Evime internet bağlatacağım. TTNET. Evimde sabit telefon var. Sizce en uygun fiyatlı ve hızlı, yani fiyat-performans oranı en iyi internet hangisidir ? 55TL civarında düşünüyorum. Bilgisi olan arkaşlar. Beni yönlendirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
Arkadaşlar mevzu güncel.. yardımcı olursanız memnun olurum.
Benim tavsiyem ocak ayını bekleyin yeni tarifeler çıkacak şimdi alırsanız faydalanamazsınız.
Çok gerekliyse Türknet'de taahütsüz 100Mbps e kadar hattın desteklediği en yüksek hız + 150 Gb AKN + 1000Dk ev telefonu + TAAHHÜTSÜZ 59TL işinizi gördükten sonra istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
İş yerinden arkadaşım 2 ay önce ttnet taahhut verdi 2 haftadır hizmet alamıyor. Gelen ekibin biri hat sorunlu diyor dğeri modem arızalı diyor.
Çağrı merkezi vip ekip yolluyor ücretli ve modem arızası kesinleşiyor. Müşteri hizmetleri ayrıca modem bulup deneyebilirsiniz diyor. 2 aylık modem değişim yapmıyorlar, bakım tamir yapmıyorlar. Arıza ekibi parayla çalışıyor hizmet rezalet.
Tövbe ttnete bulaşmam sende bulaşma
Varsa kablonet yoksa superonline yapış derim. Kendi evimde 11 yıldır ttnet 3-4 mb den fazla veremedi hep bi sorun çıkardı ben kaynaklı. İptal ettim superonline aldım(kablonet yok) ve hızım 20mb şu an