Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: ceremy

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bunun dis fircasindan farki ne

araba var tofaş , araba var mercedes gibi bir şey işde .

E insanoğlu dişlerini fırçalamak için kollarını hareket ettirmekten aciz olmamalı bence, mekaniğe bu kadar düşkünlük insanın yapısına zararlı derim ben.

haklısınız ama kol kuvvetinin yeterli olmadığı durumlar var ,makine çok daha titizlikle temizliyor. makinenin yaptığı titreşimi ,deviri elle yapmak mümkün değil malesef .yani hangimiz doğru teknikle dişlerimzi fırçalayabiliyoruz ki ? bence ağız sağlığı için verilen paralar hak ediyor

• noldu geldimi fırçalar. ben alcaktım almadım .. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

noldu geldimi fırçalar. ben alcaktım almadım .. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Sistemlerinde sorun olduğunu ve sipariş durumlarını kontrol edemediklerini söylüyorlar.
    Siparişi iptal edeyim diyorum bu sefer de ücret iadesi yapılmazsa muhattap bulabileceğim kimse olmaz diye korkmuyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purael

quote:

Orijinalden alıntı: husock

noldu geldimi fırçalar. ben alcaktım almadım .. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

Sistemlerinde sorun olduğunu ve sipariş durumlarını kontrol edemediklerini söylüyorlar.
    Siparişi iptal edeyim diyorum bu sefer de ücret iadesi yapılmazsa muhattap bulabileceğim kimse olmaz diye korkmuyor değilim.

ya eskişehir mediamarkt ta fiyat nasıl acaba elden alsak bari..
  • 6 eylül'de verdiğim sipariş halen hazırlanıyor. Telefonla da ulaşmak imkansız 5 dakika kadar operatöre bağlanmayı bekledim, bir sonuç yok.
    Başka alışveriş yapıp herhangi bir bilgi alabilen var mı ?
  • 3 unden beri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradim görüştüm iptal etmek istediğimi söyledim sistemlerinde bir Ariza olduğunu öğleden sonra aramami söyledi bende ariycam iptal edicem tutarsiz bir site bide ilk taksidini odedim inşallah sorunsuz iademi alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: necmierkek

Az önce aradim görüştüm iptal etmek istediğimi söyledim sistemlerinde bir Ariza olduğunu öğleden sonra aramami söyledi bende ariycam iptal edicem tutarsiz bir site bide ilk taksidini odedim inşallah sorunsuz iademi alirim

ben ulaşamadım bile müşteri temsilcileri meşgulmuş. en dandik eticaret firmaları bile 2-3 günde ürünü kargoluyor ya da kullanıcıyı bilgilendiriyor, almayı düşünen varsa hiç bulaşmasın.

edit: aradım ulaştım, hazırmış bugün kargolanacakmış bekliyorum kargolanmazsa iptal etmek en mantıklı yol gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enisen -- 11 Eylül 2013; 11:41:14 >
  • enisen kullanıcısına yanıt
    2 dk önce aradım, iyileştirme çalışmaları sebebiyle bir süredir hizmet vermediklerini söylediler. Ne siparişi iptal ettirebiliyorsunuz, ne durumu kontrol edebiliyorlar, ne ne zaman gönderilebileceğini söylüyorlar. Mediamarkt'tan da daha her hangi bir ürün almam, çocuk var gibi karşılarında ilerleyen saatlerde tekrar arayın diyor, iki gündür arıyorum sürekli ve hep aynı şeyi söylüyorsunuz diyorum, hğğmm evet efendim diyor. Hayır madem kurumsal firmasın sen arayacaksın ya da net bir tarih-saat vereceksin şu zamandan itibaren ulaşabilirsiniz diye. Sabır
  • Şikayetvar'da fena giydirdim mediamarkta bakalım ne olacak
  • 3 ünde sipariş verdik ortada ürün yok hala
  • iki gün önce ayın 5'inde verdiğim sipariş için aradım. 48 saat içinde bilgilendirme yapacağız dediler, aramadılar.
    dün aradım sordum, mesai bitimine kadar arayacağız dediler, aramadılar.
    bu sabah aradım. 12'ye kadar bilgilendirme yapacağız dediler, aramadılar.
    az önce aradım tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır diye başından savmaya çalıştı. sağlam fırça attım. hatta bekletti. bu hafta içinde elinizde olacak şeklinde bilgi verdi. umarım bu sefer söyledikleri de yalan değildir.
  • Siparisimi iptal ettim kafam rahat

• Mediamrkt 'den beklemediğim performans ve hala sitede bu ürünün satışı açık. Acaba daha kaç kişiyi mağdur edecekler merak ediyorum .

----

Bu arada elektronik firmalarının yerel tekelleşmeye gittiği bu günlerde yabancı sermaye olarak hala ayakta olan bu firmanın da uzun süre ayakta kalamayacağının sinyalleri bunlar.

Düzeltme notu: Sinirini alamama!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azomania -- 12 Eylül 2013; 13:27:40 >
  • Aradım ellerinde stok olmadığını tedarik edemediklerini istersem iptal edebileceklerini söylediler hemen dedim.
  • Bana da kargo numarası kısa süre içerisinde girilecek. Kargo da dediler.
  • Kargoya verilmiş yurtiçi kargo mesaj geldi. İnşallah 2 tane çıkar
  • Banada kargo numarası geldi
  • 2 tane çıkmazsa zaten iptal iade anında beklemem bile
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.