Şimdi Ara

ttnet yeni dizüstü kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lenovo fena durmuyor aslında ama işte :(
  • ttnet abonesi olmak şart mı? sadece telefon abonesi isek alamıyor muyuz? kampanya sayfası açılmıyor o yüzden buradan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

ttnet abonesi olmak şart mı? sadece telefon abonesi isek alamıyor muyuz? kampanya sayfası açılmıyor o yüzden buradan soruyorum.

net paketlerden birini seçmen gerekiyor..ben alırken öyleydi eski kampanyada
  • lenova'da oyun oynanırmı? Lenovo G570AH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 11 Mayıs 2011; 16:02:52 >
  • lenova netbook antalyada hiç bir yerde kalmamış ne garip ya
  • Lenovo netbook gayet güzel , kaliteli ürün, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Link -- 11 Mayıs 2011; 17:08:17 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Mayıs 2011; 15:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

o bilgisayarı bedava verin almam başkasına hediye ederim öyle bilgisayarım olsa bilgisayarım var demem anca nettte gez lack yapa yapa :D

?
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Mayıs 2011; 15:54:44 >
  • Netbooklar adı üzerinde sadece internette dolaşmak , ofis programları, epostalarınız okumak, sesli ve görüntülü skype msn gibi programlarla konuşmak, dijital fotoğraf makineniz ile çektiğiniz fotoğrafları sd kard girişi sayesinde kolayca aktarmak gibi işlevleri içindir.

Elbette oyun oynamak isterseniz çok daha yüksek kapasiteli masaüstü bilgisayar almak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

lenova'da oyun oynanırmı? Lenovo G570AH

Lenovo G570 ile oyun oynanır ekran kartı 5470 ile eşdeğer görünüyor.5650 olsa güzel olurdu.Kredi kartınız varsa avantajlı değil kesinlikle.1200 liraya asus 5650 laptop varken 1680 lira 2 yıl yada 1800 lira 3 yıl ödeme yapmak çok avantajlı olmaz :) ttnet laptop alanlara internetten indirim yapsa güzel olabilirdi.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    http://www.teknosepet.com.tr/?urun-detay_283842_ASUS_K53SV-SX144D__Core_i5-2410M__4GB__320GB__GF540__15_6

• 7 inçle sadece sega oyunları oynanır.
    netbook kelimesi ingilizcede ağ kitabı demek
    yani kısacası gereksiz birşey 100-150 lira ekleyip notebook almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

7 inçle sadece sega oyunları oynanır.

Tabi insan linke tıklayıp bakmayınca böyle bir yorum atıyor
  •  ttnet yeni dizüstü kampanyası

Lenovo nun çok iyi özellikleri 24 ay 1680 TL ye geliyor yazın alabilirim belki... Ama acaba 24 aydan önce TTnet den çıkınca ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

7 inçle sadece sega oyunları oynanır.

Tabi insan linke tıklayıp bakmayınca böyle bir yorum atıyor

Haklısın.
    ben yukarıda resimli bir lenavo ilanı koyulmuş onu gördüm özür.
    9,99*36=359 lira gerçekten ucuz.
    ancak oyun konusundaki görüşlerim aynıdır,sadece sudoku v.s. oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 13 Mayıs 2011; 23:37:53 >

• Nike
    24 ay bitmeden çıkarsan 10 ay ödediysen geri kalan 14 ayın parasını senden alıyorlar

arkadaşlar bide ttnetten bayilerinden bilgisayar alırken 3g moden almak zorundasınız derlerse hemen orda ttnet müşteri hizmetlerini arayın %90 veriyorlar yada telekom müdürlüğüne gideceksiniz ordan rahat alırsınız...
  • ttnet mesaj yazdım, telekoma gittim orda yok çektiler , anadolu yakasında 3 yeri aradım,
    araya tanıdıkları soktum telekom bayisini ikna edermi diye oda tutmadı, arayışım devam ediyor,
    ama ttnet bayilerinin yaptıgı çok ayıp milleti kandıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

bu bilgisayarlada değl oyun nete bile zor girilir.

sen öyle san bende bu cihaz var burdan herkese söyluyorum bu cihaz gercekten çok kalıtelı bırakın ınternete gırmeyı oyunun kralı oynarsınız

bende needforspeed shıft 2 kurulu en yuksek degerlerde oynuyorum göruntude pütürluk dahı yok

kullanmadan bır malı kötulemeyın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.