Şimdi Ara

TTnet Yeni Abonelik - Hangisini Seçeyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime internet bağlatacağım. TTNET. Evimde sabit telefon var. Sizce en uygun fiyatlı ve hızlı, yani fiyat-performans oranı en iyi internet hangisidir ? 55TL civarında düşünüyorum. Bilgisi olan arkaşlar. Beni yönlendirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

• Arkadaşlar mevzu güncel.. yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Benim tavsiyem ocak ayını bekleyin yeni tarifeler çıkacak şimdi alırsanız faydalanamazsınız.

Çok gerekliyse Türknet'de taahütsüz 100Mbps e kadar hattın desteklediği en yüksek hız + 150 Gb AKN + 1000Dk ev telefonu + TAAHHÜTSÜZ 59TL işinizi gördükten sonra istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
  • İş yerinden arkadaşım 2 ay önce ttnet taahhut verdi 2 haftadır hizmet alamıyor. Gelen ekibin biri hat sorunlu diyor dğeri modem arızalı diyor.

Çağrı merkezi vip ekip yolluyor ücretli ve modem arızası kesinleşiyor. Müşteri hizmetleri ayrıca modem bulup deneyebilirsiniz diyor. 2 aylık modem değişim yapmıyorlar, bakım tamir yapmıyorlar. Arıza ekibi parayla çalışıyor hizmet rezalet.

Tövbe ttnete bulaşmam sende bulaşma

Varsa kablonet yoksa superonline yapış derim. Kendi evimde 11 yıldır ttnet 3-4 mb den fazla veremedi hep bi sorun çıkardı ben kaynaklı. İptal ettim superonline aldım(kablonet yok) ve hızım 20mb şu an

Tt pişmanlıktır felakettir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.