Arkadaşlar internetimde çok sinir bozucu anlam veremediğim saçma bir internet kopma problemi var . Aslında bu kopma da sayılmaz çünkü kopmuyor, Sadece Client içeren programlara girdiğimde bir anlık bu belki 10 sn süren bir kopma fakat o sırada modem ışıkları normal ve 10 saniye sonunda hemen tekrar reconnect yapabiliyorum. Bu sorun League of Legends, Xfire , TeamSpeak 3 vs gibi programları kullanmaya başladığımda anında olmaya başlıyor. Olay şu şekilde : Teamspeak 3 den konusuyorum .. '' User Disconnected From channel'' 5 sn sonra Reconnect . Aynı sorun oyunlarda ve xfire da da geçerli çok sinir bozucu anlamsız bir kopma
Kopma esnasında herhangi bir sayfayı açabiliyor musunuz? Yoksa sadece programda mı kopya oluyor?
Hayır açamıyorum ama 5-10 saniye falan sürüyor. Anlam veremiyorum modemde internet ışığı normal gözüküyor. Xfire,Stream,Teamspeak 3 gibi programları kullandığımda 1-2 dakika kullanıyorum 10 saniye bir kopma ve yeniden recconnect aynı sorun oyunlarda da geçerli .Bu yüzlerce kez olunca sinir kalmıyor
Bu arada Hizmetlerden güvenlik duvarı ve anti virüs gibi işe yaramaz şeyleri de devredışı bıraktım. Konuya bu cevabı vermeden yazmak istedim