Şimdi Ara

Tudor adam olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendine güven var. Karizma var. Zeka var. Son basin toplantisinda medyaya ayar vermesini zevkle izledim. Adam kendine göre sonuna kadar hakliydi. Ama atladigi bir kavram var: Güven. Basarili mi? Evet. Camiaya güven veriyor mu? Hayir. Tudor bunu bir türlü anlayamadi. Saniyor ki puan kaybettigi icin elestiriliyor.

- Bir kere kariyerinde hicbir basari ve kayda deger tecrübe yok. Ilk ciddi sinavinda da Östersunds takimina elendi. Karsida kim var? Üst üste 2 kere sampiyon olan, dünya kupasi 3.sü olan ve CL'de tarih yazan bir Senol Günes. Dogal olarak taraftarin kafasinda 1-0 yenik durumdasin.

- Lige firtina gibi basladigi sistemi "3'lü defans" ugruna bozdu. "3'lü defans" Galatasaray taraftarinin kabusudur. Korkulu rüyasidir. Mancini'nin basini yedi. Prandelli'nin basini yedi. Aysal gitti, ekonomi alt üst oldu, transferler elde patladi, UEFA'dan men yendi. Tudor'un bunlardan haberi yok.

- Anlamsiz bir sekilde iyi oynayanlari kesti. Linnes, Rodriguez, Serdar (ücü de iyi iyiydi). Denayer, Lato, Eren (ücü de kötü). Bu kadarla da kalmadi. Gol lazimken Gomis'i cikarmalar, Belhanda'nin sürekli sahada olmasi, sürekli bir Selcuk tercihi. Taraftar da dogal olarak düsünüyor ki Tudor futbolcudan anlamiyor, performansi analiz edemiyor veya cifte standart uyguluyor. Cok tehlikeli bir izlenimdir bu.

- Defalarca kendi kendini cürüttü. Mesela son mac. Orta sahada Tolga ve Denayer (!) oynayacakken ikisi de sakatlaniyor. Tesadüfen oynayan Yasin macin en iyisi oluyor. Millet de diyor ki, "bak Tudor efendi oynatmak istemedigin oyuncular mac ceviriyor". Sanki takimin önünü kesen teknik direktör durumuna düsüyor.

Bence taraftar ve medyanin Tudor'un üzerine gitmesi son derece normal. Haftaya BJK derbisi var ve hicbirimiz hangi kadronun cikacagini, hangi taktikle oynayacagimizi bilmiyor. Taraftar tedirgin, camia tedirgin. Beraberlik büyük basari gibi bir hava var. Iste bunlar hep güven meselesi.

• Zeki falan oldugunu dusunmuyorum. Hatta ortalama bir zekaya bile sahip degil. Şahane bir fiksturle açilis yapti, kazanmasi gereken maclari kazandi buna bir itirazimiz yok. Ancak kendisini yeterli gormediginden surekli bir seyleri ispat etme pesinde. Iyi giden takimi bozdu sirf ben antrenorum diyebilmek icin. O kadar balli adamki latoyla tolga sakatlandi simdi istese de yanlis kadro çıkaramaz. Zaten gecen hafta uyariyi yedi yonetimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor fikstürden ve rakiplerin çok ekstra puanlar kaybetmesinden dolayı 4 ayağının üzerine düştü bence. Lato ve Tolga 3-4 hafta yokmuş. Bjk derbisinde en azından Linnes'ı oynatacak mecburen. Tolga'nın yerine de Feghouli veya Yasin'i koyar. Umarım bu seferde Rodrigues'i kesmeye kalkmaz. Kesecekse kafadan 0 puan yazdım ben bu maça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPU GELSE NE OLUR BE
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.