Şimdi Ara

Tudor'dan Havuz Sefası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Mesele havuza girmesi değil. Takım elenmiş 30 milyon taraftar ızdırap içerisinde. Fakat bu fotoğrafa bakınca benim gördüğüm adamın şeyinde bile değil.. Defolup gider umarım dursunla birlikte.

Napsın ağlasın mı, ilk maçla arada 1 ay var yanılmıyorsam, adam 1 ay sıksın oyuncuları onu mu istiyorsunuz, bir söz var sezonu erken açan erkan kapatır, sebebi de bu, erkenden başlarsan sıkmaya piller biter bir yerde, bir şeyler patlak verir vs, arada sırada kafa dağıtmak önemli, uzun bir maratonda her an depar atan kaybeder çok net, ara sıra kendine gelmek lazım, kendi öfkenizle %1'ini anlamadığınız işlerde atıp tutuyorsunuz, sizin gibiler liseden çıkıp klüp yönetiyor sonuç ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Havuza girmeyi eğlencemi zannediyorsunuz? Nasıl bir kafa yapısı var sizde anlamıyorum.

cahil insan çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Mesele havuza girmesi değil. Takım elenmiş 30 milyon taraftar ızdırap içerisinde. Fakat bu fotoğrafa bakınca benim gördüğüm adamın şeyinde bile değil.. Defolup gider umarım dursunla birlikte.

hala futbol için ızdırap çeken var mıdır merak ediyorum. takım elenmiş diyeoturup ağlayalım mı taraftar olarak ?

herkes insan, 1 gün üzülse sonrakiş gün havuza gitse alkışlayacak mıydın ?
  • Gösterilen tepkilere bakarsak gazeticiler bu tür saçma haberleri yapmaya devam eder tabii olarak. Böyle ucuz düşünce ve eleştirilerden arınmak lazım terbiye kültür sınıf yükseltmek için.

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler derken neyi kastettiğini anlamadım ama Tudor teknik direktör olarak Galatasaray için yeterli bir adam değildir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam zaten. Fakat burda asıl suç ne Tudor ne de futbolcularda. Herşeyin sebebi bu rezil yönetimdir. Senin anladığın buysa futbolla ilgilenmeyi kes biran önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Ağlamadım ama evet üzüldüm. Hatta o gece Galatasaraya gönül veren birçok insanın nasıl üzüldüğüne de şahit oldum. Bundan sana ne kime ne? Neye üzülüp neye sevineceğimize sen mi karar vereceksin? Bence bu konuda yorum bile yapmamalısın.

• Bunu İfşa edip yayan Galatasaray Düşmanlarna Derhal Dava açılmalı.

• Ben 1300 lira kazandiğim işte olumsuz bir durum yasadigimda kafama takıyorum, yansitiyorum etrafima.

Adam milyon dolar kazanıyor, 25 milyon taraftarın umudunu kırıyor ve saatler sonra rahatça gülüyor, eğleniyor.

Yok öyle bi dünya arkadaş yok, bu Tudor'dan bi cacık olmaz.

• bazıları yine marjinal modern insan kılığına girmişler
  • Bizim kafamiza takdigimiz kadar onlar takiyor mu yazik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.