Şimdi Ara

Tüfek Mikrop ve Çelik (Çıktı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
6
Favori
22.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Helal olsun kidegaya. Kaç yıllık devlere kafa tutup bu fiyattan koymuş satışa. Ayrıca enpara kampanyası kullanırkenki tecrübelerim gayet olumluydu. Paketleme olsun müşteri hizmetleri olsun iyiydi.

Edit : devlere, telefon klavyesi devlet yazmış. Pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurs59 -- 24 Eylül 2018; 20:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma sapan bir fiyat olmaz. Kesinlikle sömürü söz konusu.
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 24 Eylül 2018; 20:48:53 >
  • Ahahaha veri veri gud, veri veri nays pırayz. Ay laykd it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 24 Eylül 2018; 20:17:46 >

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Düzeltme: Fiyat yükselmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 24 Eylül 2018; 21:11:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    tam ben ekleyecektim siz yazmışsınız teşekkürler. Ana başlığa ekleyeyim.
  • Kidega 63'e çıkardı fiyatı
    yok artık. kigeda'ya zam geldi :)
    ciltli 63
    karton kapak 48,90
  • zegerezen kullanıcısına yanıt
    Ben 56dan aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitapyurdu ciltli için 60.75 e çekti fiyatı. Cepteteble başkasının kartıyla bile 40.75 e gelir. Ben o şekilde almayı düşünüyorum.

• Böyle fiyatlandırma konusunda orta yolu bulamayan yayınevleri için kriz daha zor geçecek.
    Karton kapağa 70 lira etiket koymak nedir? Almayacağım. Eksik kalsın.
  • Dolar kuru -buna bağlı olarak telif ücreti- ve kağıt masrafı yüzünden böyle. Normal karşılamak lazım artık. Daha geçen hafta kağıt yokluğundan resmi gazete kapandı bu ülkede. Dergiler birer birer kapanır olmuş. Kafanızı kaldırıp ülkede neler olup bitiyor bakarsanız anlarsınız zaten. Asıl 2019 epey şenlikli geçecek.

Kitap ilgimi çekmiyor. Zaten epub olarak vardı sanırım.

• Alanlar eline ulaşınca yazabilir mi bi inceleme yazısı bekleriz yeni basım ve eski basım arasında fark var mı kargolama paketleme nasıl gibisinden

• Ya ne kağıt fiyatından bahsediyorsunuz, resmen talebin fazla olmasını fırsat bilip çakallık yapıyorlar. 13 Lira'ya satılmış bu kitap Tübitak tarafından, sen de yap yap 30-35 arası bir şey yap, ki o bile fazla. Çeviri de aynı çeviri, yani bunca zaman milleti beklettiler gören de tekrardan çeviriyorlardı sanacak.
  • 1000 sayfa karamazov kardeşler 13 lira

Sorarlarsa kağıt yok dersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Satışa sunmuşlar.

• Tübitak fiyatıyla kıyaslayanlar gerçekten garip ya, Tübitak kitaplardan kar amacı gütmez tam tersi herkes okusun diye maliyetinin dahi altında satar/satabilir.Devlet kurumu olduğu için dokunmaz.İş bankası ve YKY ise fiyatları ucuz tutar hatta zararına bile satabilirler çünkü banka oldukları için kültür faliyetlerini kamu hizmeti olarak gösterip bankanın ödeyeceği vergiden düşebilirler.

Bunları bilmek için ahım şahım eğitimli olmak gerekmiyor herkesin bilebileceği sıradan bilgiler, ne yazıkki halkımız çok cahil ve bu cehalet seviyesi beni korkutmaya başladı.

Ciltli fiyatının 60 lira olması pahalı muhtemelen indirim vs ile 50 ye düşüreceklerdir ama 50 den aşağıya düşeceğini sanmıyorum.

Gazetelerin bile fiyatına %100 zam gelmişken, okul kitapları son anda basılabilmiş(bir kısmı halen basılmadı) kağıt sorununu görmezden gelmek abest..

Muhtemeldir ki pegasus ileride zarara uğramamak için euro kurunu olduğundan yüksek hesaplayarak fiyatı belirledi.

Ekleme: Tübitak 14 liraya satıyordu diyen arkadaşlara sormak lazım tübitak neden artık bu kitapları basıp satmıyor?
    Asıl tepki gösterilmesi gereken yer Tübitak, kurum eskisi gibi bilimsel kitaplar basıp ucuza satsa keşke.Durumdan çok rahatsızsanız Cimer kullanarak bu durumu dile getirebilir tepkinizi gösterebilirsiniz, yapar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efeff -- 25 Eylül 2018; 13:52:38 >

• 2. Ele 45 liraya bulmuştumda almamıştım hazır çıkacak ucuza alırım diye. 5-6 ay bekledim ve belirlenen fiyat 50 lira ki indirimsiz fiyatı 70 lira. Böyle bir kitabı devletin basıp halka dağıtması gerekirken günümüzün durumu ortada.

• Efeff E kullanıcısına yanıt
    quote:

İş bankası ve YKY ise fiyatları ucuz tutar hatta zararına bile satabilirler çünkü banka oldukları için kültür faliyetlerini kamu hizmeti olarak gösterip bankanın ödeyeceği vergiden düşebilirler.

Böyle bir şeyden haberim yoktu. Bu bilginin bir kaynağı var mı?

• Elbette var, ilgili kanunu şimdi bulamayacağım ancak kayıprıhtımda pegasusun yetkilisi de söylemişti bunu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.