|
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (98. sayfa)
-
-
Yazılım Versiyonu:
20.08.05.01006
Ara ara bağlantı kopuyor. Wifi ışığı yanıyor ancak cihaza bağlanamıyorum. Lan üzerinden bağlanmak zorunda kalıyorum. Yeniden başlatınca yada kapatıp açınca sorun çözülüyor. Bir süre sonra tekrar oluyor.
-
Bahsettiğiniz sorun ara ara şahsi modemimde de oluyordu.
Maalesef ttnet in bilerek yaptığı bir eskitme politikası gibi duruyor.
Ben millenicom kullanıyordum. 2 hafta önce kapattırdım. Cihaz sizin sürümden bir önceki sürümde iken WiFi çok stabildi. Güncelleme sonrası sapıttı maalesef. -
modemi geri yükle seçeneğinden önceki sürüme güncelleme yapamaz mıyız ?
bu arada maksimum 50 görünüyor ancak 32 den fazla alamıyorum. 45 e falan çıkaramaz mıyım ?
-
Maksimum yazan hattın desteklediği size atanan ise 35. Yani 32 almanız normal. Daha da üst hızlar kopma yapabilir bu hat değerlerinde.
Geri yükleme konusunda pek bir fikrim yok ancak sanırım forumda konusu vardı. -
Anladım. Paket sözde 50 megabit ancak 32 ancak alabiliyorum. Peki root un bana bir faydası olur mu ?
-
Size 50mbps tanımlansa kopmalardan ötürü kullanamazsınız. Kaldı ki şu an bile snr değeriniz 10 civarında.
12 olması gerekiyor stabilite için. -
Anladım. o gece olan olaydan sonra hat değerleri bu kadar kötü oldu. Bina girişinden daireye kadar yeni telefon kablosu çeksem sorun düzelir mi ? Yoksa saha dolabından kaynaklı mı ? Ayrıca modemde root bana ne fayda sağlayabilir ?
-
Saha dolabınızdan veya santralinizden kaynaklı sorun olmadığı takdirde reglet kutusundan modeme tek parça cat6 çekerseniz hat değerleriniz kayda değer derecede iyileşir.
Root hesabı açmış olmanız bu durumda pek bir fayda sağlamaz.
Dediğim gibi sorun saha dolabı kaynaklı da olabilir bina tesisatı kaynaklı da... -
Üstat zaten müteahhit benim. Tüm dairelere de cat 6 o zaman yeni çıkmıştı ondan çektirdim. Prizden almıyorum yani. Saha dolabı 15 metre ileride hemen üstadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@feramor sayesinde root menüsüne erişebildim. Çok teşekkürler. Bendeki şu anki yazılım 20.08.05.01006.
En yeni yazılım hangisi? Link verebilir misiniz? Veya en sorunsuz firmware hangisi? Onun linkini verebilir misiniz?
Root menüsünü aktif ettikten sonra kapatmam gereken bir ayar var mı modemde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq_1907 -- 30 Ocak 2021; 10:0:20 > -
15 metre ileride olan saha dolabına göre değerler çok kötü maalesef. Giriş kattan modem ile bir ekran görüntüsü alırsanız daha net olur aslında. -
Yazılım kimse kimseye veremiyor.
Bende bugün aşağıda bırakacağım linkteki şekilde deneyim yaşadım.
Bugün yüklenen en günceldir mantığı.
Yazılım Versiyonu:
20.08.05.01006
Donanım Versiyonu:
TD-W9970 v3 00000001
-
Türknet 35 mbps vdsl üyesiyim.Bu modemi türknette kullanan arkadaş varmı?
Wifi çekimi nasıl,sık sık bağlantı kopma durumu varmı?
Sorunsuz çalışıyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Şubat 2021; 12:22:25 > -
Kullanıyorum ,sıkıntı yok .Hatta 100mbps kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: dobisco
Kullanıyorum ,sıkıntı yok .Hatta 100mbps kullanıyorum.Teşk ler.Isınma durumu nasıl?Çok sorun oluyormu?
Diğer oda da kablosuz router olarak kullanılabiliyormu?
Yeni yazılımdaki kopma sorunu nedir,düzelirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Şubat 2021; 12:27:43 > -
Modem çok ısınıyordu WI-FI bağlantım sürekli olarak kopuyordu , modemin ömründe de azalma olur diye düşündüm ve arkadaki plastik kapağı kestim fan yerleştirdim . Şuanlık ısınma yok gerçekten buz gibi , ama önceden ısınma çok oluyordu.
Kullanılır , modemde köprü ayarı var. Denemedim ama yapabilirsiniz.
Yeni yazılım çok kotu bende dün uğraşa uğraşa internetten bulduğum FW'yi rootlu modeme indirdim. Şuanlık problem yok. Eski FW'de sürekli hızım düşüyordu. CWMP'yi kapayamamıştım onu hallettim (CWMP'yi kapamak için modemden ayarını kapadıktan sonra restart atın oyle girin internet kullanıcı adınızı ve şifrenizi) .Yeni yazılımla ileride düzeleceğini düşünmüyorum çünkü Telekomun eskitme politikası gibi geliyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobisco -- 1 Şubat 2021; 12:43:49 > -
Yazılım Versiyonu:
20.08.05.01006
Ebeveyn kontolleri çalışmıyor yada ben beceremedim, daha önce superonline modeminde güzel çalışıyordu fakat bu modemde ebeveyn kontrolleri çok karışık, bir şeyler oluyor ama benim istediğim şekilde olmuyor.
Belli saatlerde aç belli saatlerde kapat istiyorum fakat olmuyor, konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi.
-
17.12.27.01005 Versiyonunu paylaşabilecek var mı? 20.08.05.01006'da kopma ve hız sorunu yaşıyordum. 16'ya dönünce dahada düzeldi fakat en stabil sürüm v17.
Bazı yerlerde eski versiyon yükleyince çöker,brick olur falan görmüştüm. Öyle bir şey olmuyor arkadaşlar. 20.08'den 16'ya dönebildim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunSociety -- 5 Şubat 2021; 17:54:20 > -
arkadaşlar selamlar,
Modemi kullanmaya başladığımdan beri yaklaşık 1.5 aydır whatsapp diye bir port açılıyor kendiliğinden.Ben kapatıyorum fakat 1.5 hafta sonra yine kendi kendine açılıyor bu nedir bilen var mı acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X