemler yüzünden aylarca 1 mbiti zor gördüm. Düzeleli bir kaç hafta oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilightened

quote:

Oturduğum semt İzmir'in dışında, hiç de zengin bir semt değildir. Yeni yapılanan bir yer hatta. Sanırım test amaçlı ilk kurdukları bölgelerden birisi bizimkisi. Konunun zenginlikle filan alakası yok, tamamen şans. Hatta Bu sene başında santral tarafındaki problemler yüzünden aylarca 1 mbiti zor gördüm. Düzeleli bir kaç hafta oldu.

Biz çok dinledik bu lafları iyisimi sıkmayın kendinizi.10 KM mesafedeki Toki konutlarına fiber döşeyen TTNET.Santralin 150 metre ilerisindeki evlere fibernet veremiyor.Bu mudur şanş.Sizin oturduğunuz yer mahalle arası apartman ise lafım yoktur....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twilightened

quote:

Biz çok dinledik bu lafları iyisimi sıkmayın kendinizi.10 KM mesafedeki Toki konutlarına fiber döşeyen TTNET.Santralin 150 metre ilerisindeki evlere fibernet veremiyor.Bu mudur şanş.Sizin oturduğunuz yer mahalle arası apartman ise lafım yoktur....

+santralin dibindeyiz 16mbit almasına rağmen modem. hız 11.5mbiti geçmiyor.
    sadece santralin bulunduğu sokaktakilere fibernet verebiliyorlarmış saçmalığa bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.