Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 makina 3 başlık mı cıkıyor icindn yani baslıklardan biri fazladan ama tek şarz aleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Aynen. 2 makine, 3 başlık, tek şarj cihazı.
  • bende sipariş versem gelirmi acaba
  • Bende tekrar sipariş verip vermeme konusunda tedirginim.
  • Ve risk alarak bir daha sipariş verdim :D
  • Dün mediamarkt'ı siparişin durumunu sormak için aradığımda şeytan dürttü ve bir mavi bir de pembe fırça var değil mi diye de sordum.

ürün kodunu söyledim ve mh temsilcisi ilk önce sadece mavi renk fırça ve 3 adet başlık var dedi, ben de nasıl olur falan deyince, bi süre hatta bekletti beni ve geri dönüp ürün şu anda böyle görünüyor; ama sizin verdiğiniz sipariş ikiliymiş dedi.

Diyeceğim odur ki belki kampanyalı ürünler bitmiştir. Bi arayıp işinizi garantiye alın.

@okko @alikemalvahit
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

Dün mediamarkt'ı siparişin durumunu sormak için aradığımda şeytan dürttü ve bir mavi bir de pembe fırça var değil mi diye de sordum.

ürün kodunu söyledim ve mh temsilcisi ilk önce sadece mavi renk fırça ve 3 adet başlık var dedi, ben de nasıl olur falan deyince, bi süre hatta bekletti beni ve geri dönüp ürün şu anda böyle görünüyor; ama sizin verdiğiniz sipariş ikiliymiş dedi.

Diyeceğim odur ki belki kampanyalı ürünler bitmiştir. Bi arayıp işinizi garantiye alın.

@okko @alikemalvahit

Teşekkür ederim yaırn arayıp sorgulatırım ama sizlerin aldığı ile aynı ürün numarasına sahip benim aldığımda iade ederim olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

Dün mediamarkt'ı siparişin durumunu sormak için aradığımda şeytan dürttü ve bir mavi bir de pembe fırça var değil mi diye de sordum.

@okko @alikemalvahit

Teşekkür ederim yaırn arayıp sorgulatırım ama sizlerin aldığı ile aynı ürün numarasına sahip benim aldığımda iade ederim olmazsa.

aradım şimdi stokta varmış kağıthane ve ümraniye mağazasında dedi ama orada fiyat farklı dedi bende alacam galiba

• eider E kullanıcısına yanıt
    Sayın eider,

Ayın 1'inde başlayan "Depo Temizliği" kampanyamız bu sabah saat 07:00 itibariyle sona ermiş olup, fiyatlarımızda değişim olmuştur.

Konu ile ilgili sitemizden, Facebook ve Twitter'dan ve mailing yolu ile müşterilerimize kampanyanın son günü olduğu ile ilgili bilgi verilmiştir.

Değerli siparişinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

http://www.stokta.com
  • Benimki de ulaştı.Sorun yok.
  • sorunsuz teslim aldım ben de bugün. gg de günün fırsatları bölümünde 189 tl ye satılıyor.
  • Ben kampanyayı buradan öğrendim, 7 Eylül Cumartesi günü mağaza fiyatlarını görmek ve ürünü incelemek için Ankara Kentpark'taki mağazaya gittim. 2 adet ürün vardı, biri anneler günü paketinde pembe fırça, seyahat kutusu, şarj ünitesi ve 3 farklı başlık (119 TL); diğeri babalar gününe özel adlı paketinde anneler günü paketine mavi fırça ilavesi ile (129 TL)satılıyordu ve fırsat standında 50 civarı paket vardı, taksitli olarak aldım. Farklı özellikleri olan yedek başlıklar mağazada ikili kutularda satılıyordu(bir kutu 29,90); ben de stokta.com'dan 4 kutu (bir kutu 15,60) alarak stokladım. Şu an kullanıyorum ve ürünü almama vesile olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • daha önce kullanan arkadaşlar, benim gibi ilk kez kullanacaklar için biraz bilgi verebilirler mi? Malum Türkçe kılavuz koymamislar...ilk şarj süresi 17 saat denmis sanırım. .. 3 farklı kullanım modu var ve 3 fırçadan biri parlatmak için yanlış anlamadiysam...tam çözemedim anlayacağınız...

• rica ederim, güle güle kullanın.

• Dün sipariş verdiğim ürün bugün kargoya verildi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

daha önce kullanan arkadaşlar, benim gibi ilk kez kullanacaklar için biraz bilgi verebilirler mi? Malum Türkçe kılavuz koymamislar...ilk şarj süresi 17 saat denmis sanırım. .. 3 farklı kullanım modu var ve 3 fırçadan biri parlatmak için yanlış anlamadiysam...tam çözemedim anlayacağınız...

Ben de merak ediyorum. Her seferinde 17 saat şarj mi edeceğiz? 1 gün fırçalamadan geçti zaten.

• Kullanım kılavuzunda gösterilen 1 tane parça çıkmadı. Birde bu cihazın sürekli şarj lambası yanıyor adaptöre takılı olduğu sürece. Dolunca uzun yanması gibi bir şey söz konusumu?
  • ben de aldım. eşimle beraber kullanıcaz bakalım memnun kalırız umarım :)

kaç güne gelicek görücez bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Kullanım kılavuzunda gösterilen 1 tane parça çıkmadı. Birde bu cihazın sürekli şarj lambası yanıyor adaptöre takılı olduğu sürece. Dolunca uzun yanması gibi bir şey söz konusumu?

Doluncaya kadar yanip sonuyor, dolunca tamamen sonuyor. Sarji kullanima bagli olarak bence en az 10 gun gider, ben 5 gundur abartarak ve ne kadar gidecegini gormek icin sarj unitesine hic takmadan kullaniyorum daha bitmedi, bitecek gibi de durmuyor ama biz yine de 10 gun diyelim.

• baslıkları en uygun nereden alabiliriz?

migros ağız bakım günlerinde başlıklardan geliyormuydu? ve geçen sene ne kadara satıldı hatırlayan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.