Şimdi Ara

Tudors 3 Gömlek 49,99 TL - Ücretsiz Kargo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
11.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

İptal ettiklerimi de gönderdiler karma olarak xl ve xxl olarak aldım. Kalanını göndericem..

Gömlekler pakette açılmamas ve sorunsuz kumaş kalitesi de parasının çok Üzerinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gömleklerim dün geldi. beğendim ben de. Kalıbı bana dar gelmedi. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim

• Evet kaliteli gomlekler. Banada biraz dar geldi. Zayiflamam lazim.

• Cuma günü sipariş verdim hala kargoya bile verilmemiş.Üstelik cuma günü siparişten hemen sonra yazdım cumartesi kargoya verilir dediler.Cumartesi yazdım takip kodu girmediniz diye gün içinde girilir dediler.Pazartesi baktım yine takip kodu yok bu sefer de henüz paketleme aşamasında diyorlar.Salı akşamı oldu hala kargoya verilmedi.Mağazanın ciddiyetini anlayın işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe sipariş verdim hala daha kargolanmadı boşuna n11 puanı düşük değilmiş bir daha bedava verseler alışveriş yapmam bunlarla
  • ürünlerden biri yanlış gönderilmiş, diğerinin ipte dikim hatası gibim bir şey var, ötekini açmaya korktum bunlar üzerine. Şaşırdım mı? Tabi ki hayır... iade ediyorum-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 11 Nisan 2017; 19:54:50 >
  • Clive kullanıcısına yanıt
    Merhaba Clive,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • The Beatles kullanıcısına yanıt
    Merhaba The Beatles,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • 3 gömleğim daha geldi annem telefon etti şimdi, kumaşları oldukça güzel ve herhangi bir sökük,defo vb. yok dedi.
    6 gömleği 100'e almış olduk bir de 3 tane Fabrika'dan gelecek o da aynı fiyata. İyi oldu.
  • Benim ürünlerde 8 gun gecmesine ragmen hala kargolanmadi n11in bunlari birde anasayfada kampanya yaptirip reklam yapmasi harbiden olmamis. Keske su vaadettiklerini yerine getirmeyen firmalara bi yaptirimlari olsa bunlar yüzünden eticaretten soğuyorum.

• Gömlekler geldi ama dokuları pek hoş değil. Yalnızca 1'ini beğendim diyebilirim ama giyilir ara ara yine de.
  • krc58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba krc58,

n11.com
  • Bugun aras kargodan aradilar. Urunler subeye geldi, gelip alabilirsiniz dediler. Sube ne demek, evdeyim bekliyorum dedim. Kargonun uzerinde adresiniz yazmiyor, bundan dolayi dagitima cikarilamiyor dedi. İsim ve numaram mi var sadece kargo uzerinde. Bu nasil sacmaliktir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gömlekler de geldi nihayet.Normalde L giyiyorum ama XL sipariş etmiştim dar kesim yazıyor diye.Burdaki arkadaşlar da ürünler dar vs demişti.Ama bana gelenler dar değil XL aldığım için biraz büyük bile oldular.L ile değişim yapmak isterdim ama firma pek ilgili değil ve geç kargolama yapıyor hiç uğraşamıycam.Zaten ürünler de öyle kaliteli şeyler değil, belki de birkaç yıkamadan sonra biraz çeker tam oturur üstüme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 7'sinde sipariş verdim 6 gün geçti daha kargolanmadı, bugün yazdım ellerinde stok kalmamış arkadaş satarken bunun stoğunu girmiyor musunuz bana sattığınız ürünü başkasına mı sattınız aynı anda nasıl oldu bu stok sorunu. ürünlerinin kalitesini bilmiyorum ama mağaza olarak başarısız buldum
  • Geçen hafta cumartesi sipariş vermiştim, hala kargolamadılar nasıl bir mağaza anlamadım.
  • Ben 6 nisanda siparis verdim hala gelen giden yok dun aras kargodan msj geldi takip numarasi var ama n11de kargoya verildigine dair bir ibare yokml. Gelen arkadaslara gonderici olarak kimden geldi acaba ?

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba krc58,

n11.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.