< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (109. sayfa)
-
-
Hangi servis sağlayıcıdan hizmet alıyorsunuz? Türk telekomda dnsler engelli örneğin istediğinizi yazın çalışmaz.
-
pananet telekom altyapısı yine,önceki iss de telekom altyapılıydı fakat çalışıyordu düzgün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Engelleme değil. Buraya değer giriyorsun ancak uygulamıyor. Daha önce bir yerden başka değerler girmişim (1.1.1.1 vs.). Onlar kaldı.
-
GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.
Referans Kodu: GCPGKKKV4P
Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)
Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda)
Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum
100 mhz sınırsız ağustos ayına özel 320 TL
-
Bu modemi halâ kullanan var mı arkadaşlar? Sıcaklar başladığından beri bağlantı kopmaları baş gösterdi. Fan bağladım. Sizde benzer sıkıntılar var mıdır DSL kopması gibi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de var benzer durum, özellikle pencere önüne falan koydum. arada donuyor diyorum iss bağlantı zayıf ama modem paneline bile girmiyor. ki 2 cihaz bağlı, 4 5 cihaz bağlansa zorlanır
-
Valla hocam benimkinin Wifi'si kapalı halde, router bağlayarak kullanıyorum. Lakin W9970 modeminin kendisi DSL bağlantısında saçma sapan zamanlarda kopma yapmaya başladı. Telekom arıza kaydı açınca da direkt modeme kusur buluyorlar. Soğutma uygulayıp denemeye devam ediyorum. Mesajınız için ayrıca teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X