Şimdi Ara

Tuhaf Bir Sorun Hp Pvilion g serisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şöyle bir sorunum var, elimde windos 7 64 bit dvd i var. evimdeki masa üstü pc ye yüklüyorum herşey normal ama aynı dvd ile iş yerindeki hp pavilion g serisi laptop a yüklüyorum sistem normal yükleniyor sürücüler tamam ama reg kayıtları ile ilgili değişiklikler mevcut mesela:

kaspersky trial reset kullanınca evdeki masaüstü pc de aynen uygularken ve başarılı sonuç alırken aynı trial reset bu laptopta işe yaramıyor çünkü program içeriğindeki registry adresinden uygun reg anahtarını bulamıyor çünkü yeri değişik

sonra her hangi bir program kurdum ilaç işlemi de dos kipinden otomatik olarak reg kayıtlarına ekleme yapıyor yada değişiklik. evdeki masaüstünde başarılı ama bu laptop ta sistem yolu bulamıyor gibi bir yazı çıktı

şimdi soruyorum aynı dvd den kurulmuş ama iki farklı sistem nasıl olur? dahası piyasa da standart reg kayıtları bu laptop a özel olarak nasıl yerleri değişik olabilir.

cevaplarınızı çok merak ediyorum.

• Reg kaydiyla alakasi yok muhtemelen. Norton internet security 2013 tavsiye ederim. Merhemi de sorunsuz 6 ay tesirli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Reg kaydiyla alakasi yok muhtemelen. Norton internet security 2013 tavsiye ederim. Merhemi de sorunsuz 6 ay tesirli.

hayır mesele antivirüs değil.

kaspersky trial reset i çalıştırdığınız zaman program otomatik olarak regeditten bazı anahtarları siler dolaysıyla bir 30 gün daha kullanım hakkı oluşur ancak program içeriğindeki parametreler doğrultusunda hareket eder. dolaysıyla aradığı anahtarı bulamayınca kaspersky resetlenmez.

evdeki ve bazı bilgisayarlarda bu program işe yarıyor ancak bendeki laptop ta işe yaramıyor.başlangıçta programda bir bozulma var zannettim taa ki ABBY fine reader programını kurana kadar. evde kurdum sorusuz ilacını da uyguladım, ancak laptopa kurup ilacını uygulamak isterken, sistem belirtilen yolu bulamıyor yazısı çıktı.

yani anlayacağınız regedit'teki bazı adresler değişik yerlerde ve otomatik olarak regedit'te değişiklik yapan programlar aradıkları anahtarları bulamıyorlar.

Açıkçası ben bu durumu anlayamadım umarım anlayan biri vardır.

bu arada 2 defa format attım yine aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.