Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

Orijinalden alıntı: gldabc

Mediamarkt ankara kentpark şubesine geldim almak için fakat ürün 2 li olana 199 tl diyor.d500 var o 129. Sizler için ss de koyayım dedim. Bu iyiliği size kimse yapmaz :)
     [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr

resimdeki 199 tlik olanın ürün kodu ile internettekinin ürün kodları aynısı olduğundan mesele kalmıyor.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence

Fotoğrafı çeken benim ama ürün kodlarına hiç dikkat etmemiştim. Fotodaki ürün kodu 1097883 internetteki ürün kodu ile aynı hakkaten. Dolayısı ile ürün kesinlikle çiftli olacak. Ben iki adet aldım yani 4 tane...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ya şu media markt'a gitmişken sorsaydınız, mağaza teslimi aldığım ürünü ertesi gün iptal edip para iadesi yapmadıkları için kendilerini icraya vermiştim. ödemeyi yapmışlar mı icra dairesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuduk

mediamarkt.com.tr'de bir çift (mavi ve kırmızı renk) Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Professional Care 3000 diş fırçası, üç tip fırça başlığı, şarj istasyonu ve seyahat kabından oluşan babalar günü paketi 129.00 TL, kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit, kargo ücretsiz.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-Oral-B-Pro-Care-3000-D20-%C5%9Earjl%C4%B1-Di%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1,103452,465840,855360.html

ürün hepsiburada.com da 199,00 TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-sarj-edilebilir-dis-fircasi-professional-care-3000-d20-sinirli-sayida-2-dis-fircasi-hediye/productDetails.aspx?productId=sgob057628&categoryId=26012117&SKU=SGOB057628

Kardes 3 tip firca basligi da mi 2 takim? Yani 2x3=6 adet mi var? Oyle olmazsa 3 basligi 2 sapa nasil bolusturecez :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce hic kullanmadığım icin aptalca birşey soruyor olabilirim. Bu üründe diş macununu kendi üzerinde dahili bir hazneyemi dolduruyoruz yoksa bildiğimiz gibi haricenmi sıkıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

fırsat çok iyi yaa şeytan diyo al
    ama ihtiyacım yok elimdeki pilli olan versiyonu işimi çok rahat götürüyo ne yapsam bilemedim

30 tl lik olan var bende de ustelik yeni aldim buda dursun bi kosede kulanan okur elbet diyip bunuda aldim bu ay fazla alisveris yaptim biri beni durdursun :)

valla aynen öyle buralara takılınca insanın alışveriş yapası geliyo sürekli

@çohiyimiş doğru diyosunuz zaten eskimişti o

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Haricen sıkıyorsunuz, aynı normal diş fırçası gibi.
  • Oral-B bende 2-3 yıldır kullanıyorum ama başlıklarını bulmak zor benim için en son teknosada nbulup almıştım 50tl geçirdiler sağolsunlar
  • Bizde aldık bi tane iyi alışveriş oldu ama siparişlerde gözükmüyo sizdede byle bi sorun var mı? ayrıca maile sipariş detayları gönderilmedi.

edit: sipariş detayları gönderildi artık beklemeye geçebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordLegend -- 3 Eylül 2013; 21:58:49 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Tüm marketlerde bulabilirsin. Geçenlerde Migros'taki 2 al 1 öde kampanyasından 4 başlığı 25 liraya aldım.
  • bende saat 4 gibi sipariş verdim şimdi siparişlerimdegörünüyor. KArgoya verillecek yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Pro-Care 500 dan farkı nedir?

Bende merak ediyorum ama bilen yok sanırım

• Gündüz almakla almamak arasında kalmıştım ikili geldiği kesinlestigine göre yarın iş yerinden bende alayım bari. Tekli gelirsede iade ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Oral-B bende 2-3 yıldır kullanıyorum ama başlıklarını bulmak zor benim için en son teknosada nbulup almıştım 50tl geçirdiler sağolsunlar

Rosmann kendi mağazalarında uyumlu başlık satıyor. kendi markasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

Oral-B bende 2-3 yıldır kullanıyorum ama başlıklarını bulmak zor benim için en son teknosada nbulup almıştım 50tl geçirdiler sağolsunlar

Rosmann kendi mağazalarında uyumlu başlık satıyor. kendi markasıyla

Rossmandan bi takım yedek almıştım, uymadı. Çöpe gitti. Hangi makinelere uyduğuda kutularda yazmıyor. En iyisi orjinalini almak.

• Pro-Care 3000 in 500 modelinden farkları:

devir sayısı daha yüksek 8800 vs 7600
    titreşim sayısı daha fazla 40000 vs 20000
    basınç sensörü mevcut, dişinize fazla bastırdığınızda uyarı ışığı yanıyor.
    daha fazla temizleme modu var. 5 vs 1

http://www.oralb.com/products/electric-toothbrush/professional

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduk -- 3 Eylül 2013; 23:34:37 >
  • quote:

Sanırım orjinal yedek başlıklar en uygun burada satılıyor, bir yıl önce 15 TL'ye almıştım, şu an fiyatı 15.60 görünüyor.

http://www.stokta.com/2-x-oral-b-dis-fircasi-yedegi-precision-clean-urun1302.html
    http://www.stokta.com/2-x-oral-b-dis-fircasi-yedegi-vitality-3d-white-urun742.html
    http://www.stokta.com/2-x-oral-b-dis-fircasi-yedegi-floss-action-urun962.html

• Ben de bir tane aldım, bilgilendirme için teşekkürler.
  • başlık fiyatları çok yüksek yahu. standart bir diş fırçasından oldukça pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

başlık fiyatları çok yüksek yahu. standart bir diş fırçasından oldukça pahalı..

Kesinlikle.Aslında mantıklı bakıldığında 6-7 TL bile satılabilecek bir ürünler.
    Tekel ve fırsatçılık bu olsa gerek:D
  • Pahalı ise siz de verilen 3 başlığı aynı anda eskitmeyin. Sırayla kullanın en az 3 yıl idare eder.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.