Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mediamarkt.com.tr'de bir çift (mavi ve kırmızı renk) Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Professional Care 3000 diş fırçası, üç tip fırça başlığı, şarj istasyonu ve seyahat kabından oluşan babalar günü paketi 129.00 TL, kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit, kargo ücretsiz.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-Oral-B-Pro-Care-3000-D20-%C5%9Earjl%C4%B1-Di%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1,103452,465840,855360.html

ürün hepsiburada.com da 199,00 TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-sarj-edilebilir-dis-fircasi-professional-care-3000-d20-sinirli-sayida-2-dis-fircasi-hediye/productDetails.aspx?productId=sgob057628&categoryId=26012117&SKU=SGOB057628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduk -- 4 Ekim 2013; 21:45:31 >

• Teşekkürler,ihtiyacım vardı,aldım.Mediamarkt ın sayfasında çift makine yazmıyor ama inşallah çift gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Teşekkürler,ihtiyacım vardı,aldım.Mediamarkt ın sayfasında çift makine yazmıyor ama inşallah çift gönderirler.
    Urunu bugun kargodan cift halinde hepsiburadaki paket seklinde teslim alinca buraya yazdim ve bir siparis daha verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuduk

Urunu bugun kargodan cift halinde hepsiburadaki paket seklinde teslim alinca buraya yazdim ve bir siparis daha verdim.
    Buna sevindim,sipariş verirken tereddütte kalmıştım.Bu arada Mediamarkt'tan kaç günde geldi.

@kuduk
  • quote:

Teşekkürler,ihtiyacım vardı,aldım.Mediamarkt ın sayfasında çift makine yazmıyor ama inşallah çift gönderirler.
    İki makine olduğundan fiyatı çok iyi.
    Uzun süredir Oral-B Pro-Care 3000 kullanıyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Buna sevindim,sipariş verirken tereddütte kalmıştım.Bu arada Mediamarkt'tan kaç günde geldi.

@kuduk
    1 yıla yakın kullanan biri olarak alet kesinlikle muhteşem. Sanki bunu kullanana kadar hiç dişinizi fırçalamamış gibi hissedeceksiniz.

Eğer düzenli kullanırsanız ne tartar kalıyor ne de leke. Beyazlatıcı başlıkla da on numara parlatırsınız. Asla ve asla pişman olmazsınız, son kuruşuna kadar hakkını veren bir makine.
  • quote:

@kuduk
    bir is gununde kargolandi, yurtici kargo ile teslim edildi.
  • quote:

bir is gununde kargolandi, yurtici kargo ile teslim edildi.
    braun un agız dusu aletınde sıcak fırsat bulan varmı oda cok faydalı bır cıhaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

braun un agız dusu aletınde sıcak fırsat bulan varmı oda cok faydalı bır cıhaz

Alıntıları Göster
    fırsat çok iyi yaa şeytan diyo al
    ama ihtiyacım yok elimdeki pilli olan versiyonu işimi çok rahat götürüyo ne yapsam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: fertile

ama ihtiyacım yok elimdeki pilli olan versiyonu işimi çok rahat götürüyo ne yapsam bilemedim

al al nolcak ya, zaten pilli olan eskimişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

quote:

al al nolcak ya, zaten pilli olan eskimişti

Alıntıları Göster
    Hiçbir mağazada stok görünmüyor. İnternet stokları farklı mı acaba?

Bir de bu sonuçta sağlıkla ilgili bir ürün, açık veya zedelenmiş bir kutuda gelen oldu mu hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Bir de bu sonuçta sağlıkla ilgili bir ürün, açık veya zedelenmiş bir kutuda gelen oldu mu hiç?

Alıntıları Göster
    bide şu aletin fırçalarında kampanya yakalarsak süper olacak.. :)
  • quote:

Hocam sadece 1 adet mi sarj istasyonu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Alıntıları Göster
    taksitle alabiliyormuyuz ?

edit: alınabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARYEKE -- 3 Eylül 2013; 8:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

quote:

Sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

Alıntıları Göster
    İki kişi birleşip alma durumu olmuyor sanırım şarj aleti tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Ixion

quote:

Sanırım

Alıntıları Göster
    1 adette ben aldım ama hala içimde tek gönderilir diye bir korku yok değil.. neden Hepsiburada gibi 2 fırça diye belirtmemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

Alıntıları Göster
    Ben de tam arıyordum böyle birşey.

Çok iyi oldu.. Hemen verdim siparişi. Umarım yakın zamanda da yedek fırçalar için güzel bir kampanya çıkar.
  • quote:

30 tl lik olan var bende de ustelik yeni aldim buda dursun bi kosede kulanan okur elbet diyip bunuda aldim bu ay fazla alisveris yaptim biri beni durdursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Ben de tam arıyordum böyle birşey.

Çok iyi oldu.. Hemen verdim siparişi. Umarım yakın zamanda da yedek fırçalar için güzel bir kampanya çıkar.

Alıntıları Göster
    Ben de siparişi verdim. Teşekkürler. Umarım 2.fırça hediye gelir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.