Şimdi Ara

Ttnet Youtube da bant genisligini kisti mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube felç şuan video falan izlenmiyor
  • Durum yine ayni değişme yok sizlerde durum nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nalet olsun. Sorun ttnetten mi bilmiyorum ama kulaklarını çınlattım. Ayrılcam zaten tt den. Birazda başkaları kazansın.
  • Bizim mahalde ttnetten başka kullanan yok aceba sizin oralarda diğer servis saglayicilari kullananlarda durum nasil dostlar

• akşam saat 18.00 gece yarısına kadar youtube felç mecbur vpn kullanıyorum 4k yayınlar dahi donmadan açıyor
  • vpn kullanın arkadaşlar . vpn ttnet in youtube vb sitelere uyguladığı throttling'i aşıyor ve son hız takılmadan girebiliyosunuz ;)

en iyi vpn ben denediğim kadarı ile turkey serverı hızlı olan ( hatta normal internetimden bile hızlı ) PUREVPN var. onu alın ve onla girin türk server sayesinde hem ttnet hız sınırlamasını aşıyorsunuz hem de canavar hazıda takılmadan internet keyfi ;)
  • youtube düzelmiş.
    720p bile açılmıyordu daha önce
    4k videolar bile takılmasız şuan.
    şaşırdım kaldım daha önce 4k lar açılmıyordu.

tam hız buffelıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

youtube düzelmiş.
    720p bile açılmıyordu daha önce
    4k videolar bile takılmasız şuan.
    şaşırdım kaldım daha önce 4k lar açılmıyordu.

tam hız buffelıyor.
    Yok hocam ttnet. Sabahlari throttling aciyor gece kapatiyor. Dun sahit oldum. Ama vpn ile sabahta fisek gibi hizli su an mesela ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 20 Şubat 2016; 10:53:26 >
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    hocam bu throttling den kurtulmak vpn dışında yapabileceğimiz bişey yok mu? bu durumdan nefret eder oldum. vpn açtığım zaman türk sitelerine girişte yavaşlama oluyor youtube dışında pek bişey yapamıyorum.bilginiz var ise diğer internet sağlayıcılarda durum nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: turktacettin

hocam bu throttling den kurtulmak vpn dışında yapabileceğimiz bişey yok mu? bu durumdan nefret eder oldum. vpn açtığım zaman türk sitelerine girişte yavaşlama oluyor youtube dışında pek bişey yapamıyorum.bilginiz var ise diğer internet sağlayıcılarda durum nasıl

purevpn alacaksın hocam türk siteleri aynı hızda vpnsiz gibi ;)

başka çözümü yok.
  • YA ABİ ÇILDIRICAM 100 MBPS İNTERNET KULLANIYORUM 720 P AÇMIYOR 1000 KBPS STREAM YAPIYOR YOUTUBEDEN STEAMDA AYNI ŞEKİLDE BUNE ABİ KAFAYIMI YEDİRTMEK İSTYİRO BUNLAR HÜRNET KULLANIYORUM TÜRK TELEKOM SUNUCULARINA BAĞLI HERŞEY TAKILIYOR ALLAH AŞKINA NE BU NASIL KURTULACAZ TEK ÇÖZÜM VPN Mİ
  • bendede aynı şekilde. 100 mbit internetim yok ama 7 mbitte bile 1080p donmadan izleyebiliyordum önceden fakat şuanda 10 megabitle 480 ancak kaldırıyor.fakat bir çözümüm var Chrome veya mozillada donanım ivmelendirmeyi kapatınca hızlı yükleniyor videolar biraz olsun çözüm olabilir bu seçenek.
  • SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    sorun bende hala devam etmekte. şuanda 360p video izleyemiyorum. Allah aşkına bu sorun sadece bende mi var ?
  • Banada yardım 144p video beklemek nedir

• 10 gündür falan sürünüyor. 480p videolar yarım saatte anca yükleniyor.
  • 360 p video açtıktan sonra 3mbit olsa ne olur 100mbit olsa ne olur
  • geçen arkadaşa gittim, kendisi ttnet ile kapıştıktan sonra iptal ettirip uydunete geçti. kendisi de söylemişti kendim de tanık oldum, 1080p' yi atın bir kenara 4K videoyu neredeyse sıfır ''0'' takılma ile açtı youtubedan. hızı 24 mü 16 mı tam hatırlamıyorum.

ben evde 10 mbit mi ne güç geliyor hattım akk yok daha piyasada 720p video seyredemiyorum. televizyondaki reklamlara dünyanın parasını vereceklerine altyapıyı mı sıfırlıyorlar, her yere başka hat mı çekiyorlar, bunlar ile uğraşmaları lazım. rezalet resmen.

aynı uydunet ise artık ne kadar toksa paraya gelmiyorlar. ille de yanıma 5-10 tane daha adam alacağım. öyle olacakmış. ben mecbur muyum sana müşteri toplamaya? paramızla rezil oluyoruz.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    50 mbit internet bile youtubede sorun çıkartıyor nedense zaten pc iyise bu hızlarda youtube hiçbir şekilde kasmaması lazım uydunet benim binaya 2017 de şebeke çekecekmiş telekomun altyapısı yokken başvurduk 1 ay sonra cevap attılar telekom onlardan cevap gelmeden gelip kabloyu hallettiler bizde uyduneti kabul etmiyecez zamanında gelip yapıcaklardı yeni binanın duvarlarını niye deldirelim veya zarar verdilerim kablolar ortadan geçsinki uydunet yayılamaz şimdiye kadar her evde olması lazımdı telekom gibi.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    siz de haklısınız. ama ben bir şekilde gelmesini istiyorum uydunetin. bizim yan mahallede var bizde yok. anlaşılır gibi değil. bıktım şu ttnetten.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Yatırım yapmıyorlar istiyorsan mail filan at devamlı il müdürlüğüne filan yönlendiriyorlar oradan bilgi alabilirsin malesef nazlı çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.