Bildirim
TTNET ZYXELe HP 1515 yazıcımı nasıl bağlarım?
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkür ederim daha yapmadım ama akşam bakarım benim yazıcımda tek usb kablolu yani bunu kablosuz yapmak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: alperfb18
Teşekkür ederim daha yapmadım ama akşam bakarım benim yazıcımda tek usb kablolu yani bunu kablosuz yapmak istiyorum
tamam aynısını yap kablosuz çıktı alabilirsin -
modemlere direk yazıcı usb den bağlanabiliyor mu ?
network üzerinden çalışması gerekmez mi ? -
modemlerde usb giriş varmış bir yerde okudum sonra ayar yapıyomuşuzda hiç olmadı -
sadece hanım eller işe yaramadı modeme usb ile bağladım yaptım ama olmadı -
sadece hanım eller team wiever la yardım edebilirmisin -
Şimdi benim internet ttnet zyxel usb girişine yazıcımı bağladım ve prize taktım hiç bilgisayarla kabloyla yapmadım ondan sonra sadece hanım ellerinin dediğini yaptım olmadı yazdırılmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperfb18
Şimdi benim internet ttnet zyxel usb girişine yazıcımı bağladım ve prize taktım hiç bilgisayarla kabloyla yapmadım ondan sonra sadece hanım ellerinin dediğini yaptım olmadı yazdırılmıyor.
sizin modemin arayüzüne girmek için 192.168.1.1 yazılıyor siz bu adresi yazın ayar kısmına bendeki resimde 192.168.2.1 benim modemin adresi sizdeki farklı olmassa teamwearden bağlanırım -
192.168.1.1 yaptım ama olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X