Şimdi Ara

ttnetten uydunete geçmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım var yardım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç ayınız kalmıştı? Superonline karşılıyor mesela, müşteri açısından iyi birşey cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 20 Haziran 2016; 11:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    bu ay 7.ayı ödedim. yaklaşık 1.5 sene daha var :/ evet superonline hepsini karşılıyor. bence uydunette kesinlikle yapmalı. nasıl olsa her yerde uydunet bulunmuyor.
  • SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    Siteye gideyim bir öneri de bulunayım. Aslında birçok kişi öneri de bulunsa belki bunu da yaparlar.

• 7 Aydır 50mbit download 4 mbit upload paketini kullanıyorum gerçekten muhteşem. Diğer paketlere birşey diyemem ama 50mbit/4'lük paket parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 6.0-6.3mb/sn'nin altında download hızı görmedim daha.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    ben öneride bulundum temmuzda yeni kampanyalar gelecek diyorlar bakalım inşallah bedeli ödeme sistemi gelir de herkes için iyi olur :)
  • confuest kullanıcısına yanıt
    oyunlarda ping nasıl acaba *?
  • LEVISKUS L kullanıcısına yanıt
    Ayni paketin hizi 25mbit olanini kullaniyorum. Sabit 69 ping. Bazen azalip bazende 75 civarlarinda geziniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

oyunlarda ping nasıl acaba *?

Avrupa serverlarında 50-70ms arası ping değerli alıyorum. Lokasyona göre değişiyor, server doğu avrupadaysa 50-55 ping , batıya gittikçe 65-70lere çıkıyor
  • Ttnet taahütüm ekim ayında bitiyor. Erken çıkıştan kaynaklanan ceza bedelini Uydu net karşılasa çok güzel olurdu. Ekim ayında da benim istediğim kampanya bitmiş oluyor. 30 Temmuz son tarih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 23 Haziran 2016; 17:31:39 >
  • JAX kullanıcısına yanıt
    zaten ceza bedelini ödese tadından yenmez. öneride falan bulundum ama bana geri cevapları, ''öyle bir uygulamamız yok''. temmuzda yeni kampanyalar gelecekmiş herhalde inşallah yeni kampanya olarak ceza ödeme sistemi gelir.

ttnetten uydunete geçmeyi düşünüyorum fakat bazı sorularım var yardım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentHunterHD -- 25 Haziran 2016; 3:34:22 >

Bir yılınız dolduktan sonra cayma bedeli alamazlar. Tüketici hakem heyetleri bir yılın üzerindeki bedelleri iptal ediyor.

• quote:

zaten ceza bedelini ödese tadından yenmez. öneride falan bulundum ama bana geri cevapları, ''öyle bir uygulamamız yok''. temmuzda yeni kampanyalar gelecekmiş herhalde inşallah yeni kampanya olarak ceza ödeme sistemi gelir.

Hocam öneriniz işe yaramış görünüyor, yeni kampanya ile 149.97 tl'ye kadar cayma bedelini karşılıyorlarmış.
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,388,cay-da-gel-kampanyasi

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    evet işe yaramış gibi duruyor ama 150tl miktar pek yeterli değil gibi :) benden istiyolar 600tl :D
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    eğer öyle bir şey varsa çok iyi olur ama ben ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bana öyle bir şey denmedi. hatta onlara sordum peki zaman geçtikçe artar mı yoksa azalır mı fiyat dedim, onlar fiyat artar dediler.
    Cayma hakkı kullandığınız her ay için daha fazla ücret çıkar doğru ama 1 yıl üzeri cayma bedelini iptal ediyor tüketici hakem heyetleri. Bunu müşteri hizmetleri bilse bile sizi kendilerinde tutmak için bilmiyorum diyeceklerdir.

o zaman ben hakkımı sonuna kadar savunurum ve bunu mahkemeye kadar taşıyabilirim. sonuçta bu benim hakkım, eğer cidden öyle bir hakkım varsa.
    Mahkemeye gerek kalmadan tüketici hakem heyetleri sorunu çözüyor. İsterseniz öncesinde gidip süreç hakkında bilgi alın daha sağlam iş yapmış olursunuz.,

hocam valla çok teşekkür ederim. en azından 1.5 sene dayanmadan 3 ay dayanır çıkarım ttnetden. bilgilendirme için çok teşekkürler bu bilgiyi herkesin bilmesi lazım. gerekirse konu açılır bu konu hakkında.
  • quote:

hocam valla çok teşekkür ederim. en azından 1.5 sene dayanmadan 3 ay dayanır çıkarım ttnetden. bilgilendirme için çok teşekkürler bu bilgiyi herkesin bilmesi lazım. gerekirse konu açılır bu konu hakkında.

Oyle bir sey yok arkadaslar deneyen 2 tanidigimda sonuc olumsuz cikti.
    Cayma bedeli degil yapilan indirimleri geri aliyoruz diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında aynı şeyi söylüyoruz, 12 ayın üzerinde yapılan taahhütlerde siz mesela 13.ayda vazgeçerseniz daha önce yararlanılan 12 ayın indirim bedeli geri alınamaz. Müşteri asgari şart olan 12 ayı zaten yerine getirmiş oluyor. Ama 11.ayda vazgeçerseniz, aylık 10 tl indirim almışsanız: 11×10=110 tl bedel ödeyip ayrılırsınız. Bizim cayma bedeli diye tanımladığımız şeyden kastımız buydu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.