Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.168
Cevap
70
Favori
487.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ordan değiştirmeme rağmen değişmiyor hocam sorun o zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealWorldRules R kullanıcısına yanıt

Hangi servis sağlayıcıdan hizmet alıyorsunuz? Türk telekomda dnsler engelli örneğin istediğinizi yazın çalışmaz.

• RElS kullanıcısına yanıt
    pananet telekom altyapısı yine,önceki iss de telekom altyapılıydı fakat çalışıyordu düzgün

• RElS kullanıcısına yanıt

Engelleme değil. Buraya değer giriyorsun ancak uygulamıyor. Daha önce bir yerden başka değerler girmişim (1.1.1.1 vs.). Onlar kaldı.

• GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.

Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)

Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda)  TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 

Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum

100 mhz sınırsız ağustos ayına özel 320 TL

• Bu modemi halâ kullanan var mı arkadaşlar? Sıcaklar başladığından beri bağlantı kopmaları baş gösterdi. Fan bağladım. Sizde benzer sıkıntılar var mıdır DSL kopması gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

bende de var benzer durum, özellikle pencere önüne falan koydum. arada donuyor diyorum iss bağlantı zayıf ama modem paneline bile girmiyor. ki 2 cihaz bağlı, 4 5 cihaz bağlansa zorlanır

• edizz E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benimkinin Wifi'si kapalı halde, router bağlayarak kullanıyorum. Lakin W9970 modeminin kendisi DSL bağlantısında saçma sapan zamanlarda kopma yapmaya başladı. Telekom arıza kaydı açınca da direkt modeme kusur buluyorlar. Soğutma uygulayıp denemeye devam ediyorum. Mesajınız için ayrıca teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.