Şimdi Ara

Tudor Derbilerin Hepsini Kaybetmeseydi Şuan Fark 7-8 di

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşünsenize en kötü beşiktaş fener trabzon başakşehirle beraber kalsa,bize 4 puan ekle onlardan 2 şer çıkar.Şuan en yakın rakibe 7-8 puan fark atmıştık.İkinci yarıda beni en çok heyecanlandıran bu.Bız tüm derbileri içerde oynıcaz ve en önemlisi başımızda terim olucak.Yapmamız gereken tek şey beşiktaş fener başakşehiri yenmek veya berabere kalmak.

• Başakşehir’den, BJK’den 3’er 4’er yemenin deplasman diye bir açıklaması olamaz. Madem öyle dibi görmüş FB’ye de 4 atıp geçseydin. Neden puan kaybettin diye sorarlar adama. Çok net söylüyorum Tudor’un sorunu deplasman sorunu değildi. Büyük maç sorunuydu. Eğer kalsaydı aynı senaryolar TT standında da yaşanacaktı. Avrupa gitsek orada yaşanacaktı. Bu taraftar daha çok TV başında rencide olacaktı. Bu Tudor’un kaderidir. Hiçbir zaman winner bir takıma teknik direktör olamayacak. Göreceksiniz.
  • Tudora rağmen şampiyon olacaktık zaten.Terim geldi 30 haftaya kalmadan garantileriz. 2 yarı fikstürümüz kolay.Bir fener deplasmanı var işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz uzun lig maratonunda ne olacağı belli olmaz konuşmak için erken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tudor saçma sapan taktikler denemese bjk hariç diğer maçlarda yenilmezdik, bjk de muslera ilk gölü ikram etmese az bi direnme ile berabere bile bitebilirdi.

ama netice itibari ile ona yenilmesek buna yenilmesek demekle olmaz bu iş. bjk de bizi yendi gitti sivasa yenildi vs. küçük maçları kaubetmeyen takım alıp yürüyecek bu saatten sonra.
  • Başakşehir’den, BJK’den 3’er 4’er yemenin deplasman diye bir açıklaması olamaz. Madem öyle dibi görmüş FB’ye de 4 atıp geçseydin. Neden puan kaybettin diye sorarlar adama. Çok net söylüyorum Tudor’un sorunu deplasman sorunu değildi. Büyük maç sorunuydu. Eğer kalsaydı aynı senaryolar TT standında da yaşanacaktı. Avrupa gitsek orada yaşanacaktı. Bu taraftar daha çok TV başında rencide olacaktı. Bu Tudor’un kaderidir. Hiçbir zaman winner bir takıma teknik direktör olamayacak. Göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Başakşehir’den, BJK’den 3’er 4’er yemenin deplasman diye bir açıklaması olamaz. Madem öyle dibi görmüş FB’ye de 4 atıp geçseydin. Neden puan kaybettin diye sorarlar adama. Çok net söylüyorum Tudor’un sorunu deplasman sorunu değildi. Büyük maç sorunuydu. Eğer kalsaydı aynı senaryolar TT standında da yaşanacaktı. Avrupa gitsek orada yaşanacaktı. Bu taraftar daha çok TV başında rencide olacaktı. Bu Tudor’un kaderidir. Hiçbir zaman winner bir takıma teknik direktör olamayacak. Göreceksiniz.

Tudor bir kere oyuncularla anlaşamıyor zaten. Maicon ile kavga ettiler. İlk geldiğinde de Bruma ile sidik yarışına girdi.

• Tudor'un kadro seçimi riekerink'ten bile kötüydü. Başakşehir'e çift forvetle çıkmak nedir arkadaş? Önceki güçsüz takımda böyle 4 attık, iyi anlaşıyorlar diye kadro mu kurulur?

Fatih Altaylı demiş ki, Terim kadro iyi diye geldi. Bundan önce de çağırmışlardı gelmemişti dedi. Haklılık payı var. Ama kimse de körü körüne kadrosu rezalet olan takıma gitmez. Önemli olan kalite.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gassal [2.sezon] (tabii)
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senol gunes %100 galibiyet oranına sahip olduğu arena'da gs'yi mağlup eyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Tudora rağmen şampiyon olacaktık zaten.Terim geldi 30 haftaya kalmadan garantileriz. 2 yarı fikstürümüz kolay.Bir fener deplasmanı var işte

Tudorla şampiyon olamazdık
  • Fener Beşiktaş anadolu takimlarini yenseydi gs yarıştan kopmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Tudora rağmen şampiyon olacaktık zaten.Terim geldi 30 haftaya kalmadan garantileriz. 2 yarı fikstürümüz kolay.Bir fener deplasmanı var işte

Tudorla şampiyon olamazdık

Hamza ile olduk ama. Gerçi o zaman Abdurrahim vardı.
  • Anlatmak istediğimde o derbi öncesi 3 lü savunmaya geçti,o takım o gune kadar 9 macın 8 ını kazanmıstı.Boyle bı sacmalık olur mu,işleyen cark bozulur mu.Aklıma geldıkce kufur edıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Başakşehir’den, BJK’den 3’er 4’er yemenin deplasman diye bir açıklaması olamaz. Madem öyle dibi görmüş FB’ye de 4 atıp geçseydin. Neden puan kaybettin diye sorarlar adama. Çok net söylüyorum Tudor’un sorunu deplasman sorunu değildi. Büyük maç sorunuydu. Eğer kalsaydı aynı senaryolar TT standında da yaşanacaktı. Avrupa gitsek orada yaşanacaktı. Bu taraftar daha çok TV başında rencide olacaktı. Bu Tudor’un kaderidir. Hiçbir zaman winner bir takıma teknik direktör olamayacak. Göreceksiniz.

Fb maçını hiçbir güç aldıramazdı bize Tudor ile, alsaydık kopardık zaten. İlk 10 dakika fırtına gibi başladık herifler yere atlamaya başladı Hasan Ali önderliğinde. Ben bu kadar aciz, bu kadar zavallı bir durum görmemiştim son yıllarda, dokunuyorsun zaman geçsin diye yatıyor yere hepsi, hocaları zaten dünden razı beraberliğe. İkinci yarı kırmızı yiyince bizim korkakta çekildi maç bitti planlandığı gibi.

İşte o gün Terim olsaydı ama bunların ne yapacağını, futbol oynamak için gelmediklerini çok iyi bilirdi. Ona göre de ayarını çekerdi. Bu lige Türk hoca lazım, herkese hak ettiği gibi davranacaksın, herkese hak ettiği gibi oynayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: edizgega

Anlatmak istediğimde o derbi öncesi 3 lü savunmaya geçti,o takım o gune kadar 9 macın 8 ını kazanmıstı.Boyle bı sacmalık olur mu,işleyen cark bozulur mu.Aklıma geldıkce kufur edıyorum.

Dunyanin neresinde gorulmus 1 mac 4 dortlu 1 mac 3 lu bir mac kanatsiz vb oynandigi.. Sene basinda dizilisini belirlersin ona gore gidersin.. Dunyada olmayacak isi uzerimizda denedi..

• neyse olan oldu artık, geleceğe bakmamız lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.