< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (91. sayfa)
-
-
-
Hocam kolay menü altındaki => Kolay bridge / köprü ve Kablosuz bölümleri bende sorunsuz ve hızlı bir biçimde çalışıyor.
Ben bilgisayardan denedim. Ayrıca telefondan denedim de de açılıyor. Sorunun tarayıcı da olma ihtimalide olabilir belki, gördüğüm kadarıyla samsunun kendi taratıcısını kullanıyorsunuz sanırım, başka bir cihaz da veya tarayıcı da denediniz mi hocam
Yazılım versionu : 20.08.05.01006
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilgisayar üzerindeki Chrome ve Firefox tarayıcısı ile de denedim, aynı valla. Yalnız bende modemin kendi Wifi'si kapalı, Router bağlayıp kullanıyorum lakin modemden kendi Wifi'sini açıp dendiğimde de hata yine çıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: kaand12@
Hocam kolay menü altındaki => Kolay bridge / köprü ve Kablosuz bölümleri bende sorunsuz ve hızlı bir biçimde çalışıyor.
Ben bilgisayardan denedim. Ayrıca telefondan denedim de de açılıyor. Sorunun tarayıcı da olma ihtimalide olabilir belki, gördüğüm kadarıyla samsunun kendi taratıcısını kullanıyorsunuz sanırım, başka bir cihaz da veya tarayıcı da denediniz mi hocam
Yazılım versionu : 20.08.05.01006
Yeni son sürüm yüklendikten sonra herhangi bir sıfırlama veya kablosuz ayarlarda değişiklik de yapmadım.
Edit: Şimdi aklıma geldi. Belki sizde hata çıkmamasının sebebi bu dediğim Kablosuz (Kolay Menü) bölümündeki kutucukları önceden 1 seferliğine de olsa elle doldurup ve ayarlamaları yapıp önceden kaydetmiş olmanızdandır. Bende bu sayfa açılınca bulunan tüm kutucukların (SSID, Guest vs.) içi boş olarak açılıyor ve tam açılma esnasında "Bilinmeyen Hata" veriyor. Buna mukabil normal (sol genel menü) "Kablosuz" sayfası hatasız açılıyor ve bilgiler saklı duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Kasım 2020; 12:41:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben kolay menü geldiğini yeni öğrendim, 2-3 gün öncesine kadar geldiğini bilmiyordum bile, yani elle kimse doldurmadı bundan eminim çünkü evde modem arayüzüne tek girebilen benim.
Yani bende o kısımlar dolu gelmişti ilk oraya girdiğim de, ve hiçbir ayarı ellemeyip çıktım tekrar. Bu zamana kadar da hiç ayara dokunmadım kolay menüdeki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 13 Kasım 2020; 15:7:56 >
Anladım. Valla o zaman geriye ihtimal olarak benim modem versiyonunun v1 ve sizinkinin v2 veya v3 olduğu için olabilir ama bu da pek hattâ hiç mantıklı gelmiyor. Eleye eleye geriye başka potansiyel neden bulamadım :)quote:
Orijinalden alıntı: kaand12@
Hocam ben kolay menü geldiğini yeni öğrendim, 2-3 gün öncesine kadar geldiğini bilmiyordum bile, yani elle kimse doldurmadı bundan eminim çünkü evde modem arayüzüne tek girebilen benim.
Yani bende o kısımlar dolu gelmişti ilk oraya girdiğim de, ve hiçbir ayarı ellemeyip çıktım tekrar. Bu zamana kadar da hiç ayara dokunmadım kolay menüdeki
Bir de tabi ilgili yazılım yüklendikten sonra modeme reset atıp fabrika ayarlarına döndürdüyseniz o farketmiş olabilir. Ben onu da yapmadan mevcut yapılandırma ile kullanmaya devam ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Kasım 2020; 15:38:18 >
-
Benim modem v3 hocam, dediğiniz gibi belki de ondandır :)
SNR Margin değerim 20nin üstünde, paketime göre maksimum hızı almak istiyorum. SNR Margin değerini nasıl düşürebilirim?
-
Hızınızı yükselttikçe, ona paralel olarak snr değeriniz düşer zaten. 12 olacak şekilde hızınızı kademeli olarak yükseltmelisiniz.
Şu an ki hat değerlerinizi görebilir miyiz?
-
Merhaba.
Hattınız vdsl mi yoksa adsl sinyali mi alıyor? Keşke o kısmı kırpmasaydınız.
Merhaba.
ADSL_2plus alıyorum.
-
Esasen adsl2+ sinyal tipinde "hat değerlerinizin de gösterdiği kadarıyla" en fazla 22mbps alabilirsiniz şu an. Hattınız max. 24mbps gösteriyor. Vdsl başvurusunda bulundunuz mu?
arkadaşlar merhaba 2. el w9970v3 modem aldım ancak değerleri çok düşük 35mbps netspeed kullanıyorum ancak 2 mbps alabilyorum en fazla, aynı hatla farklı modemle denediğimde herhangi bir problem yok. Modemin DNS ayarlarını değiştirdim yine de bir farklılık olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bpolat -- 21 Kasım 2020; 1:19:59 > -
Bu değerlere bakılınca ya hat ya da iç tesisat ciddi sorunlu denir ama aynı altyapı ve hat ile farklı bir modem sorunsuz akıyorsa çok garip bir durum. Aklıma gelen ihtimal, W9970'e giren ana RJ11 yani telefon kablosu soketini kontakt sprey ile iyice temizleyip tellerde korozyon veya iletkenlik sorunu olup olmadığına bakın tekrar derim. Düşük bir ihtimal de xDSL yongasının eskimeye bağlı bozulması ama öyle olsa onun hepten güme gitmesi gerektiği için düşük ihtimal görüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bpolatarkadaşlar merhaba 2. el w9970v3 modem aldım ancak değerleri çok düşük 35mbps netspeed kullanıyorum ancak 2 mbps alabilyorum en fazla, aynı hatla farklı modemle denediğimde herhangi bir problem yok. Modemin DNS ayarlarını değiştirdim yine de bir farklılık olmadı
-
Yok başvurmadım. Eskiden yaklaşık 20mbps kadar çıkıyordu hızım o sıralar değerlerim 9db falandı. Modem değişince böyle oldu. Pazartesi müşteri hizmetlerini arayayım bi.
-
Arkadaşlar merhaba turktelekom hipernete geçtim yeni geldi altyapı yaklaşık 82 mbps hız alıyorum elimdeki modem tenda v1200 yoğun kullanımda aşırı ısınıyor ve yavaşlamaya başlıyor. Modem değiştirmek istiyorum telekom bu modemimi veriyor acaba yoğun indirme ve online oyun için ideal midir yoksa başka bir modem mi bakayım.
-
arkadaşlar 20.08.05.01006 bu sürümde tplink stat ile rootladıktn sonra şifreyi değişmeye çalıştığınızda telnet hatası veriyor telnet port kısmına 23 yazınca oluyor eğer eski sürüme gelmek istiyorsanız 16 lı sürüme dönünce neti kesip cwmp ayarlarına gelip sağ tıklayıp incele diyip ordaki bir kodu siliceksiniz ordan 3 seçeneği kapalı yapıp soap üzerinden mesaj yönetimi tikinide kaldırıp kaydedin ve bu kadar modemde sıkıntı kalmaz benim ıss im türknet türktelekomdan geçtim ilk gün internet 35/6 diğersi sabah uyandığımda power lambası wifi ve 1 nolu port yanıyordu Allah Allah dedim türknete arıza kaydı açtık 2. gün türk telekom dan adam geldi dsl ucuna baktı sinyal yok dedi aşağı indik ttnet erkenden gelip kabloyu kesip kaçmış adam bunu koparmışlar dedi (aslında onlar kopardı) ek yaptı gitti sorun çözüldü eğer böyle bir şey yaşarsanız ilk kabloya bakın +internetim modem 16lı sürümdeyken uploadd 6 idi (fakat paketim3 idi)modem kendini 20.05 yapınca 3 e düştü belki kablodandır cat 6 çekmeyi düşünüyorum o kablonun çıktığı kutuyu açıp direk bağlamam mümkünmüdür
-
Herkese selam, elime Telekom'un verdiği TD-W9970 V3 cihazdan geçti ama sadece power ışığı sabit olarak yanıyor açınca. Bir de her hangi bir ethernet portuna kablo takınca Lan 4 ışığı yanıyor. Sanırım brick yapmışlar cihazı. Biraz bakındım Tftpd ile başka model Tplinkleri unbrick yapıyorlar ben beceremedim. Ya almam gereken Ip farklı (genelde 192.168.0.66) ya da bu modelde desteklenmiyor bu kurtarma yöntemi.
Bu birckten kurtarmak için bir araç, yöntem bilen var mı acaba?
-
Garip bir şekilde bugün baktığımda ttnet yerine başka bir ISS kullanıyorsanız tıklayın yazısı çıktı ve artık modem başka ISS de kullanılabilir oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X