Şimdi Ara

TTnet yalın internet kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 mbps netlimitsiz kullanıyoruz. 50 gb adil kullanım kotalı. telefonla birlikte toplam 88 ödüyoruz. Geçen gün gittim telefonsuz internete geçmek istiyoruz dedim. Telefonu ve interneti kapattıracaksınız 1 hafta sonra yalın internet açılır dedi. fiyatı da 68 lira dedi. 20 lira cebinde kalmış olur dedi. fakat ttnet'in sitesinde baktım 15 tl de bağlantı ücreti görünüyor her ay. Kullanan var mı bunu ne kadar ödüyorsunuz. Eğer her ay 15 lira ödeyeceksem telefonlu internetten ne farkı kaldı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: serserimbenim1987

Arkadaşlar 8 mbps netlimitsiz kullanıyoruz. 50 gb adil kullanım kotalı. telefonla birlikte toplam 88 ödüyoruz. Geçen gün gittim telefonsuz internete geçmek istiyoruz dedim. Telefonu ve interneti kapattıracaksınız 1 hafta sonra yalın internet açılır dedi. fiyatı da 68 lira dedi. 20 lira cebinde kalmış olur dedi. fakat ttnet'in sitesinde baktım 15 tl de bağlantı ücreti görünüyor her ay. Kullanan var mı bunu ne kadar ödüyorsunuz. Eğer her ay 15 lira ödeyeceksem telefonlu internetten ne farkı kaldı ki

arkadaş neden hiçbir bayi taahhütten bahsetmez ki?
    bütün indirimler taahhüt karşılığında olur. sizin konuya gelince, yalın internet dediğine bakmayın telefon olmadığı halde olmayan telefonun sabit ücretini her ay alıyorlar. (15 tl) 12 ay taahhüt karşılığı 12 ay boyunca +15 lira alınmıyor, 63 liradan ödüyorsunuz.
    normal tarifeden yalın internete geçerseniz 29+8 lira tarife geçiş ücreti var. şu anki interneti iptal edip sıfırdan yalın internet açarsanız da 29 lira aktivasyon, 8 lira hat hazırlama ücreti alınır. yani her şekilde 37 lira alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 27 Aralık 2012; 17:26:20 >

• Aylık bağlantı ücreti ödeniyor 12 aylık tahahüt ile 62 tl ödemiştim ben.
  • eğer önce yalın adsl geçer sonra telefonu kapatırsanız daha iyi olur çünkü var olan aboneliğinizde verdiğiniz tahhüt bitmiş ise yalın adsl e geçmek istiyorum dersiniz hattın hazırlanması için sadece 8 tl verirsiniz. Daha sonra telefonu iptal ettirisiniz boylece abonelik ücreti vermemiş olursunuz. Yoksa sıfırdan herşeyi kapatıp yeni abonelik 36 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 27 Aralık 2012; 17:35:49 >
  • Yalın internet ile uğraşmana gerek yok. Telekom müdürlüğüne gidip telefon ve interneti iptal etmek istediğini söyle, sana %50 indirim teklifi sunarlar yalın internetten daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

eğer önce yalın adsl geçer sonra telefonu kapatırsanız daha iyi olur çünkü var olan aboneliğinizde verdiğiniz tahhüt bitmiş ise yalın adsl e geçmek istiyorum dersiniz hattın hazırlanması için sadece 8 tl verirsiniz. Daha sonra telefonu iptal ettirisiniz boylece abonelik ücreti vermemiş olursunuz. Yoksa sıfırdan herşeyi kapatıp yeni abonelik 36 tl

Bana böyle birşeyden bahsetmediler. Benim taahhüdüm bitti. Telefonu ve interneti kapatıp 1 hafta internetsiz kalacaksınız dediler. 68 tl dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Yalın internet ile uğraşmana gerek yok. Telekom müdürlüğüne gidip telefon ve interneti iptal etmek istediğini söyle, sana %50 indirim teklifi sunarlar yalın internetten daha ucuza gelir.

Bunu ilk defa duyuyorum. Peki nasıl oluyor bu. Şu an kullandığım tarife üzerinden mi %50 indirim yapıyorlar. Ve de ne kadar süreyle bu indirim geçerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Arkadaşlar 8 mbps netlimitsiz kullanıyoruz. 50 gb adil kullanım kotalı. telefonla birlikte toplam 88 ödüyoruz. Geçen gün gittim telefonsuz internete geçmek istiyoruz dedim. Telefonu ve interneti kapattıracaksınız 1 hafta sonra yalın internet açılır dedi. fiyatı da 68 lira dedi. 20 lira cebinde kalmış olur dedi. fakat ttnet'in sitesinde baktım 15 tl de bağlantı ücreti görünüyor her ay. Kullanan var mı bunu ne kadar ödüyorsunuz. Eğer her ay 15 lira ödeyeceksem telefonlu internetten ne farkı kaldı ki

bütün indirimler taahhüt karşılığında olur. sizin konuya gelince, yalın internet dediğine bakmayın telefon olmadığı halde olmayan telefonun sabit ücretini her ay alıyorlar. (15 tl) 12 ay taahhüt karşılığı 12 ay boyunca +15 lira alınmıyor, 63 liradan ödüyorsunuz.
    normal tarifeden yalın internete geçerseniz 29+8 lira tarife geçiş ücreti var. şu anki interneti iptal edip sıfırdan yalın internet açarsanız da 29 lira aktivasyon, 8 lira hat hazırlama ücreti alınır. yani her şekilde 37 lira alıyorlar.

Aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık. Ne yapacaz ben de karar veremedim. Her türlü sömürecez sizi diyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık. Ne yapacaz ben de karar veremedim. Her türlü sömürecez sizi diyorlar

aynen her türlü girengirdi.com oluyor
    ttnet alo daha mantıklı aslında. telefonu ttnet alo'ya geçiriyorsunuz. yalın adsl gibi 15 lira ücreti var ama telefonunuz iptal olmuyor. akşamları sabit hatlarla 3000 dk. konuşma veriyor. diğer türlü her yöne dakikası 10 kuruştan konuştukça ödüyorsunuz. taahhüt yaparsanız 15 lirayı bunda da almıyorlar taahhüt boyunca. yalın adsl'e göre daha avantajlı yani.

• Hocam ev telefonu hiç kullanılmıyor. Herkesin telefonu her yöne. Evde telefon olmasının hiç bi esprisi kalmadı. Mecbur ya yalına geçicez gibi. Seneye kadar belki yine gelişmeler olur diye ümit edelim.
  • quote:

Hocam ev telefonu hiç kullanılmıyor. Herkesin telefonu her yöne. Evde telefon olmasının hiç bi esprisi kalmadı. Mecbur ya yalına geçicez gibi. Seneye kadar belki yine gelişmeler olur diye ümit edelim.

ttnet alo ve yalın internetin fiyatları aynı. en azından akşamları 3000 dakikayı kullanırsınız.
  • quote:

quote:

Yalın internet ile uğraşmana gerek yok. Telekom müdürlüğüne gidip telefon ve interneti iptal etmek istediğini söyle, sana %50 indirim teklifi sunarlar yalın internetten daha ucuza gelir.

Bunu ilk defa duyuyorum. Peki nasıl oluyor bu. Şu an kullandığım tarife üzerinden mi %50 indirim yapıyorlar. Ve de ne kadar süreyle bu indirim geçerli

Bu konudaki arkadaşa aynı teklifi yapmışlar

http://forum.donanimhaber.com/m_69629214/tm.htm

Bende geçen ay yalın interneti iptal ettim, beni de arayıp "iptal etmeyin 6 ay indirimli kullanın dediler.

İptal ettikten sonra aşağıdaki konudaki tarifeye geçtim. Tarifenin adı Hepsi Bir Arada Netlimitsiz telefonun sabit ücreti yok internet 40 lira. Yalnız profilinde İzmir de olduğunu yazmışsın bu HBA tarifesi İzmir de var mı bilmiyorum, konuyu inceleyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

• arkadaşlar bizim evdede telefon + internet var 90 lira ödüyoruz internet 12gb sınırsız taahütümüzün ne zaman biteceğini göremiyorum online işlem merkezinden nasıl bakabilirim birde yukarıdaki arkadaş önce telefon sonra internet paketini iptal ettirince ödenmeyeceğini söylemiş bunu biraz daha açarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatchLok

arkadaşlar bizim evdede telefon + internet var 90 lira ödüyoruz internet 12gb sınırsız taahütümüzün ne zaman biteceğini göremiyorum online işlem merkezinden nasıl bakabilirim birde yukarıdaki arkadaş önce telefon sonra internet paketini iptal ettirince ödenmeyeceğini söylemiş bunu biraz daha açarmısın

hem tlf hem interneti iptal ettirirseniz sıfırdan yeni abone statüsünde oluyor sunuz ve abone ücreti ekleniyor ama sizin zaten bir aboneliğiniz varsa sadece tarife değişikliğinde misal yalin adsl e geçiş için 8tl hat hazırlama ücreti alıyorlar. Ardından tlf u iptal ettirsenız dahi internette sorun olmuyor. Benim yalin internet tahhutum bitti tekrardan 12 ay tahhut verdim ne devre hazırlama ücreti ne de abonelik ücreti ödeyeceğim sabit tlf um da baştan yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu konudaki arkadaşa aynı teklifi yapmışlar

http://forum.donanimhaber.com/m_69629214/tm.htm

Bende geçen ay yalın interneti iptal ettim, beni de arayıp "iptal etmeyin 6 ay indirimli kullanın dediler.

İptal ettikten sonra aşağıdaki konudaki tarifeye geçtim. Tarifenin adı Hepsi Bir Arada Netlimitsiz telefonun sabit ücreti yok internet 40 lira. Yalnız profilinde İzmir de olduğunu yazmışsın bu HBA tarifesi İzmir de var mı bilmiyorum, konuyu inceleyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/tm.htm

Teşekkürker konuyu inceliyorum. Bunu öğrenmem çok iyi oldu.

• Ben gittim yalın internet istiyorum dedim internetimde ne kesilme ne şu ne bu oldu dakikasında geçirdiler.Telefon iptali için gerekli yere başvurun demişlerdi sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Ben gittim yalın internet istiyorum dedim internetimde ne kesilme ne şu ne bu oldu dakikasında geçirdiler.Telefon iptali için gerekli yere başvurun demişlerdi sadece.

hattınız kesilir diyorsa zaten bilin ki aboneliğinizi iptal edip yeni abonelik açacaklardır. yeni abonelikte aktivasyon ücreti alınır
  • yalın internet kullanıcısıyım her ay 62 tl ödüyorum ve aralık 2012 de yani bu ay sözleşmem bitiyor.bana sms ile teklif sundular ilk 2 ay bedava sonra gene 60 tl ücret ile.fakat baktım ki bazı arkadaşlarım ve forumda gördüklerim kadarıyla konuşuyorum hattımı kapatmak istiyorum dediklerinde %50 civarında indirim sunmuşlar.acaba banda böle bi teklif ederler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasilyapsam -- 28 Aralık 2012; 14:17:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.