Şimdi Ara

*** TÜKENDİ *** 2 KG TOBLERONE - 34,50 TL *** KARGO BEDAVA *** AYNI GÜN KARGO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realistspary

Anlamsız kargo sınırlamaları olmasaydı ben de bir sipariş verecektim bu firmadan ama sagolsunlar ürünlere miktar sınırlamaları koyuyorlar. Umarım ılerde biraz daha profesyonellesirler de alış veriş yapabiliriz...

Sayın realistspary,

Sitemizdeki uygun fiyatlı ürünlerin zaman zaman toptan alım taleplerinin önüne geçilmesi amacıyla, kişisel tüketime uygun sayılarda satışa çıkarılmaktadır.

Ayrıca kargo maliyetlerini ve hizmet kalitesini kontrol edebilmemiz için bazı ürün gruplarında sınır koyma zorunluluğu olmaktadır.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

quote:

Orijinalden alıntı: derdesxa

hhahaaaaaa 1 ay önce 2 kilo 24 e alıp şimdi 34 den piyasaya mı veriyonuz. Pahalı arkadaşlar piyasanın 10 tl üstü

Sayın derdesxa,

Yukarıdaki açıklamamızda gibi biz bu ürünü büyük marketlerden önce de bu fiyatla satarken, şimdi kargoyu da biz karşılayarak aynı fiyattan satıyoruz. Buradaki kar marjı çok sembolik olup stok eritme amacıyla yapılmış bir kampanyadır.

Ayrıca takdir edersinizki karşılaştırdığınız firmalarla satınalma gücümüz kıyaslanamaz :))

Saygılarımızla,

Bu ürünü zararina satmadığınıza göre bu ürün size 6-7 tl den daha az bir fiyata geliyor olmalı. Belli kampanyalar dışında da marketlerin bir çoğu bu ürününü 12-13 tl ye satıyor. Migros gibi büyük marketlerin sizden daha da ucuza temin edebileceklerini düşünürsek en az %100 kar yapıyor olmalılar.

Size sormak istediğim şu : bu ürünü siz sürekli bu fiyattan mi temin ediyorsunuz yoksa distribütör firma mi fiyatlari düşürüyor zaman zaman?

Sayın oturan adam,

Her distribütör veya toptancı (aracı) her ay bazı ürünlerine kampanya yapar. Stokta.com olarak bu kampanyaları takip ediyor ve uygun ürünleri stokluyoruz. Bundan dolayı bazı ürünleri çok uygun fiyata satabiliyoruz.

Saygılarımızla,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

Bim'den mi stokladınız acaba

Bim'de 5 tanesi 2 kilo= 24.75 tl'ye verildi. Mantıklı bir yaklaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyru

Bimde tanesini kaça satıyorlardı 4-5 'mi ?

4,95
  • quote:

Sayın DH Dostları,

Stokta.com olarak DH aracılığıyla birçok takipçimize ulaştık ve ulaşmaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar binlerce takipçimiz çok özel fiyatlarla ürünlerimize ulaşmıştır.

Toblerone ürününde de yine özel bir fiyatla karlınızdayız. Bu ürünle ilgili yukarda çok sayıda mesaj vardır. Genel bir yorum yazmak istedik.

Ürün birkaç ay önce çeşitli marketlerde satılmıştır. Biz o dönemden önce de bu ürünü piyasaya göre uygun fiyatla sayıyorduk. Fakat bu fiyatlardan satabilmemiz mümkün değildi. Ürün kendi tedarikçilerimizden alınmıştır.

Ürünün şu anki satış fiyatı kargo maliyetini de üstlendiğimizi düşünürsek çok sembolik bir rakamadır. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle stok erştme amacıyla şu anda piyasada 12,50 TL'ye satılan bu ürünü kargo dahil 6,90 TL/adet olarak 5'li pakette satıyoruz.

Ürün şu anda internette satılan en uygun fiyatlarla size ulaşmaktadır. Çok sınırlı sayıdaki bu özel fiyatı kaçırmamanızı öneriyoruz.

Saygılarımızla,

Saygı duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Ürünün şu anki satış fiyatı kargo maliyetini de üstlendiğimizi düşünürsek çok sembolik bir rakamadır. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle stok erştme amacıyla şu anda piyasada 12,50 TL'ye satılan bu ürünü kargo dahil 6,90 TL/adet olarak 5'li pakette satıyoruz.

yine de çok sıcak değil. bugün Metro dan, ikisini 13.98'e aldım, yani tanesi 6.99'a, kargo vs ile uğraşmadan, beklemeden

Metro'da tanesi 6,995 lira, sitede 6,90 tl.

Metro'ya gidemeyenler, metrodan alışveriş yapamayanlar, bulunduğu yerde metro olamayanlar için stokta.com güzel fırsat. Ayağına kadar gelen aynı ürün daha ucuza, ayrıca kargo da bedava.

Bir şey daha: toblerone bu aralar indirimli ürün satma stratejisi uyguluyor sanki.

• bimden aldığımdan evde 1 adet ucundan yenmiş şekilde kaldı bitmeden alasım var yine ama bu pahalı geldi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

bimden 10 kilo almistim daha stok cok yoksa degerlendirirdim fiyat guzel

Bende 24 kg aldım ....

Abi yanlış anlamayın da ne yapıyorsunuz o kadar çikolatayı? Ben 4 tane almıştım 2 hafta severek tüketmiştik.

5 kişiyiz herkes 2 günde bir dilim yese bile birkaç aya biter. Hoşuma gidiyor neden değerlendirmeyeyim kampanyayı. Zaten sürekli alırdım. Şu resmide yalan söylediğimi ima eden mükemmel zekaya sahip arkadaş için paylaşıyorum.

http://img11.imageshack.us/img11/2386/20130426103947.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

bimden aldığımdan evde 1 adet ucundan yenmiş şekilde kaldı bitmeden alasım var yine ama bu pahalı geldi bana..

Sayın TiRaNTx,

Ürün yapmış olduğumuz ÜCRETSİZ KARGO kampanyasıyla yoğun bir talep gördü.

Stoğunuz azaldıysa bu son ekonomik fiyatı kaçırmamanızı öneriyoruz. Ürün bugün tükenecek gibi görünmektedir.

Saat 17.00'ye kadar vereceğiniz sipariş bugün kargoya verilecektir.

Saygılarımızla,

http://www.stokta.com

*** TÜKENDİ *** 2 KG TOBLERONE - 34,50 TL *** KARGO BEDAVA *** AYNI GÜN KARGO

• Şokta 100 gramı 1 lira. yani 2 kilosu 20 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Şokta 100 gramı 1 lira. yani 2 kilosu 20 TL

her şok ta mı yoksa bölgeye özelmi ? bir şok market gördüğümde giri bakayım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Şokta 100 gramı 1 lira. yani 2 kilosu 20 TL

her şok ta mı yoksa bölgeye özelmi ? bir şok market gördüğümde giri bakayım bi

hocam onu bilmiyorum yani bazı şubelerde diye ibare yoktu. Reklamlarda gördüm ben de
  • Pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

fiyat güzelde çikolata kötü. isviçre adına yakışmamış lindt ve cailler in yanından geçemez.

lindth benim favorim. resmen çikolata budur dedirtiyor bana, geç keşfettim. %99 kakaoluyu yemek yürek ister. Kampanya falan olsa da alsak bolca

lindt nerelerde satılıyor almak istiyorum aslında ama nezaman büyük marketlere gitsem aklımdan uçup gidiyor
  • Bu çikolata güzel de içindeki o insnaın dişine yapışan şeker çok sinir bozucu.
    İçinde sadece badem olsaydı güzel olurdu.
  • quote:

2 KG TOBLERONE - 34,50 TL *** KARGO BEDAVA *** AYNI GÜN KARGO

http://www.stokta.com/toblerone-sutlu-cikolata-2-kg-kargo-bedava-urun1889.html

Sayın DH Takipçileri,

Bugün yoğun bir talep geldi stoğumuzdaki yarım palete yakın ürün tükenmiştir.

İlginize çok teşekkür ederiz.

Yepyeni kampanyamızla sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

http://www.stokta.com

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

fiyat güzelde çikolata kötü. isviçre adına yakışmamış lindt ve cailler in yanından geçemez.

lindth benim favorim. resmen çikolata budur dedirtiyor bana, geç keşfettim. %99 kakaoluyu yemek yürek ister. Kampanya falan olsa da alsak bolca

lindt nerelerde satılıyor almak istiyorum aslında ama nezaman büyük marketlere gitsem aklımdan uçup gidiyor

Carrefour, migros, kipa gibi yerlerde var ithal ürünler reyonunda.. 100 gramı 5-9 tl civarı değişebiliyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.