![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Daha ilk aşamada dolandirildiginiz belliymis aslında, dolandıracak adamın illa bir işi oluyor resim atamıyor, kargo yapamıyor vs vs. Cevap vermiyor ama engellememis acabs adama bir şey olmus olabilir mi diye soruyorsunuz ya umarım ölmüştür eğer gerçekten dolandiriciysa tabi.
|
Ben soğuk su derim iyi akşamlar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçmiş olsun hocam. |
Gerçekten tuhaf bir hikaye olmuş. Arkadaş umarım doğru yolu bulur da gerekli işlemleri yapar. |
birkaç sene evvel forumda onlarca (belki yüzlerce tam hatırlamıyorum) referanslı bir üye vardı. farklı günlerde, farklı ürünlerle birçok kişiye aynı anda satışlar yaptı (aynı ürünü birkaç kişiye de sattı) aradan birkaç gün geçtikten sonra üyeler homurdanıp hala ürünlerin gelmediğiyle yakınırken birisi çıktı bir konu açtı, altına da aynı durum ve süreci yaşayan en az 7-8 kişi mesaj attı bizim esas oğlan ilk alışverişi yaptığı ve olumlu referans aldığı kişilere 2. 3. ürünleri olmamasına rağmen satmış, 1-2 ay böyle para çevire çevire geçimini sağlamış. en son aynı anda birçok kişiye aynı işlemi yapınca patlamış. hatırlayan olur, kendisi de polisti bildiğim herkesin parasını iade etti ve forumdan uzaklaştı, tekrar görmedim denk gelmedim yani diyeceğim referansa da bakmıyor ki bu işler. insanoğlu çiğ süt meselesi geçmiş olsun. |
konunun tamamını okumadım. cumhuriyet başsavcılığına bir dilekçe yazın geçte olsa ağır cezası oluyor |