Şimdi Ara

Tudor'dan niçin nefret ediliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dalga amaçlı değil savunma amaçlı da değil ama gerçekten merak ediyorum bu adam neden sevilmiyor mancini gibi Ceyhun ısrarı mı oldu Hamza gibi umut takıntısı mı oldu ya arkadaşlar prandelli bizi şampiyonlar liginde bu dizilişle oynattı yaa.. Yani tudor gidip klopp gelse ne yapacak Yasine Selçuğa şuna buna beyin mi yükleyecek.. Eldeki malzemeyle bence bu kadar oluyor o yüzden bu sezon tudor'dan beklentim (bir nebze) var..
    Tudor'dan niçin nefret ediliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be 4 az yemişiz zamanında Veysel Sarı, Yekta ne işi varmış orda allasen

Soruna cevap vereyim Sneijder'i yollayıp Östersunds'a ezikçe oynayarak elendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roket5361 -- 9 Ağustos 2017; 17:29:29 >
  • Takımdaki disiplin ve otoriteyi sağlamak için yaptığı bazı hamleler taraftarın hoşuna gitmedi. Bazıları da sırf Dursun Özbek getirdi diye, bazıları sırf bu yönetim transfer yapıyorar diye transferleri gömmeye çalışıyorlar, gelen isimlere baktıkları yok.
  • Takıma herhangi bir pozitif etkisi olmayıp, bir de üstüne maaş almasından dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Takıma herhangi bir pozitif etkisi olmayıp, bir de üstüne maaş almasından dolayı.

Takıma pozitif etkisi olsun diye sürekli teknik direktör alıp gönderdik demek ki takım "pozitif etkiye" duyarsızlaşmış, o zaman da takımı değiştireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 9 Ağustos 2017; 17:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Takıma herhangi bir pozitif etkisi olmayıp, bir de üstüne maaş almasından dolayı.

Takıma pozitif etkisi olsun diye sürekli teknik direktör alıp gönderdik demek ki takım pozitif etkiye duyarsızlaşmış, o zaman da takımı değiştireceksin.

Yönetim de bu teşhisi yapıp takımı değiştirmeye karar verdi zaten, Tudor'un arkasında durdular, iyi bir kadro kuruyor Galatasaray. Ben Tudor'un bu kadroların adamı olmadığını düşünüyorum, bu hocayla devam etmek olmayacak duaya amin demek.

Şu kadroyu Tudor'a emanet edebilmen için Tudor'da bir ışık görebilmiş olman lazım. Tudor ise hocalık kariyerinin başında elle tutulur bir referansı yok, Galatasaray'a geldiğinden beri aylar geçti, bulunduğu takıma da bir katkı yapamadı. Yani o potansiyeli bir türlü göstermedi bize, taraftarın da isyanı buna.

• quote:

quote:

quote:

Takıma pozitif etkisi olsun diye sürekli teknik direktör alıp gönderdik demek ki takım pozitif etkiye duyarsızlaşmış, o zaman da takımı değiştireceksin.

Yönetim de bu teşhisi yapıp takımı değiştirmeye karar verdi zaten, Tudor'un arkasında durdular, iyi bir kadro kuruyor Galatasaray. Ben Tudor'un bu kadroların adamı olmadığını düşünüyorum, bu hocayla devam etmek olmayacak duaya amin demek.

Şu kadroyu Tudor'a emanet edebilmen için Tudor'da bir ışık görebilmiş olman lazım. Tudor ise hocalık kariyerinin başında elle tutulur bir referansı yok, Galatasaray'a geldiğinden beri aylar geçti, bulunduğu takıma da bir katkı yapamadı. Yani o potansiyeli bir türlü göstermedi bize, taraftarın da isyanı buna.

Tudor hakkında bir yorum yapabilmem için öncelikle bu kadronun başında bir görmem gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tudor hakkında bir yorum yapabilmem için öncelikle bu kadronun başında bir görmem gerekiyor.

Hocam ama şöyle de bir şey var, bu kadroyu Tudor'a emanet ettin, sezon ortasında da bir katkısını göremezsen bu sefer gönderemezsin de. Hadi gönderdin diyelim, bu sefer yerine sezon ortasında hoca getirmen zor, kısacası tek bir yanlış hamle 1 sezonun kaybedilmesi anlamına gelebilir. Unutmayalım ki teşhis erken konduğu zaman esas işe yarar

Galatasaray gibi bir takımın Östersunds'a elenmesi kadro kalitesiyle açıklanamayacak kadar vahim bir durum. Galatasaray'ı izlediğimde bir hoca dokunuşu göremiyorum ben, ''ulan Tudor olmasa şunu yapamayız, iyi ki Tudor var da artık bunu yapabiliyoruz'' dediğimiz/dediğiniz bir durum oldu mu mesela Tudor geldiğinden beri ? Galatasaray oyuncuları sahada ne yapacaklarını bilmiyorlar, plansız gibiler. Taraftar hocadan bir ışık görmek ister ki arkasında durabilsin. Tudor şu ana kadar bu ışığı gösteremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 9 Ağustos 2017; 17:59:36 >

• Şovmen vitor gibi normal

Östersundu ne olursa olsun eleyeceğiz deyip maç bitiminde 100 tane bahane sıraladı adam

her bahanesinden sonra da bunu bahane olarak algılamayın diyordu

bu adamı neden sevsinler ki sevmek için sebep yok.
  • ben kendi adıma söyleyeyim en baştan beri bir beklentim yoktu kendisinden,

hadi neyse dedik adam geldi sonuçta bize de destek olmak düşer, karabükspordaki gibi dirençli ne yaptığını bilen bir takım yaratır bir süre oynatır dursun'un dönemi de bittiği zaman beraber giderler dedik ama lanet olsun dediğime..

daha takıma futbol oynatmadan kendisini insanlara benimsetmeden dursun'unda gazlamasıyla futbolculara salça olmaya başladı. tamam futbolcularda hak etmişti bunu ama sen önce bi takıma bir şey ver takımı oynatmaya çalış taraftarı arkana al.. yok adam gitti dursun'un tetikçiliğini yaptı,

ben şahsen bu yüzden nefret ettim bu adamdan. ağzıyla kuş tutsa bu saatten sonra bu tetikçiden bir şey olacağını zannetmiyorum.
  • JOR'u yemeyecektiniz
  • Büyük takım ve yıldız yönetecek biri değil. Bunun yanında çok egolu, sinirli ve kavgacı. İlk 5 hafta içinde gider zaten arka arkaya puan kayıplarında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ama şöyle de bir şey var, bu kadroyu Tudor'a emanet ettin, sezon ortasında da bir katkısını göremezsen bu sefer gönderemezsin de. Hadi gönderdin diyelim, bu sefer yerine sezon ortasında hoca getirmen zor, kısacası tek bir yanlış hamle 1 sezonun kaybedilmesi anlamına gelebilir. Unutmayalım ki teşhis erken konduğu zaman esas işe yarar

Galatasaray gibi bir takımın Östersunds'a elenmesi kadro kalitesiyle açıklanamayacak kadar vahim bir durum. Galatasaray'ı izlediğimde bir hoca dokunuşu göremiyorum ben, ''ulan Tudor olmasa şunu yapamayız, iyi ki Tudor var da artık bunu yapabiliyoruz'' dediğimiz/dediğiniz bir durum oldu mu mesela Tudor geldiğinden beri ? Galatasaray oyuncuları sahada ne yapacaklarını bilmiyorlar, plansız gibiler. Taraftar hocadan bir ışık görmek ister ki arkasında durabilsin. Tudor şu ana kadar bu ışığı gösteremedi.

Diyelim ki Fatih Terim'i getirdik başarısız olabilir, Blanc'ı getirdik başarısız olabilir yani bunun bir garantisi var mı? Ostersund elenmemiz teknik direktörden çok futbolcularla alakalı bir durum, bizim son 2 sezondur yaşadığımız sıkıntı kapanan takımları açamamak kontra ataktan goller yemek, bakalım Oster maçına aynı sıkıntı devam ediyor. Yönetim orta saha hamlesini bu maçlardan önce yapsaydı belki de elenmezdik. Hamza Hamzaoğlu geldi mesela o sezon iyi değildik adam 3 kupa aldırdı peki gönderiliş şekline bak? Mancini geldi Fenerbahçe Nisan'da şampiyon oldu, Mustafa Denizli 'ye bakalım oynattığı futbolu görünce ben direkt yollansın dedim. Şu gelen isimlere bakar mısın ismi olan, ağırlı olan hocalar? Tudor başarılı olur olmaz bunun bir garantisi yok ama teknik direktör istikrarı yakalamazsak bu hep böyle gider. Ha şu var Tudor'un dokunuşunu bu haftadan itibaren göreceğiz artık, bahane de kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 9 Ağustos 2017; 18:19:39 >

• Ulan baslayacam "eldeki malzemeyle bu kadar oluyor" muhabbetinize.

Gelmesin arkadas eldeki malzemeyle yapamayacaksa! Teknik direktörsüz cikalim madem hersey eldeki malzemeye göre oluyor !Böyle cahil bir yorum, böyle sacma bir argüman görmedim.

Ligde besinci ol, eldeki malzeme bu kadar...
    Köy takimina elen, eldeki malzeme bu kadar...
    En amatör golleri ye, eldeki malzeme bu kadar...
    Pozisyona girmeden mac bitir, eldeki malzeme bu kadar...

Hay eldeki malzeme kadar basiniza....
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Ulan baslayacam "eldeki malzemeyle bu kadar oluyor" muhabbetinize.

Gelmesin arkadas eldeki malzemeyle yapamayacaksa! Teknik direktörsüz cikalim madem hersey eldeki malzemeye göre oluyor !Böyle cahil bir yorum, böyle sacma bir argüman görmedim.

Her gelen teknik direktör ''eldeki malzemeyle bu kadar oluyor''culara cülüs olarak çorba parası dağıtıyor herhalde. Bunun başka bir açıklaması yok :)

Galatasaray'ın ilk defa Avrupa maçına çıkmış bir köy takımını elemesi için yeterli kadro kalitesi yokmuş. Bunu söylerlerken Galatasaray'ı aşağıladıklarının farkında da değiller.

Geçen seneyi ''Riekerink bey diyeceksiniz'' goygoylarıyla öldürdüler, bu yılı da Tudor sevdasıyla öldürecekler. Bugünkü Tudorcuların çoğu da dün Riekerink'in arkasında duran adamlar, şimdi sorsan söverler JOR'a

• quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Ulan baslayacam "eldeki malzemeyle bu kadar oluyor" muhabbetinize.

Her gelen teknik direktör ''eldeki malzemeyle bu kadar oluyor''culara cülüs olarak çorba parası dağıtıyor herhalde. Bunun başka bir açıklaması yok :)

Galatasaray'ın ilk defa Avrupa maçına çıkmış bir köy takımını elemesi için yeterli kadro kalitesi yokmuş. Bunu söylerlerken Galatasaray'ı aşağıladıklarının farkında da değiller.

Geçen seneyi ''Riekerink bey diyeceksiniz'' goygoylarıyla öldürdüler, bu yılı da Tudor sevdasıyla öldürecekler. Bugünkü Tudorcuların çoğu da dün Riekerink'in arkasında duran adamlar, şimdi sorsan söverler JOR'a

Galatasaray'ın artık yeni bir Fatih Terim bulması lazım. Ömrünün sonuna kadar o adam mı şampiyon yapacak bu takımı. Hamza'dan ümitliydim 3 kupa aldı diye ama aslında ona rağmen almıştık yani o da fos çıktı.

• türk futbol tarihinin en skandal avrupa rezilliğine imza attı daha ne olsun
  • Tudor yüzünden Avrupadan elendik. Kenar mahalle takımına elenip 1 yıl Avrupa maçlarından mahrum kalmak nedir. Bu odunu nasıl sevelim.

• Bazen olur oyunu rakip kaleye yığarsın,rakibini ezdikçe ezersin, 15 den fazla gol pozisyonuna girersin rakip tek konrtada gol atar.. Öyle bir fener maçımız var. bazende olur rakip senden katbe kat zayıftır ama sen maça üstünlük kuramazsın, rakip saha bile zor bela geçersin, cılız ataklar geliştirirsin, ne dizilişin bellidir nede ne oynadığın.. üstelik bunu 8 aydır yapıyorsundur.. İşte burada tek sorumlu td dir.. onun aslında o takıma katkı değil zarar verdiğinin göstergesidir..
  • Başarı, kalite, zeka yönetimde arkasında, tabiki çekememezlik oluşuyor,

Ne demişler, hiçbir başarı cezasız kalmaz,

Meyve veren ağaç taşlanıyor olan biten bu,

Tudor ve Dursun özbek çırpınıyor başarı için

Bırak destek görmeyi çomak sokmaya kalkanlar var,

Bazı galatasaraylılar gerçekten bu ikilinin kalitesini hak etmiyorlar, hakikaten ikiside gerçek galatasaray sevdalısıymış, bir başkası olsa istifa eder ne haliniz varsa görün derdi,

Dursun özbek zaten türk futbolunun başına geçmelidir, galatasaray hak etmiyor.böyle bir başkanı, tudor ise galatasaray göndersin real madrid ve ya barcelonaya gider direktman, olmadı manchester united, dortmund falan takılır,
    Sırf ikiside başladıkları işi yarım bırakma huyları olmadığı için takımda devam ediyorlar, idealistler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 10 Ağustos 2017; 2:29:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.