bir hata oluştu.. ooopss lütfen tekrar deneyiniz. sayfaya şuan ulaşılamıyor.... bahane mi yok. ![]() ![]() ![]() yeni taktik buymuş görürseniz duymuştum dersiniz bedava peynir...... soruyu sorarsak 1 trilyon dolar nerede ![]() cevap şu...hiç te türkiye için hayırlı bir yerde değil hatırlatma bitcoin yukseldikçe kaybedersiniz düştükçe değil çünkü onlar sizi ne kadar yüksek olduğuna inandırırlarsa sizden o kadar çok para çekerler hop....birden düşünce aradaki fark ne olur hırs iyi bir şey değildir burada akıllı olanlar değil aklı bu işe ermeyenler kazanır bilgisayara hakimim 4 üniversite bitirdim bütün terimleri bilirim 8 de dil bilirim..burada yemez sorun da bu körlük zaten nasıl kazanılır.... bulaşmayarak kontrol sizde değilse kaderinizi yazamazsınız başkaları yazar. işin garibi yükselmesine şaşırmayan insanoğlu düşmesine pek bir şaşırıyor ters psikoloji...insan işine gelene inanır.hem kripto nedir ki yenir mi. durun şimdi herkes bu 1 trilyon doların nerede olduğunu merak edecek zaten merak değil mi olay da yazalım buralarda ![]() virüs 5 milyon ölü ..tahıl ambarı ukrayna da savaş ..kıtlık.. spekulasyon ekonomik saldırı 200 tl ye çiçek yağı bedava silah. bugun kaybedilen paralar işte böyle kader yazarlar karanlık bir gelecek te tesadüf degil... bir kilo kan mı değerli bir kilo para mı hırs mı önemli can mı. internet dahil tüm medya onlara aittir onlar ne derse ona inanırsınız...hırs dediğin göze perde. ama ama ben kazanıyordum gördüm.. kazandığını sansan ne olacak...hepimiz parayı yine kazandığını sandığın yere götüreceğini adımız gibi bildiğimizden ne kadar kazanırsan kazan düğmeye basıldığında oyun biter game over..... böyle demezler tabii akıl nedir..... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 26 Mayıs 2022; 4:42:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim