Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler.
  • Ben de verdim bir adet sipariş, teşekkürler bilgilendiren arkadaşlara ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Tüm marketlerde bulabilirsin. Geçenlerde Migros'taki 2 al 1 öde kampanyasından 4 başlığı 25 liraya aldım.
    Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 4 Eylül 2013; 14:39:52 >
  • Ben de sipariş verdim. Farklı bir olaya girecez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Arkadaşlar gerçekten bu ürünü bu fiyat yapan nedir ?

Kazıklanacak ve kandırılacak çok insan olması :)

Curaprox 5460

http://www.eczanemizde.com/?urun-12713-Curaprox-CS-5460-Ultra-Soft-Dis-Fircasi.html Kargo ücretsizmiş.

Alınabilecek en iyi diş fırçası. 6 ayda bir yenileyin ve dişlerinizi her yemekten sonra fırçalayın. Ve 6 ayda bir dişçinize kontrole uğramayı unutmayın. Gerisi boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Pahalı ise siz de verilen 3 başlığı aynı anda eskitmeyin. Sırayla kullanın en az 3 yıl idare eder.

sanırım dalga geçtiniz burada. en kral diş fırçasının ömrü 3 aydır. 1 yıl bir başlıkla idare edilmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Curaprox 5460

http://www.eczanemizde.com/?urun-12713-Curaprox-CS-5460-Ultra-Soft-Dis-Fircasi.html Kargo ücretsizmiş.

Alınabilecek en iyi diş fırçası. 6 ayda bir yenileyin ve dişlerinizi her yemekten sonra fırçalayın. Ve 6 ayda bir dişçinize kontrole uğramayı unutmayın. Gerisi boş.

Birader kaziklamak ne demek ? Duzgun konussana biraz. Alanlar kaziklandi yani? Bu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Curaprox 5460

Yav he he

• quote:

quote:

Curaprox 5460

89tl üzeri kargo ücretsiz dostum

• http://forum.donanimhaber.com/m_80660242/tm.htm

alışveriş yapanlar mediamarkttaki digiturk indirimi için maillerine indirim kodu gelmediyse müşteri hizmetlerini arayıp şifrelerini alabilirler
  • Urun benimde elime ulasti hepsi buradakinin aynidi geldi

• Arkadaşlar ürün 2 li 3 tane de başlık geliyor.Bir tane seyahat kabı 1 tane de saklama kutusu.Bende hepsiburada alacaktım 199 tl ye burda fiyat çok ii.
  • Ben de merak ettim.
    129 TL'ye 2 diş fırçasını sıcak fırsat yapan ne?
    Başka yerlerde 200 TL olması mı yoksa gerçekten işlevi var mı?
  • acaba mm' de 219 olan, sitede 129 ise fiyat yanlış yazılmış olabilir mi?
  • fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Oral B vitality Migros ağız sağlığı günlerinde yanılmıyorsam 20 TL ye geliyordu 2 tane alınca. Yanında tek başlık vardı. Bunda devir kontrolü var, biraz daha yüksek devirlere çıkabiliyor. Her ikisi de şarzlı. Şarzlı modellerin deviri düşüük daha iyi oluyor. Şarzlı olmayæn 2 pille çalışan bir model de var elimde ancak onun devri çok fazla olduğundan diş etlerime zarar veriyordu.

Piyasaya göre fiyatı iyi, bence biraz da ondan cazip ancak daha önceden motorlu fırçam olmasa alırdım sanırım.
  • Sif 200 tlden ucuz diye alanlar var cidden.
    Bende alacaktim sonra dusundum ne ki bunun ustun ozelligi bulamayinca vazgectim almaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Ben de merak ettim.

Hiçbir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Ben de merak ettim.

Hiçbir şey.

Sigara cay ve kahve lekelerini temizlemek icin her defasinda 100 TL vermekten kurtarir. Yeterli mi?

• Benimde oldu inşallah memnun kalırım haber verene teşekkürler.
  • arkadaşlar kargoya verildi mi sizin ürününüz? ikinci gün oldu halen hazırlanıyor diyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.