Şimdi Ara

Tuğrul Yenidoğan'ın hortumladığı 400.000Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet hala bununla ilgili bir cevap yok yönetimden her şeyde konuşmayı biliyorlar ama gerçeklere gelince susuyorlar.Bu konu aydınlatılmadıkça Kartal Yuvası'na bir daha adımımı atmam yılda yaklaşık 500-600 lira harcayan birisi olarak yazıyorum bunu.Eğer yönetim böyle devam ederse seneye kombine de almayacağım...

Ya Itır Esen Abla'mıza atılan tehtid mesajlarına ne demeli?Çözümü masum bir bayanı korkutarak bulmaya çalışan yönetim umarım akıbetiniz ağır olur.Beşiktaşlılara,Beşiktaş markasına yaptığınız ayıplar unutulmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya cidden biz bırakalım forumu bu troller birbirleriyle bütün gün atışıp dursun, yada gereği yapılsın artık bu ne be. En sonunda bıraktıracaksınız forumu yemin ediyorum.
  • Sen nasıl bir işsizsin
    konuya gelince haklı üstüne gidilmeliydi konunun
  • Kombine de almayacağım ? Kombinenin ss sini atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Sen nasıl bir işsizsin

Ya usta şunlara prim vermeyin lütfen rica ediyorum.
    Ona bakılırsa simaoların quaresmaların ferrarilerin daha ismini unuttuğum nice transfer ve+kulüp masrafının borcunu ödeyen de bizim başkan? Bunların hangisini haberlerde gazetelerde okudun gördün?
    Birde gidip şunlara haklı falan diyorsunuz ya tövbe tövbe yapmayın rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJJan

Ya cidden biz bırakalım forumu bu troller birbirleriyle bütün gün atışıp dursun, yada gereği yapılsın artık bu ne be. En sonunda bıraktıracaksınız forumu yemin ediyorum.

trollük yok ortada. adam kafasına takılan bir şeyi sorguluyor. sizden farklı düşünen insanlata troll damgası vurmaktan vazgeçin artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sen nasıl bir işsizsin

Ona bakılırsa simaoların quaresmaların ferrarilerin daha ismini unuttuğum nice transfer ve+kulüp masrafının borcunu ödeyen de bizim başkan? Bunların hangisini haberlerde gazetelerde okudun gördün?
    Birde gidip şunlara haklı falan diyorsunuz ya tövbe tövbe yapmayın rica ediyorum.

tamam arkadaşı ben de sevmiyorum.
    ama yönetimin yanlışları da bazı yerlerde
    körü körüne de bağlanmayalım bazı şeylere

• Kombine ss ni atsana zalimkurt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen nasıl bir işsizsin

tamam arkadaşı ben de sevmiyorum.
    ama yönetimin yanlışları da bazı yerlerde
    körü körüne de bağlanmayalım bazı şeylere

Yahu körü körüne bağlanmak yok ki ortada?
    Ben diyorum ki bundan çok kısa bir süre önce geçmiş yönetimden kalan milyonluk borçları ödeyen yönetim gidip gazetecilere şu şu oyuncuların borçlarını şu şu miktarlarda ödedik dedi mi? Yada ne bileyim kendi özel sitesinden açıklama yaptı mı şu kadar para döktük geçmiş beceriksiz yönetimin saçmalıklarına diye?

Onları açıklamayan yönetim bunları niye açıklasın?

• EminJJan kullanıcısına yanıt
    adam kulübü hortumluyor iddiası var gerçek değilse açıklanması lazım
    ama adamın adı arşivciye çıkmış.elindeki belgeler yönetimden birilerinin elini kolunu bağlıyor olabilir.
    aslında fikret ormanın erken seçime gidip kadrosunu bayağı temizlemesi lazım ama zor gözüküyor
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    O konuda kesinlikle haklısınız yönetimin içinde kanı bozuklar var gibi duruyor ancak fikret orman a hak vermek lazım düzgün yönetim kurulu toplayacak ne zamanı ne gücü vardı hepimiz biliyoruz başkanlığa geldiği günleri. Ne haldeydi kulüp çok kısa sürede kurul toplamak zorunda kaldı.
  • Bu nasil bir mantiktir ya , iddia sahibi iddiayi ispatlar. Iddia edip , hadi olmadigini ispatla denmez. Olmayan sey ispatlanmaz. Ben de o zaman sizler icin vatani sattiniz , vatan hainisiniz diye konusayim. Hadi aksini ispatlayin madem degilsiniz. Boyle sacma sapan seylere itibar edilmemeli. Varsa birinin elinde Tugrul Yenidogan in hortumladigina dair belge cikartirlar ortaya. Malesef bizim muhalaefet adamliktan uzak yalan dolanla yapiyor muhalefetini. Konusmalarinin %90 i yalan. Biraz duzgun muhalefet olsa , yonetimler de daha iyi yonetmek zorunda kalacaklar.
  • İçimizde İrlandalı çok diye düşünüyorum.
  • Beyler adama yükleniyorsunuz ama bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir. Gerçekten neden yol verilmiyor bu Tuğrul denen kan emiciye, bu adam hala nasıl ve neden bu kulübün içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Bu nasil bir mantiktir ya , iddia sahibi iddiayi ispatlar. Iddia edip , hadi olmadigini ispatla denmez. Olmayan sey ispatlanmaz. Ben de o zaman sizler icin vatani sattiniz , vatan hainisiniz diye konusayim. Hadi aksini ispatlayin madem degilsiniz. Boyle sacma sapan seylere itibar edilmemeli. Varsa birinin elinde Tugrul Yenidogan in hortumladigina dair belge cikartirlar ortaya. Malesef bizim muhalaefet adamliktan uzak yalan dolanla yapiyor muhalefetini. Konusmalarinin %90 i yalan. Biraz duzgun muhalefet olsa , yonetimler de daha iyi yonetmek zorunda kalacaklar.

Haber1903 veriyor bunlara gazı bunlarda çıkıp sormuyor kanıt nerede? Koyun sürüsü gibi atlıyor hepsi. Haber1903 elimizde Tuğrul Yenidoğan'ın kasedi var diyip propaganda yapıyor.
    Bu da kaset hakkında yaptıkları haber:http://haber1903.com/Besiktas-20916-besiktas_camiasina_duyuru.html

• 500-600 liraymış monopoly parasıyla mı alıyosun onları. Zalımsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.