totolink mi tp link mi, tplink yazmak istedin galiba? |
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (108. sayfa)
-
-
Evet telefondan yazdım p yerine o yazmışım edit yaptım tplink aldım memnunum bu tür markalar bana hep airtiesi hatırlatıyor modem alıp elimizde patlamıştı dediğin gibi asus tplink zyxel vs uluslararası deneyimi olanlardan devam ederim diğerlerine bulaşmam aldım memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 20 Ocak 2023; 16:33:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün aldım bugün geldi. Henüz deneyemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneyimlerini paylaşır mısın dostum
Akşam 9 gibi deneyip haber veririm.
Tamamdır teşekkürler bir de kaç liraya nereden aldın acaba
799 hepsiburada
Eyvalla, hayırlı olsun güle güle kullan
Tplink archer c5v var bende turknet kullaniyorum. Onlar verdi. Ben fifa oynuyorum ping çok kötü sabit olmuyor bir türlü. Belki modemden kaynaklanıyor diye denemek istedim. Eğer aynı olursa iade ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 20 Ocak 2023; 17:30:46 >
Anladım, keşke almadan önce bi arkadaşının ya da başkasının modemiyle deneseydin ping aynıysa hatla alaklalı bişey olabilir
100 mbit fiber var sarı kablo geliyor eve , yeni hat hızı tam veriyor ama ping sabit değil. Herhde chipset iyi degil bunun. Tenda broadcom kullanıyor digeri mediatek sanırım. Etkiler diye düşünüyorum. Deneme fırsatım yok ama hat iyidir diye düşünüyorum.
TD W-9970 V3 için sadece power ışığı yanan arkadaşların modemlerindeki arıza muhtemelen kristal arızasıdır modemin kartını açtığınızda pasif soğutmalı olan işlemcidir onun hemen yanında küçük dışı metal kare şeklinde bir parça var onun adı kristal osilatör'dür şanslıysanız kristaliniz arızalıdır değilse işlemciniz arızalıdır. işemcinin çalışması için olmazsa olmaz bir malzemedir modemin işlemcisine uygun aynı özellikte bir kristal osilatör bulup sorunu çözebilirsiniz bir kristal de kartın tam ortasında bulunuyor ethernet portlarının üst kısmında üzerinde 20.000 yazıyor yanlış değilsem.
-
Nereden buluruz panpa
Dostum, başka kullanmadığın modem anakart falan varsa uyuyorsa osilatör değerleri onunla değiştirebilirsin anca
Arkadaşlar merhaba,
Son firmware güncellemesinden sonra ilginç bir problem keşfettim.
Windows masaüstündeki Ağ (network) simgesine çift tıklayıp ağdaki cihazlara baktığınızda içlerinde TD-W9970 isimli modem görünmüyor, önceden TD-W9970 olarak görünüyordu.
Kontrol edebilirseniz sevinirim.
FW Sürümü: 21.12.01.01006
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Şubat 2023; 19:8:27 > -
Arkadaşlar bu modemde ağ ayarları (WAN settings anlamında) menüsü son fw ile arayüzden kaldırıldı değil mi? Adsl/Vdsl2 şeklinde modülasyon türünü seçemiyoruz? Otomatik kendi mi algılıyor?
Fw sürümü: 21.12.01.01006
Eski sürümünde (16.09.30.01005) DSL ayar menüsü root kullanıcısı ile açık geliyor.
-
arkadaşlar selam bu lanet olası modemde dns nasıl değiştirebilirim eski yöntemleride yemiyor
Yazılım Versiyonu:
21.12.01.01006
Donanım Versiyonu:
TD-W9970 v3 00000001
-
Modemin DCHP sunucusu > Lan ayarları bölümünden DNS değiştirebilirsiniz.
-
Genel Ağ > Wan Bağlantıları bölümünden VDSL / Fiber veya IPTV ayarları yapılabiliyor. Modülasyonu otomatik yapıyor kullanıcı adı ve şifreyi farklı bir iss kullanıyorsanız değiştirebiliyorsunuz. Kaldırıldı dediğiniz bölüm neresi aynı FW sürümündeyim hiçbir değişiklik yok. IPv6 desteği eklendi sadece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X