Şimdi Ara

TTNET ZYXELe HP 1515 yazıcımı nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB kablosunu modeme taktım ama diğer ayarlar nasıl yapılır yardım edenlere teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperfb18

USB kablosunu modeme taktım ama diğer ayarlar nasıl yapılır yardım edenlere teşekkür ederim

ben bu şekilde kullanıyorum modeme ayar falan yapmadan windows üzerinden yaptığım ayarlardır

Cep telefonu ile çıktı almak istiyorsanız onunda ayarlarını aşağıda anlattım bilgisayarda chrome üzerinden resimde gösterilenleri yapın android marketten printshare programını yükleyip programda google cloud print olarak seçin oradan google hesabınızda ekli olan yazıcınızı göreceksiniz

• Teşekkür ederim daha yapmadım ama akşam bakarım benim yazıcımda tek usb kablolu yani bunu kablosuz yapmak istiyorum
  • quote:

Teşekkür ederim daha yapmadım ama akşam bakarım benim yazıcımda tek usb kablolu yani bunu kablosuz yapmak istiyorum

tamam aynısını yap kablosuz çıktı alabilirsin
  • modemlere direk yazıcı usb den bağlanabiliyor mu ?

network üzerinden çalışması gerekmez mi ?
  • modemlerde usb giriş varmış bir yerde okudum sonra ayar yapıyomuşuzda hiç olmadı
  • sadece hanım eller işe yaramadı modeme usb ile bağladım yaptım ama olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece hanım eller team wiever la yardım edebilirmisin
  • Şimdi benim internet ttnet zyxel usb girişine yazıcımı bağladım ve prize taktım hiç bilgisayarla kabloyla yapmadım ondan sonra sadece hanım ellerinin dediğini yaptım olmadı yazdırılmıyor.
  • quote:

Şimdi benim internet ttnet zyxel usb girişine yazıcımı bağladım ve prize taktım hiç bilgisayarla kabloyla yapmadım ondan sonra sadece hanım ellerinin dediğini yaptım olmadı yazdırılmıyor.

sizin modemin arayüzüne girmek için 192.168.1.1 yazılıyor siz bu adresi yazın ayar kısmına bendeki resimde 192.168.2.1 benim modemin adresi sizdeki farklı olmassa teamwearden bağlanırım
  • 192.168.1.1 yaptım ama olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.