Şimdi Ara

TUCSON'dan KADJAR'a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şahsen ben tuscon'un tipi ne kadar güzel olsa da o benzin parasına o araca binmezdim..100 km'de kabaca 50-60 lira benzin parası adamda istediği kadar heybetli,yakışıklı, sürüşü keyifli vs olsun keyif meyif bırakmaz.hem kadjarda kötü araba değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson süspansiyon konforu ve yalıtım olarak kadjardan iyi, ayrıca sürerken kullanıcısına verdiği his olarak, kadjardan kesinlikle daha tok hissettiren bir araç. Tucsondaki Multimedya sistemi de kadjardan daha iyi.

Kadjar ile şehirlerarası 95-100 ile, 3.5 litre tüketim yakalamak mümkün. Karma kullanımda da en fazla 6 litre yakar. Gerçekten ekonomisi son derece iyi. Performans olarakta otobana çıkıp 170-180 basmadığınız sürece Tucson'dan iyi olacaktır. Kadjardaki Pure Vision farlar da tucsonun halojenlerinden daha iyi.

Yanlız Kadjar'da trim sesi şikayetleri çok fazla. Bence Kadjar alacaksanız, sıfır almak yerine düşük kmli ikinci el alın, 116 bin tl vermek yerine 95-100 bin tlye düşük kmde bir araç almış olursunuz.
  • Sürerken yakıtını düşündüğün araba Ferrari bile olsa o zevki vermez. Hep aklın orda gaz basmaya korkmak keyfi kaçırır. Yakıt konusunda rahat edeceğin bir dizel almanızı öneririm kadjar veya pug farketmez ne olacak. Insan zaten arabasını bir süre sonra seviyor. Heybet bilmem ne arabaya alıştıktan sonra biten şeyler. Asıl konu sonra yakıt bakim vs oluyor. Ona göre alın işte.
  • Tucson a sıvı sistem taktir keyfine devam et
  • Kadjar çok ekonomik. Bakımı 400-500 civarı. Tüketimi düşük. Belki tucson kadar kaliteli değildir ama psikolojik olarak rahat edersiniz. Benzin parası ödenemeyeceğinden değil de kadjarı kullanırken, gezerken zaten bundan daha ekonomik gezmek mümkün değil kafasına girmek ayrı bir olay.
  • Kesinlikle 3008 i denemelisiniz. Başka bir şey demiyorum
  • Tucson kullanıcısı olarak başta yakıt olayını çok dert etmiyorum ama 10 ayda 18500 km yaptığımı fark edince yakıt fazla para ödediğini gördü. Bu da doğul olarak biraz moralimi bozdu. Aslında Peugeot 3008 de olur diye düşünüyorum açtı modeli ama kadar aynı fiyata daha donanımlı oluyor. Birde tucson sandığınız kadar da aman ama değil en azından bendeki donanımları.
  • En boş donanım olsun dizel tam otomatik peugeot 3008 olsun. Tucson gibi şık ama kadjar gibi de ekonomik olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuscon sahipleri, kadjara geçilmez filan demiş sanki altlarında range rover var sanıyorlar. Kadjar ile tuscon zaten aynı sınıf, benzer boyutta, benzer kalite araçlar. Yüksek km yapanlar için kadjarın dizel motoru biçilmiş kaftan.

Tabi baştan tercih yanlış yapılınca şimdi maliyet ortaya çıkıyor ters olan konu bu. Bu durumuda kendi aracınız gibi düşük km li ikinci el kadjar alarak aşabilirsiniz.

• Lpg takın da 100.000 liralık araba 40.000 km sonra tek marşta çalışmasın. Şahinler toroslar gibi çalışsın.
  • İki aracında kendine göre artıları eksileri var. Siz öncelikle ne istediğinize karar verin bence hocam.

Misal ben yakıt performans tasarım beklentimi 1,6 Mjet Egea ile karşıladım,

Arkadaşım ise aynı paraya, kalite performans algı beklentisini 1,2 tsi golfle karşıladı.

Sonuç ikimizde arabalarimizdan son derece memnunuz.

Herkes kendi beklentisine göre değerlendirir. Benim beklentimi bu iki araç arasında kadjar daha iyi karşılar.
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısınız baştan yanlış seçim yaptık. Ön görememişim böyle olacağını :( Ama bulabilmek ikinci elde olabilir ancak yakın çevrede zor. 3008 için en son 121000 lira söylüyorlar bir gıdım inmediler.
  • Tucson 1.6 GDi Elite otomatik yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Şehir içi yakıt tüketimi yazın 10-10.5 L iken, kışın 11-11.5 L'ye çıktı. Şehir dışı ise sakin kullanımda 6 L'ler çok rahat görülüyor. Performans sıkıntısı yok. Ben yakıtını bilerek aldım. 87.000 lira vermiştim. Araçtan da memnunum. Ama yakıt tüketimi önemliyse, çok km yapılıyorsa bu aracı tavsiye etmem. Genelde bir heves alınıp, sonra LPG'cilerin yolu tutuluyor. Bu arada TGDi yakıt tüketimi de GDi ile aynı.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Hocam arabadan memnunum ancak bu kadar çok km yapacağımı tahmin edemedim. LPG taktırmam olmazsa böyle devam ederim.
  • Zygoma kullanıcısına yanıt
    Sıvı marjeti bagla performans yüzde 5 artar 30 krus yakarsın

• Peugeot 3008 active mi (121.000 lira) Kadjar 1.5 icon otomatik keşif paketi mi (116.000 lira) ?
  • Zygoma kullanıcısına yanıt
    Peugeot un huyudur. 308 1.2 otomatik tüm opsiyonlar ile yani full artı full fiyatta bir kuruş indirim yapmadılar tok satıcı havaları bende gittim golf aldım. Sonuç 308 satışları yerlerde sürünüyor neymiş 2013 yılın otomobiliymiş

• Bence LPG düşünün.Tucson ile Kadjar arasında net kalite farkı var.Hiç arabadan anlamayan adamı 2 sinin içine oturtun zaten direk fikrini söyleyecektir.Tucson çok çok dolu bir araç ve keyifli maşallah aslan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.