Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gldabc

Mediamarkt ankara kentpark şubesine geldim almak için fakat ürün 2 li olana 199 tl diyor.d500 var o 129. Sizler için ss de koyayım dedim. Bu iyiliği size kimse yapmaz :)
     [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr [tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr

bugün kentparktaydım bu fotoğrafta 199 olan makineyi mağazada da 129 yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_S -- 7 Eylül 2013; 22:09:25 >

• konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
    birini kardeşime vereceğim ancak şarj makinasını nereden bulabilirim. ? bilgisi olan var mı?
  • Tek şarj ünitesi varsa 2 fırça satmanın mantığını anlamadım ben..
    Kullanım amacı nedir 2. fırçanın?

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Tek şarj ünitesi varsa 2 fırça satmanın mantığını anlamadım ben..
    Kullanım amacı nedir 2. fırçanın?

2. Kişinin kullanma si olabilir mi ? Eşin olur kardeşin olur ev arkadaşın olur olur da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gun oldu hala siparis hazırlanıyor. Yasal hakkımız nedir bu konuda 3. Gunu de gecerse

• quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Kaç gun oldu hala siparis hazırlanıyor. Yasal hakkımız nedir bu konuda 3. Gunu de gecerse

siparişi iptal etmek

• arkadaşlar gerçekten bir fırçaya o kadar para vermek doğrumu?

hergün 1 tl lik fırçayla günde 3 kere diş fırçalansa aynı sonuç alınamaz mı?

dişçi arkadaş yok mu?

bir fırça başlığı kaç gün gidiyor mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

arkadaşlar gerçekten bir fırçaya o kadar para vermek doğrumu?

hergün 1 tl lik fırçayla günde 3 kere diş fırçalansa aynı sonuç alınamaz mı?

dişçi arkadaş yok mu?

bir fırça başlığı kaç gün gidiyor mesela?

Dişçi derseniz olanı da cevap vermez

• rica ederim güle güle kullanın.

• azomania kullanıcısına yanıt
    Az önce mail attım, cevap bekliyorum geldiği taktirde burada paylaşırım. Ayrıca yukarıda bir arkadaş telefonda görüşmüş bugün kargolanacağını yazmışlar bakalım. Bekliyoruz merakla :) Değilse ben de bugün iptal edip siparişi gidip antaresten alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purael

Az önce mail attım, cevap bekliyorum geldiği taktirde burada paylaşırım. Ayrıca yukarıda bir arkadaş telefonda görüşmüş bugün kargolanacağını yazmışlar bakalım. Bekliyoruz merakla :) Değilse ben de bugün iptal edip siparişi gidip antaresten alacağım.

Ankara antareste var mıymış? Ben müşteri hizmetlerini arayıp Optimum için sordum varmış ama fiyatı 269 tl dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Purael

Ankara antareste var mıymış? Ben müşteri hizmetlerini arayıp Optimum için sordum varmış ama fiyatı 269 tl dedi.

Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş kentparkta aynı fiyata bulduğunu internetteki fiyatla. O nedenle diğer mağazalarda da aynıdır diye düşündüm. Yoksa arayıp sormadım henüz, her hangi bir bilgilendirme maili de gelmedi bu arada. En sevmediğim şey, varsa bir sorun direk açıkla yani neden bekletiyorlar anlamış değilim. Yoksa stoklarında yaz stoklarımızda kalmamıştır diye.

• arkadaşlar bu ŞARJLI DİŞ FIRÇALARININ AĞABABASI'nın adı sanı modeli nedir ?
    lütfen yardım ben de alacağım

edit : bu imiş herhalde

BKNZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 9 Eylül 2013; 17:31:32 >
  • Pro Care 500D alım, 55-60 lira falandı. Sadece başlığını değiştirip eşimle ortak olarak kullanıyoruz. Herhangi bir zorluk veya sıkıntı yaşamıyoruz. İki tane almaktan daha ekonomik oluyor
  • Bende bugün aradım hocam siparişin kargolama süreci içerisinde olduğundan bahsetti. Bende onu zaten siteden görebiliyorum dedim. Stok mu yok falan dedim. Herhangi bir stok sıkıntısı kaydı yok dedi . Sonuç olarak gönderilememesinin nedenini söylemiyorlar. Neyse er yada geç gönderecekler. Bu arada iptal edip mağazadan teslim al dediğiniz zaman 269 TL gibi fiyatlarla muhatap olmayacağınızı düşünüyorum.
  • bunun dis fircasindan farki ne

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bunun dis fircasindan farki ne

araba var tofaş , araba var mercedes gibi bir şey işde .
  • quote:

Sen tutuyosun o fircaliyor

• Ben aldım birde durumu takip edemiyorum. Üye olmadan almıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremy

quote:

araba var tofaş , araba var mercedes gibi bir şey işde .

E insanoğlu dişlerini fırçalamak için kollarını hareket ettirmekten aciz olmamalı bence, mekaniğe bu kadar düşkünlük insanın yapısına zararlı derim ben.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.