Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shumin

Ben 4 Eylül'de siparişi verdim fakat hala siparişiniz hazırlanıyor diyor. Benim kadar bekleyen oldu mu acaba?

müşterı hizmetlerını arayın. Kargo takip numarasını onlardan aldım. Sizinki yollanmıştır buyuk ihtimal.
  • Evet yollanmış ama kargo takip numarası düşmemiş hala cevap için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

Tek ürünü söyleyen arkadaşta mesajı olmayan bir arkadaşımız belkide fake üye galeyana getirmek için söyledi.

Arkadaşlar fake değilim Emin olmak adına iki defa çağrı merkezini aradım, ikisinde de resmin sadece renk seçeneklerini göstermek amaçlı olabileceğini ama tek ürün olduğunu belirttiler. Hatta resme kanıp sipariş verseydim nasıl bir açıklamanız olacaktı dedim, cevap veremedi müşteri temsilcisi. Daha da detay sorarak Eskişehir'deki MM'de aynı ürünün 219 TL'ye satıldığı bilgisini aldım. Ama dediğim gibi ben MT'nin yalancısıyım. Eğer yakın zamanda sipariş verip çift makine gelen arkadaş varsa halen almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: otiesto

quote:

Tek ürünü söyleyen arkadaşta mesajı olmayan bir arkadaşımız belkide fake üye galeyana getirmek için söyledi.

Arkadaşlar fake değilim Emin olmak adına iki defa çağrı merkezini aradım, ikisinde de resmin sadece renk seçeneklerini göstermek amaçlı olabileceğini ama tek ürün olduğunu belirttiler. Hatta resme kanıp sipariş verseydim nasıl bir açıklamanız olacaktı dedim, cevap veremedi müşteri temsilcisi. Daha da detay sorarak Eskişehir'deki MM'de aynı ürünün 219 TL'ye satıldığı bilgisini aldım. Ama dediğim gibi ben MT'nin yalancısıyım. Eğer yakın zamanda sipariş verip çift makine gelen arkadaş varsa halen almak istiyorum.

Cuma sipariş verdim bugün çift fırça olarak geldi dostum

• Biraz önce sipariş geçtim, durum hakkında geldiğinde hemen bilgilendirme notu düşmek üzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otiesto

quote:

arkadaşım ben de sabah mediamarkt müşteri hizmetlerini aradım sipariş numaramı söyledim. müşteri temsilcisi bana ürün 2 adet gözüküyor dedi. sitemizde de böyle gözüküyor dedi. ayrıca bröşürümüzde de bu şekilde dedi ve mağaza stoklarına baktı orada da öyle gözüktüğünü söyledi. şu an mail gelmiş kargoya verildi diye henüz kargo bilgileri gözükmüyor ama elime ulaştığında da bilgilendirceğim sizi. inş 2 başlıkla gelir.

• Aldım 1 adet bakalım kaçlı çıkacak, açıkçası ilk defa manuel dışı takılacam beceririm umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aldık ama hangi başlık iyidir, hangi başlığın özelliği nedir bilenler yazabilir mi?
    aileye ona göre başlık alalım.
  • ekremus E kullanıcısına yanıt
    Ben de alıyorum ya, ne çıkarsa bahtımıza artık. En kötü ihtimalle iade eder, kargo parası veririz
  • todorov_44 kullanıcısına yanıt
  • ben 15 eylül pazar sipariş verdim, kargo şirketi yarın elime ulaşacağını söylüyor (istanbul-ankara). hadi bakalım hayırlısı, yorumlarınıza güvenip aldık, ilk defa böyle bir makine kullanacağım umarım beklediğim gibi faydalı çıkar, pembesini de uygun birisine hediye ederiz artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: lord_kharon

Sigara icip icmeyecegimi de siz mi bilirsiniz? Cevap bekliyorum BİZ BİLİRİZ BİİİZ diye hadi bakalim

Kafa iyi sanırım. Kendin yazmışsın sigara diye, ben de içmezsen paran cebinde kalır dedim. Herkesin bildiğini senden mi saklıyorum ki?

Sigara bağımlıları maddelerine karışılmasından pek hoşlanmazlar

Bir adet de ben alacağım.

• Adaptörle falan şarj edilse hediye etmek güzel olurdu ama ilginç bir teknolojisi var adaptörde. Cihazı komple suya sokulunca bile bozulmayacak şekilde tasarlamışlar.

@1080p

Hocam resmen hortlatmışsınız.
  • Bir tane de ben almıştım. Bir haftadır kullanıyorum, şimdilik memnunum.
    Türkçe kullanma kılavuzu olmaması en büyük eksikliği. Tabi ikinci fırça için taşıma ve saklama kutusu olmaması da problem. Başka bir yerde satılsa alırım ama internette araştırıp bulamadım, bulabilen varsa ve bu başlık altında nereden temin ettiğini yazarsa bulamayanlar da yararlanır.
  • 2 DK SONRASINDA OTOMATİK DURMUYOR MU BU ZIMBIRTI? TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU YOKMU?
  • ürünüm kargoya verilmiş fakat biraz önce yine yurtiçi kargodan mesaj gelmiş. nolu belgeniz operasyonel sebeplerden dolayı iptal edilmiş, tarafınıza ulaştırılamamıştır. diye şimdi kargo takibinde ürün de çıkmıyor :) anlamadım noldu.

şimdi baktım kargo takibine tekrardan belge düzenlenmiş ne alakaysa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremus -- 17 Eylül 2013; 11:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremus

ürünüm kargoya verilmiş fakat biraz önce yine yurtiçi kargodan mesaj gelmiş. nolu belgeniz operasyonel sebeplerden dolayı iptal edilmiş, tarafınıza ulaştırılamamıştır. diye şimdi kargo takibinde ürün de çıkmıyor :) anlamadım noldu.

şimdi baktım kargo takibine tekrardan belge düzenlenmiş ne alakaysa artık.

faturan değişmiş olabilir, bir ihtimal ürün de değişmiştir belki
  • Ürünün içerisinde 3 tane fırça çıktı şimdi hangisi ne iş için birisi anlatabilir mi .
  • quote:

Ürünün içerisinde 3 tane fırça çıktı şimdi hangisi ne iş için birisi anlatabilir mi .

bende arkadaş gibi fırçaların hangisinin ne için olduğunu bilmiyorum. Yardım edecek birisi var mı acep?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.