Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj aleti vs. sizde kalacak şekilde 2.makineye ihtiyacı olmayıp satmak isteyenler pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmrHun -- 3 Eylül 2013; 9:36:13 >
  • Açıkcası konuya girerken bu kadar pahalıya diş fırçası olur mu diye girdim ama yorumlar çok dikkatimi çekti. Bu ürünü kullanan arkadaşlar ürün hakkında bilgilendirebilir mi?
  • Tekli makine şarj aleti ve seyahat kutusuyla birlikte 69 TL.
    2 li set almanın pek bir avantajı kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Tekli makine şarj aleti ve seyahat kutusuyla birlikte 69 TL.
    2 li set almanın pek bir avantajı kalmıyor.

nerede?
  • ferther kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz makine BRAUN Oral-B Pro-Care 500
    Pro-Care 3000 ile aynı değil
  • media markın ödeme sayfasında problem çıkarıyor .Alan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrctr

bide şu aletin fırçalarında kampanya yakalarsak süper olacak.. :)

Onun için de Migros ağız ve diş sağlığı haftasındaki indirimi bekleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Açıkcası konuya girerken bu kadar pahalıya diş fırçası olur mu diye girdim ama yorumlar çok dikkatimi çekti. Bu ürünü kullanan arkadaşlar ürün hakkında bilgilendirebilir mi?

Sıradan diş fırçasıyla da aynı temizliği yapmak mümkün elbette ama bunla daha kolay oluyor, tam tembel işi. Onun için çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuduk

bir is gununde kargolandi, yurtici kargo ile teslim edildi.

Resimdeki ikili ürün mü geldi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/braun-d20-5353-d20-5353-oral-b-professional-care-3000-sarjli-dis-fircasi/productdetails.aspx?I_ID=52465
    Arkadaslar bunda 2. Fırça hediye olduğuna emin misiniz? Vatanda da var bu fırça ama ürün tek fırça gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün görseli çiftli. Açıklamalarda çiftli olduğuna dair bir bilgi yok ve resmi tekli. Tekli gelme ihtimali de var yani. Daha önce de kulaklık ile ilgili farklı görsel girilmişti bu da onun gibi birşey olmasın

edit: risk aldım siparişi geçtim. tekli gelirse iade ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 3 Eylül 2013; 12:05:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Urunu bugun kargodan cift halinde hepsiburadaki paket seklinde teslim alinca buraya yazdim ve bir siparis daha verdim.

bu arkadaş almış çift göndermişler
  • ucuz olduğu için almıcam
  • Mediamarkt ankara kentpark şubesine geldim almak için fakat ürün 2 li olana 199 tl diyor.d500 var o 129. Sizler için ss de koyayım dedim. Bu iyiliği size kimse yapmaz :)
     [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr

• quote:

Urunu bugun kargodan cift halinde hepsiburadaki paket seklinde teslim alinca buraya yazdim ve bir siparis daha verdim.

Bilgi için teşekkürler. Ben de az önce siparişi geçtim.
  • bhdrctr B kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa fırça başlıklarını yurtdışından (eBay vs.) getirtebilirsiniz.
    Yan sanayi yedekleri çok uyguna satılıyor, orijinalinden bir farkını göremedik.
  • 2. Hediye gelmezse iade ederiz...

• Başlıkların çifti zaten 20-tl falan. her sitede bulabilirsiniz vatanda vs...
    zaten bir başlık, günde 3 kez 2dk fırçalama ile 6 ay gidiyor. kenardaki mavi kıllar beyaz olunca değiştiriyorsunuz mach 3 başlık mantığı gibi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gldabc

Mediamarkt ankara kentpark şubesine geldim almak için fakat ürün 2 li olana 199 tl diyor.d500 var o 129. Sizler için ss de koyayım dedim. Bu iyiliği size kimse yapmaz :)

Oha! Uçmuşlar... 500D Hızlıal'da kargo dahil 59.91 TL.

http://www.hizlial.com/oral-b-sarjli-dis-fircasi-pro-care-500-d16/08.002.1695.0036
  • wakiza W kullanıcısına yanıt
    yan sanayi hiç kullanmadım açıkçası.. orijinali 20-25 arası bir fiyata satılıyor. yan sanayisi ne kadar bilemedim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.