Şimdi Ara

Tudor'dan Havuz Sefası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/galatasaray/igor-tudor-un-havuz-keyfi-1308503

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Avrupa maçının yorgunluğunu lüks bir otelin havuzunda dinlenerek atıyor...

Tudor'dan Havuz Sefası

Tudor'dan Havuz Sefası

Tudor'dan Havuz Sefası

Maç biteli 12 saat olmadan beyzademiz eğlencelere dalmış, çok yoruldu haketti tabii!

Arkadaş tamam eğlenmesin diyen yok onunda hakkı, ama ben normal taraftar olarak dün bütün gün canım sıkkın geçirdim, bu adam hoca lan hoca takımın hocası bu ne rahatlık!

• Hocam yasmı tutsun olan olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuza girmeyi eğlencemi zannediyorsunuz? Nasıl bir kafa yapısı var sizde anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmaz adam, elendikten sonra havuza girip bira icmis. Bu ne terbiyesizliktir boyle? Olayin aciklamasi su, adam mac sonrasi iznini havalarin sicakligini firsat bilip havuz kenarinda gecirmis. Avrupa'da gayet normal birsey. Bizim de bahceye bir havuz yaptirma dusuncemiz var ve havalar cok sicak oldugunda izinli gunlerimizi genellikle kiz arkadasimin babasinin bahcesindeki havuzun kenarinda geciriyoruz. Strese veya can sikintisina birebir. Eve hapsolmaktan bin kat iyidir.

Yalniz Tudor gibi bir amator teknik direktorun GS'nin basinda olmasi saka gibi birsey. Aynen Rikirik'in de GS'yi yonetmesi saka gibiydi. Bunlari alip getiren ve takim emanet eden kisiler suclanmali. Havuz veya bira degil. Sonucta Turkiye'nin en taninmis kulubu ve spor markasi. Yazik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

Utanmaz adam, elendikten sonra havuza girip bira icmis. Bu ne terbiyesizliktir boyle? Olayin aciklamasi su, adam mac sonrasi iznini havalarin sicakligini firsat bilip havuz kenarinda gecirmis. Avrupa'da gayet normal birsey. Bizim de bahceye bir havuz yaptirma dusuncemiz var ve havalar cok sicak oldugunda izinli gunlerimizi genellikle kiz arkadasimin babasinin bahcesindeki havuzun kenarinda geciriyoruz. Strese veya can sikintisina birebir. Eve hapsolmaktan bin kat iyidir.

Yalniz Tudor gibi bir amator teknik direktorun GS'nin basinda olmasi saka gibi birsey. Aynen Rikirik'in de GS'yi yonetmesi saka gibiydi. Bunlari alip getiren ve takim emanet eden kisiler suclanmali. Havuz veya bira degil. Sonucta Turkiye'nin en taninmis kulubu ve spor markasi. Yazik.

Beşiktaşlı olarak bunları söylemeniz gurur verici Gerçekten Galatasaray 112 yıllık tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmedi ve sportif başarıdan bu kadar uzak kalmadı. Adnan Polat döneminden bile kötü günler yaşatıyor Dursun bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Havuza girmeyi eğlencemi zannediyorsunuz? Nasıl bir kafa yapısı var sizde anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca diye aldıkları adama bak. Birası bitince new brand chewing gum çiğnemeye devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havuza girmek günahtır, nasıl girer bu adam yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Utanmaz adam, elendikten sonra havuza girip bira icmis. Bu ne terbiyesizliktir boyle? Olayin aciklamasi su, adam mac sonrasi iznini havalarin sicakligini firsat bilip havuz kenarinda gecirmis. Avrupa'da gayet normal birsey. Bizim de bahceye bir havuz yaptirma dusuncemiz var ve havalar cok sicak oldugunda izinli gunlerimizi genellikle kiz arkadasimin babasinin bahcesindeki havuzun kenarinda geciriyoruz. Strese veya can sikintisina birebir. Eve hapsolmaktan bin kat iyidir.

Beşiktaşlı olarak bunları söylemeniz gurur verici Gerçekten Galatasaray 112 yıllık tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmedi ve sportif başarıdan bu kadar uzak kalmadı. Adnan Polat döneminden bile kötü günler yaşatıyor Dursun bize.

Galatasaray Lisesi mezunuyum, sonucta kendi marka degerim Saka bir yana okulda GS'nin buyuklugu ve tarihi seve seve ogreniliyor ama Avrupa'ya yerlestikten sonra GS'nin marka degerini daha iyi anladim diyebilirim. Turkiye denince futbolla ilgisi olmayan bile Galatasaray'in adini biliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Galatasaray Lisesi mezunuyum, sonucta kendi marka degerim Saka bir yana okulda GS'nin buyuklugu ve tarihi seve seve ogreniliyor ama Avrupa'ya yerlestikten sonra GS'nin marka degerini daha iyi anladim diyebilirim. Turkiye denince futbolla ilgisi olmayan bile Galatasaray'in adini biliyor.

Öyle ama maalesef çok kötü bir süreçten geçiyor şuan. 2019'da ayağa kalkar tahminimce. Yani yeni yönetim geldikten 1 sene sonra. Galatasaray'ın lise hakimiyetinden de kurtulması şart.

• tüh bir kaçtane kadın olsaydı "her şeyi geçtim kızlı erkekli giriyolar nasıl hoca bu ? töbe töbe" yazcaktım bu an için konuya girdim ama sadece çocukları var yine hayal kırıklıgına uğrattın beni tudor

• Sneijdersporlular adamın tatil yapmasını eleştiriyorlar

Sneijder Ibıza'da meyveli kokteylini yudumlarken aynını biz söylüyorduk, cevap şuydu:

" O bi kere yönetimden izinli tamam mı"

Şİmdi ben de aynını diyorum, helali hoş olsun, bu taraftara az bile yapılıyor, götüüüür Tudor , götürrr.

• adam parayi cukkaladi, en kotu ihtimalle tazminat alacak. nasil keyif yapmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Havuza girmeyi eğlencemi zannediyorsunuz? Nasıl bir kafa yapısı var sizde anlamıyorum.

Elinde şampanya otelin havuzunda ne yapıyordu? Sıcaktan pişti serinlemek için girdi herhalde?

Arkadaş adamın eğlenmesinde gözümüz yok, sadece o günün gecesi takım avrupa'dan elenmiş adamdaki rahatlığa bak.

Bu adamın derdi havuzmu sanki evinde her türlü havuzu vardır gitmiş otelde eğleniyor.

• Mesele havuza girmesi değil. Takım elenmiş 30 milyon taraftar ızdırap içerisinde. Fakat bu fotoğrafa bakınca benim gördüğüm adamın şeyinde bile değil.. Defolup gider umarım dursunla birlikte.

• maçtan önce parmağı kırık yasin çeşme de takılıyordu ne bekliyorsunuz bu köylüden acaba, sadece tudor değil ayhan da orada gözden kaçmasın sarı gazoz
  • stada gidip de bunları 90dk boyunca ıslıklamayan bizden değildir
  • Takim avrupa dan elenmis o halde yemek yedigi bile söyleniyor yazıklar olsun diyorum.baska bisey söylemiyorum.

Hasta misiniz lan siz?

Adami yemek yerken cekselerdi tudor un kebap keyfi diyeceklerdi herhalde.

adami elestirelim ama boyle ucuz adi haberlerle degil

• belediye plajına gidip sahilde karpuz mu kesecekti istanbul dışına çıkıp eğlense tamam da ayhanda orada dikkat ederseniz. hepimiz kızgınız nereden vuracağımızı şaşırdık
  • Cefasını siz çekin, sabahlara kadar uyuyamayin, formayı, t-shirt I siz alın, sonrası malum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.