yaklaşık 10 saniyede fark ettim über zeka mıyım acaba beyler bilime yönelmemde fayda var mı
kurbağa değil mi o yahu?
taşın arasına sıkışmış bir puro var'ı okuduktan sonra resme bakıp hssktr demem bir oldu
bune
30 sn sonra dikkatlice sürekli bakarak görebildim (yorumları okumadan) gördükten sonra tekrar eskisi gibi göremiyorsunuz. Pro yu gördüğünüz gibi beyninizi zorlamanız gerekiyor :)))
ben sadece puronun külüne odaklanmışım ufak bir serçe pusmuş gibi gördüm boşluğa
İlkten kaplumbağ kafası gördüm sonra puro
ee görünce ne oluyor, görmeyince ne oluyor, faydası ne ? ne kadar manasız bir konu
Dünyanın işi gücü yok...
Bula bula puro mu bulmuş. Duvar arsında olmasa bile millet Kahverengi yuvarlak ve yamuk bir cisim diyecekti
duvar arasında puro görünce ne oluyormuş ? belki siz şartlandınız nereden bileceğiz ? hiç puroya benzetemedim ,gözlerimde sorun var ama duvarlarda zaten puro aramam :)
kafası sıkısmıs kurbaga zannetım yorumu okudum hala puroya benzemıyor bu melet :):):)
Resmi inceledim ve aralığa sıkışmış bir tür kuş kafası sandım. İşin garibi yazıda puro olduğunu okuyunca onu puro cinsi bir kuş türü olarak algılamaya devam ettim.
Tamam varsayalım gördük veya görmedik sonuç söyleyin SONUÇ...????
Telefonda bir türlü göremedim bilgisayarda bakar bakmaz gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: GenkaNuank
Editörleri blokladigimizda haberleri görünmesin artık biz de sabah akşam sovmeyelim
Bu konuda ciddiyseniz bir Chrome eklentisi yazabilirim.
Teknoloji dolu bir haber. Bundan sonra anakart, soğutma sistemi, PSU haberleri istemiyoruz, bu tarz teknolojik haberler yayınlayın.
Dur bir dakika, en son ne zaman anakart haberi gelmişti ki ?
puro harici bir şey aradım resimde, bulamayınca haberi okudum.
Harbiden açyklamayy okumadan önce 1-2 dakika baktym,gayet normal dedim ta? syky?my? arasyna amma velakin açyklamayy okuyunca bizim ta? oldu puro :))