Şimdi Ara

Ttnetten süperonline'a geçiş süreci hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba biraz arastırdım ama soruma uygun bi konu bulamadım eger acılmıssa affola.Ben ttnet müsterisiyim ve devamlı internette kopmalar yasıyorum coklu konusma programları kullanırken devamlı düsüp duruyorum netten bu yüzden süperonline basvurdum. Benim ttnetteki paketim limitsiz 50gbakn 16mbps'a kadar süperonline ile görüstügümde alt yapı 15 mbps'a kadar karsıladıgını aynı paketi 60 tlye alabilicegimi söyledi (ttnette 54.75 tl ödüyorum) ama memnun degilim. Birinci sorum süperonlineda aynı sorunları yasarmıyım ? ikinci sorum gecmek istedigim taktirde kac gün icinde evimde tekrardan internet baglantısı olur. Simdiden cevapladıgınız icin tesekkür ederim

• superonline fiber ise mantıklı hemen geçebilirsin

ama adsl ise değişen bir şey olmaz aynı hat üzerinden alacaksın interneti
  • 15 mb adsl tel üzerinden verirler.. şikayet oluşturun hattı kontrol ettirin..

aynı hat üzerinden başka bir iss farklı sonuç vermeyecektir..

hattı yapmazlar ise btk ya şikayet edin..

tabi alt panodan dairenize olan hattada sıkıntı olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopma varsa Modeminde yada ankastre' den gelen kablolamada bi sorun vardır. Onları kontrol edin öncelikle bence. Eğer apartmanızda Superonline fiber kutusu yoksa aynı internet hızını alıcaksınız büyük ihtimalle kafanıza hangisi yatıyorsa onu alabilirsiniz. Ama dediğim gibi kabloda sorun varsa aynı sorunlar gene olucaktır. Sanırsam ev içi kablolamaya karısmıyolar onu siz halletcek olabilirsiniz. Ama ankastre de portta bir sorun varsa onu arıza bıraktığınızda gelip yaparlar. Güle güle kullanın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.