Şimdi Ara

*** TÜKENDİ *** 2 KG TOBLERONE - 34,50 TL *** KARGO BEDAVA *** AYNI GÜN KARGO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stokta.com

quote:

Orijinalden alıntı: derdesxa

hhahaaaaaa 1 ay önce 2 kilo 24 e alıp şimdi 34 den piyasaya mı veriyonuz. Pahalı arkadaşlar piyasanın 10 tl üstü

Sayın derdesxa,

Yukarıdaki açıklamamızda gibi biz bu ürünü büyük marketlerden önce de bu fiyatla satarken, şimdi kargoyu da biz karşılayarak aynı fiyattan satıyoruz. Buradaki kar marjı çok sembolik olup stok eritme amacıyla yapılmış bir kampanyadır.

Ayrıca takdir edersinizki karşılaştırdığınız firmalarla satınalma gücümüz kıyaslanamaz :))

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

Sayın stokta.com ,

Ben alışverişimi yaparken ki hemen hemen her hafta birkaç tane net üzerinden alışverişim olur. Ne yazıkki tüm kurumlarda olduğu gibi Avrupa'da benim meslektaşlarımın benle aynı işi yapanlardan 6 da biri maaşla çalışmaktayım. Ekonomik durumumu düşünmek ona göre hareket etmek zorundayım.

Sizin firmalarla olan rekabetiniz ne yazık ki emperyalist düzende bizim sorunumuz değildir. Büyük balık küçük balığı yutuyor bu düzende (bu düzenide yaratan ben değilim gelin Solu başa birlikte getirelim :)

Ben evimin 200 m ilerisindeki marketten 24 tl ye aldığım ürünü 34 tl ye ( kargo sorunu benim sorunum değil çünkü alışverişimi internetten yaparken + kargoyu ekler bana daha uygun gelirse alırım) sıcak fırsat olarak sunulmasını doğru bulmuyorum .

Siteniz çok güzel çok hoş en yakın zamanda fırsat kampanyanız olursa değerlendireceğim , Saygılarımla

• Araştırmayıp boşa beleşe sıcak fırsatlarda topic açmayın. Tamam reklam yapıyosunuzda mantıklı reklam yapın boşuna kirlilik
  • quote:

quote:

quote:

hhahaaaaaa 1 ay önce 2 kilo 24 e alıp şimdi 34 den piyasaya mı veriyonuz. Pahalı arkadaşlar piyasanın 10 tl üstü

Sayın derdesxa,

Yukarıdaki açıklamamızda gibi biz bu ürünü büyük marketlerden önce de bu fiyatla satarken, şimdi kargoyu da biz karşılayarak aynı fiyattan satıyoruz. Buradaki kar marjı çok sembolik olup stok eritme amacıyla yapılmış bir kampanyadır.

Ayrıca takdir edersinizki karşılaştırdığınız firmalarla satınalma gücümüz kıyaslanamaz :))

Saygılarımızla,

Sayın stokta.com ,

Ben alışverişimi yaparken ki hemen hemen her hafta birkaç tane net üzerinden alışverişim olur. Ne yazıkki tüm kurumlarda olduğu gibi Avrupa'da benim meslektaşlarımın benle aynı işi yapanlardan 6 da biri maaşla çalışmaktayım. Ekonomik durumumu düşünmek ona göre hareket etmek zorundayım.

Sizin firmalarla olan rekabetiniz ne yazık ki emperyalist düzende bizim sorunumuz değildir. Büyük balık küçük balığı yutuyor bu düzende (bu düzenide yaratan ben değilim gelin Solu başa birlikte getirelim :)

Ben evimin 200 m ilerisindeki marketten 24 tl ye aldığım ürünü 34 tl ye ( kargo sorunu benim sorunum değil çünkü alışverişimi internetten yaparken + kargoyu ekler bana daha uygun gelirse alırım) sıcak fırsat olarak sunulmasını doğru bulmuyorum .

Siteniz çok güzel çok hoş en yakın zamanda fırsat kampanyanız olursa değerlendireceğim , Saygılarımla

Sayın derdesxa,

Tabii ki bizim fiyat rekabetimiz tuketici olarak sizi baglamamaktadir.

Fakat su anda sundugumuz firsattan daha iyi bir fiyat biz bulamadik. Ne Bim de, ne de Migros'ta boyle bir fiyat bulunmamaktadir.

Yaklasik 2 ay once olan ve su anda yururlukte olmayan bir fiyatla kiyaslamak ne kadar dogru olacaktir.

Daha iyi bir fiyat varsa bizimle paylasmanizi ozellikle rica ederiz, hemen kontrol edelim.

Her zaman degerli siparisinizi bekleriz.

Saygilarimizla,

Stokta.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sıcakta kargoyla gelirken erir ki bunlar
  • bende sırf meraktan gidip aldım 2 paket 1ni yedim 1i hala duruyor ama ne yalan söyliyim hiç beğenmedim
  • herkes taşlamış arkadaşı
  • fiyat güzelde çikolata kötü. isviçre adına yakışmamış lindt ve cailler in yanından geçemez.
  • quote:

Ürünün şu anki satış fiyatı kargo maliyetini de üstlendiğimizi düşünürsek çok sembolik bir rakamadır. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle stok erştme amacıyla şu anda piyasada 12,50 TL'ye satılan bu ürünü kargo dahil 6,90 TL/adet olarak 5'li pakette satıyoruz.

yine de çok sıcak değil. bugün Metro dan, ikisini 13.98'e aldım, yani tanesi 6.99'a, kargo vs ile uğraşmadan, beklemeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

bimden 10 kilo almistim daha stok cok yoksa degerlendirirdim fiyat guzel

Bende 24 kg aldım ....

bu ne simdi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

fiyat güzelde çikolata kötü. isviçre adına yakışmamış lindt ve cailler in yanından geçemez.

lindth benim favorim. resmen çikolata budur dedirtiyor bana, geç keşfettim. %99 kakaoluyu yemek yürek ister. Kampanya falan olsa da alsak bolca
  • Pahalı. Bim tanesini düz hesap yazıyorum 5tl ye verdi. 25 tl yapar bunlar 35 istiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın derdesxa,

Saygılarımızla,

Sayın stokta.com ,

Sayın derdesxa,

Tabii ki bizim fiyat rekabetimiz tuketici olarak sizi baglamamaktadir.

Fakat su anda sundugumuz firsattan daha iyi bir fiyat biz bulamadik. Ne Bim de, ne de Migros'ta boyle bir fiyat bulunmamaktadir.

Yaklasik 2 ay once olan ve su anda yururlukte olmayan bir fiyatla kiyaslamak ne kadar dogru olacaktir.

Daha iyi bir fiyat varsa bizimle paylasmanizi ozellikle rica ederiz, hemen kontrol edelim.

Her zaman degerli siparisinizi bekleriz.

Saygilarimizla,

Stokta.com

Sayın Stokta.com ve derdesxa ,

sizleri çok seviyorum.
    saygılarımla :)

• Anlamsız kargo sınırlamaları olmasaydı ben de bir sipariş verecektim bu firmadan ama sagolsunlar ürünlere miktar sınırlamaları koyuyorlar. Umarım ılerde biraz daha profesyonellesirler de alış veriş yapabiliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Millet 3 aydan önce eritemez bimden yaptığı stoğu.

10 tane almistim son paketi acmak uzereyim tek basima anca bu kadar gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Bim'den mi stokladınız acaba

Valla bende ilk okuduğumda kesin biri bimden stoklamış satıyor dedim !!
  • bim'in ayda yılda bir yaptığı kampanyayla bunu neden kıyaslıyorsunuz anlamadım. tamam zamanında daha ucuza yedik hepimize afiyet olsun da şu anda burdan daha uygun bi fiyat var mı, yok.
  • quote:

quote:

Sayın derdesxa,

Saygılarımızla,

Bu ürünü zararina satmadığınıza göre bu ürün size 6-7 tl den daha az bir fiyata geliyor olmalı. Belli kampanyalar dışında da marketlerin bir çoğu bu ürününü 12-13 tl ye satıyor. Migros gibi büyük marketlerin sizden daha da ucuza temin edebileceklerini düşünürsek en az %100 kar yapıyor olmalılar.

Size sormak istediğim şu : bu ürünü siz sürekli bu fiyattan mi temin ediyorsunuz yoksa distribütör firma mi fiyatlari düşürüyor zaman zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

bimden 10 kilo almistim daha stok cok yoksa degerlendirirdim fiyat guzel

Bende 24 kg aldım ....

Abi yanlış anlamayın da ne yapıyorsunuz o kadar çikolatayı? Ben 4 tane almıştım 2 hafta severek tüketmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 4 Haziran 2013; 2:26:10 >
  • tek paket olsaydı 2kglik güzel hediye olurdu böyle parça parça anlamı kalmamış
  • yahu yılda bir kere (hatta bir ara 1.5 yıl sonra) 5 tl den yapılan indirim ile bu fiyatı kıyaslayanlar var. bim 5 tl den sürekli mi satıyorda kıyas yapıyorsunuz ? yada şimdi 5 tl ye satılan yermi var da ban yazıyorsunuz?

şu anki fiyatlar göz önüne alınca, ihtiyacı olanların kaçırmaması gerekecek kadar fiyat gayet sıcak tabii nisan 2014 ü de bekleyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.