Şimdi Ara

Ttnetin verdiği ZTE modemle anlık bildirim alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTE nin belki de en dandik modemini veriyor ttnet. Bu modem takılıyken telefonlara anlık bildirimler gelmiyor. Whatsapp mesajları facebook bildirimleri oyun bildirimleri hiç biri gelmiyor. Wifi yi kesip mobil bağlantı yapınca birden hepsi geliyor. Yani telefonlar da sıkıntı yok. 3 sefer modem değişimi yaptı ttnet ama ellerinde sadece bu modem varmış hep aynı modemin yeni kutudan çıkarıp başka birini taktılar. Hepsinde de aynı sorunu yaşadım yaşıyorum. Bunun dışında da tivibu açıldığı zaman farklı port bilmem ne deseler de bu modemde internette kesilmeler ve yavaşlamalar oluyor. Elimde bir tp link var onu kurdum o zaman herşey yoluna girdi internet olarak bildirimler gelmeye başladı ama bu sefer de tivibu sorun oldu. Ayarlarını yapıp tivibu da görüntü alsam da seç izle tekrar izle seçeneklerini hiç çalıştıramadım. Teknik Servis geldi onlar da baktı bişeyler denediler ancak en son bizim modemlerimiz dışında modemle verimli çalışmıyor tivibu dediler gittiler. Halbuki verdikleri modemle tivibu izlediğim zaman durmadan kesiliyor ve cihazın fişini çekip takmadan yayın gelmiyor. Tp link te ise tv özelliği hiç kesilmeden çalışıyor ama işte onda da seç izle çalışmıyor. Parasını verdiğim hizmeti alamadığım halde bırakmak istediğimde bana 400 küsür liralık para çıkarıyorlar. Halbuki sorun tamamen onlardan kaynaklı. Artık herşeyi denedim wifi özelliği sıkıntılıysa ZTE nin diye tp link modemi access point yaparak bile denedim ama aynı sorunlar devam ediyor. Artık deneyecek bir şey de bulamaz oldum. Forumdan onlarca konudan denemeler yaptım hiçbiri çare olmadı. Bu konu da bana yardım edebilecek var mı? Daha önce bunu yaşayan çözen yaşamasa da çözümünü bilen var mı?

Ayrıca bir şeyi de denemek istiyorum ama öncelikle bilenlere danışmak istiyorum. Telefon hattını doğrudan modeme takıyorum. Bu hattın ucunu çiftli hale getirsem yani kabloyu kesip modemlere girecek iki uç olacak şekilde bağlantı yapsam ve bu şekilde her iki modeme de bağlayıp tivibu çalışacak olan kutuda sadece iptv Wan ayarı yapıp diğeri içinde sadece internet wan ayarı yapsam bu şekilde çalışır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.