Şimdi Ara

Tuhaf Net Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetimde çok sinir bozucu anlam veremediğim saçma bir internet kopma problemi var . Aslında bu kopma da sayılmaz çünkü kopmuyor, Sadece Client içeren programlara girdiğimde bir anlık bu belki 10 sn süren bir kopma fakat o sırada modem ışıkları normal ve 10 saniye sonunda hemen tekrar reconnect yapabiliyorum.
    Bu sorun League of Legends, Xfire , TeamSpeak 3 vs gibi programları kullanmaya başladığımda anında olmaya başlıyor. Olay şu şekilde : Teamspeak 3 den konusuyorum .. '' User Disconnected From channel'' 5 sn sonra Reconnect . Aynı sorun oyunlarda ve xfire da da geçerli çok sinir bozucu anlamsız bir kopma

• Kopma esnasında herhangi bir sayfayı açabiliyor musunuz? Yoksa sadece programda mı kopya oluyor?
  • Hayır açamıyorum ama 5-10 saniye falan sürüyor. Anlam veremiyorum modemde internet ışığı normal gözüküyor. Xfire,Stream,Teamspeak 3 gibi programları kullandığımda 1-2 dakika kullanıyorum 10 saniye bir kopma ve yeniden recconnect aynı sorun oyunlarda da geçerli .Bu yüzlerce kez olunca sinir kalmıyor
  • Bu arada Hizmetlerden güvenlik duvarı ve anti virüs gibi işe yaramaz şeyleri de devredışı bıraktım. Konuya bu cevabı vermeden yazmak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.