Bursa'da bulunan ttnet internet ve telefonu İstanbul'dan kapatmak istiyorum. Geçen hafta Bağlı bulunduğum Bursa Beşevler bölge müdürlüğüne giderek bunu sordum ve başka ilden de kapatabileceğimi söylediler. Emin olmayıp ttnet ve türk telekom müşteri hizmetlerini aradım. Oradan da kapatabileceğimi söylediler. Otomasyonun her ilde aynı olduğu ve sıkıntı yaşamayacağımı defalarca teyit ettirmiş oldum. Ancak internette yaptığım araştırmada ttnet resmi sitesinde ''bağlı bulunan türk telekom müdürlüğü'' ibaresi sıklıkla geçiyor. Başka ilden aboneliğini iptal ettiren var mı ? Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? Teşekkürler
internet nakil hizmeti var ttnet'in.. kapattırmanıza gerek yok aslında, nakil işlemi için dilekçe vermeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla..
Nakil İşlemi yaptırmak istemiyorum. Okulum bittiği için Bursa'dan ayrılıyorum önümüzdeki ay da İstanbul'da olacağım. Nihai olarak ttnet ve telefonu kapattırmam gerekiyor. Evimde uydunet kullanıyorum zira
bursa, güzel şehir..
siz en garantisi bulunduğunuz şehirden kapattırıp diğer şehre geçip orada tekrar açtırın..
BTK bu konuda uyardı, ıslak imza ile resmi oalarak kapattırın, telefon ile kapatmalarda malesefki, fatura süprizini yaşarsınız.
Bunun içinde normal bölge bayiliklerinden ıslak imza ile kapattırın, heryerde var sanıyorum, dilekçe verin kapattırın, fatura gelirsede dilekçe ile itiraz edersiniz.