Şimdi Ara

Ttnet yeni aldım ama ping 200 lerde yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Trabzondayım bir önceki senede bir 3 aylık internet bağlatmıştık 8mbps bu senede bağlattık 16mbit işte bugün anca geldiler ayarladılar falan neyse modemi taktım (Airties rt 205) kullanıcı adı şifre falan web tabanından girdim ayarladım internet geldi işte yeni bir ekran kartı almıştım onun driver ını indirirken son hızda iniyordu indi yükledim restart attım msi live update diye bir şey var ordan network genie midir nedir baktım başka bir driver indirirken 0.60 mbit ye düştü hız kaldırdım o programı hız hala aynı modeme kaç kere reset attım kapatıp açtım pc ye restart attım ordan burdan uğraştım ama fayda yok şimdi ttneti arasım öyle böyle gene aynı şeyleri dicekler muhtemelen modemde yada pc de yüklü bir programla alakası olabilir virüs te yemiş olabilirim sizce ne çözüm bilen varsa cevaplasın lütfen !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 18 Haziran 2014; 9:48:58 >

• Modem arayüzüne gir orda alınan kbps 8191 olması gerek 8191 yazıyorsa ttnette sorun yok ama daha düşük değerler varsa sorun bilgisayardan veya indirdiğin siteden.

Ping sorunu demişşin ama indirmeden bahsediyorsun speedtest yap çıkan sonuçları bizimle paylaş.
  • Cevabın için teşekkür ederim alınan ile ilgili 2 ss paylaşıyorum ayrıca download speed demişsin bahsetmiştim 0.60 mbps ye düştü diye.

https://store.donanimhaber.com/32/71/32/327132078419f66ab88ba86a44d238bd.png

https://store.donanimhaber.com/2f/1c/8b/2f1c8b49f5f3c1d18d47c47919f8a2e9.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 17 Haziran 2014; 23:58:48 >

• Hamartia kullanıcısına yanıt
    Şu An Kullandığın Hat Değerlerin Çok Düşük Ben 2008'de Bu Değerlerden Yüksekte İnternet Kullanıyordum TTNET'i Ara Hat Değerlerin Aşırı Derecede Düşük.
  • Bu uzaktan halledilebilir bir şey mi çünkü ilk açtığımda 16 mbps yi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 18 Haziran 2014; 1:26:12 >
  • Hat değerleri görünmüyorki resimde ? Sadece down ve upload speed leri var.

Download değerin 1mbit upload değerin 63kbps

Yeni bağlantıysa yarına kadar bekle hatta 2 gün bekle modemden sürekli kontrol et 16mbit olacakmı değerin.

Bilgisayarında bir sorun yok çünkü sana gelen hızlar düşük.

Dediğim gibi bekle düzelmezse ttneti ara hızım çok düşük yükseltilmesini istiyorum de.Hattınız kaldırmıyor derlerse önceden 16mbit çok rahat kullanıyordum 1-2 gün önce 1mbit oldu düzeltin de yapsınlar
  • Hiç sanmıyorum öyle bişe yapacaklarını ama denicez bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel!!
  • Aradım geldiler dışardan bişeler yaptılar düzeldi çok şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.