Şimdi Ara

TTnetin modemimi farbrika ayarlarına getirmesi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TTnet 8mbye kadar limitsiz net tarifem var.evde iki adet notebook mevcut.benim kullandığım bilgisayar ethernet üzerinden diğeri ise wireless üzerinden nete giriyor.sadece benim bilgisayar açıkken 900 kbps civarı bir hızla dosya indirdiğimde modem kendisine restart atıyor.Wireless üzerinden de bağlıyken sanırım iki bilgisayarın bağlantı hızı yaklaşık 900 kbps iken yine restart atıyor ve bunlara ek olarak bazen telefonuma gelen bir sms ile ttnetin modemimi fabrika ayarlarına döndürdüğünü söylüyor.
    Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
    telefon hattında kullandığım kablo buna sebeb olabilir mi?
    yoksa santral yada ttnet kaynaklı bir sorunmu var? modem de bir sorun olması muhtemelmidir?
    Teşekkürler

• bilgisi olan varmı acaba?
  • bu konuda sıze en ıyı bılgıyı 444 0375 muşterı hızmetlerı verebılır modemınız ne marka bu arada
  • müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum ancak bağlantı hızımı düşürecekleri korkusu içimde yok değill
    airties rt 206v4 model modemim var bilgiler aşağıdaki gibidir

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 7680 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 11784 1153
    SNR Sınırı (dB): 11.1 17.6
    Hat Zayıflaması(dB): 40.0 19.8
    Güç (dB): 19.0 12.4

İnternet Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Hızı(Kb/s): 797 / 7680
    İnternet IP Adresi: **.***.**.***
    ADSL MAC Adresi: **:**:**:**:**:**
    Ethernet: Bağlı
    DHCP Sunucusu: Etkin
    Kablosuz Ağ Adı (SSID): ***
    Kablosuz Ağ Durumu: Etkin
    Firmware Version: 1.2.0.23
    Seri Numarası: AT0961049049608
    Çalışma Süresi: 00:11:43:13
    Sistem Saati: 21:57:44 19/06/2011
  • hızınızı muhtemelen 800 e çekmeyi denerler büyük ihtimalle de sorun düzelir
  • bendede aynı tarife var net lımıtsız yanı bende normal ınternet explorer'le download yapınca 800-840kb la çalışıyo ama ınternet download manager'ı kullanınca 970kb ları goruyorum tabı bu duckloadda gecerlıydı o patlayınca 940kb'la ıdare edıyorum
    ama hıc kopma felan olmuyo bu arada hattınızda telsız telefon varmı oda cok etkılıyo
  • modemde ısınma sorunu var mı, aşırı ısındığı için sorun çıkartığı akla geliyor, karşısına küçün vanlitör gibi bir şey koyup bir de öyle deneyin.
  • Oturduğunuz bölgedeki santral sizin almaya çalıştığınız hızı destekleyemediğinden bağlantınızı kesiyordur. Bundan 7-8 ay kadar önce 8mbit bağlantımı 400'e sınırlamışlardı mecburiyetten. Şimdi sorun kalmadı tabii, altyapı sağlamlaştı. Bölgeniz için böyle bir durum söz konusu olabilir.
  • ısınma sorunu yaşamıyorum sanırım santralın hız desteği bu kadar
    neyse artık kopa kopa idare edecez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.