Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fırçalarda kıl sayısı en fazla olan en konforlusu, sensitive yok ise precision ı kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

aliexpresste başlıklar maximum 1 buçuk dolar. sıkıntı olur mu alsak? ben uyumluysa 5 set alıcam. aile fertleri hep beraber kullansın.

Hocam hangi ürüne baktınız bilmiyorum ama bazılarının altında çok kalitesiz vs yazmışlar. Bir de sensitive olan modeli bulamadım bir tek oral-b olarak precision clean versiyonunu buldum o da 4'lü paket 6.55 dolar. İşe yarıyorsa 1 tane alıp denemek lazım boşuna 5 tane almayın bence nasıl olsa kargo bedava.

http://www.aliexpress.com/item/Promotion-EB17-4-1pack-4pcs-O-ral-B-rush-Electric-Replacement-Toothbrush-Heads-Plastic-retailbox/1212116043.html

Hocam açıklama için teşekkürler. Üründen ben de aldım ve babamla beraber kullanacağız. Babamda diş eti hassasiyeti var ve kolay kanıyor. Sensitive başlığı çıkmadı bunun içinden o yüzden diğer 3 ürün içinden hassasiyet için hangisini önerirsiniz? Ona göre onu babama vereceğim de.
    @kuduk

Hocam bu aliexpress dekiw oral b dis fircasi orjinal mi yan sanayi midir siz kullaniyorsaniz memnun musunuz

• Arkadaşlar sarjda kalması sıkıntı değil, 6 ay boyunca bir kere sonuna kadar kullanın sonra tekrar sarjda kalsın. Bende bundan kullanıyorum 2 senedir, normal diş fırçası tuhaf geliyor artık. Bu arada çok iyi fiyat. 109'a düşerse almayı düşünüyorum bizimkilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuduk

fırçalarda kıl sayısı en fazla olan en konforlusu, sensitive yok ise precision ı kullanabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler. Precision olanı babama vereyim en iyisi, 3d whte en serti anladığım kadarıyla ama sigara ve kahve içenler için HB'de en fazla bunu önermişler onu kendime, floss actionı da şimdilik kenarda yedekte tutarım.

@berkaygen

Hocam ben daha yeni aldım ürünü. Başlık bakarken denk geldim ve linki yazdım. Bu orijinale benziyor ama malum çinliler sattığından ne desem yalan olur. Diğer ürünler ise resmen çakma marka falan da yazmıyor zaten. Alacağınız varsa en azından bunu deneyin. 5'li paketi de var o 7,65 dolar.

http://www.aliexpress.com/store/product/Promotion-1pack-5pcs-EB17-5-EB17-4-1-Electric-Replacement-Toothbrush-Heads-O-ral-B/600796_1212130155.html

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

quote:

aliexpresste başlıklar maximum 1 buçuk dolar. sıkıntı olur mu alsak? ben uyumluysa 5 set alıcam. aile fertleri hep beraber kullansın.

Hocam hangi ürüne baktınız bilmiyorum ama bazılarının altında çok kalitesiz vs yazmışlar. Bir de sensitive olan modeli bulamadım bir tek oral-b olarak precision clean versiyonunu buldum o da 4'lü paket 6.55 dolar. İşe yarıyorsa 1 tane alıp denemek lazım boşuna 5 tane almayın bence nasıl olsa kargo bedava.

http://www.aliexpress.com/item/Promotion-EB17-4-1pack-4pcs-O-ral-B-rush-Electric-Replacement-Toothbrush-Heads-Plastic-retailbox/1212116043.html

Hocam açıklama için teşekkürler. Üründen ben de aldım ve babamla beraber kullanacağız. Babamda diş eti hassasiyeti var ve kolay kanıyor. Sensitive başlığı çıkmadı bunun içinden o yüzden diğer 3 ürün içinden hassasiyet için hangisini önerirsiniz? Ona göre onu babama vereceğim de.
    @kuduk

Hocam bu aliexpress dekiw oral b dis fircasi orjinal mi yan sanayi midir siz kullaniyorsaniz memnun musunuz

Yan sanayi ben hepsinden bitane aldim bakalım nasıl çıkacak. Fırça şarjda suan bugün normal fırçalayayim yarından itibaren hep bunla fırçalayacagim. Ilk başlık olarak floss action düşünüyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

quote:

quote:

@kuduk

Yan sanayi ben hepsinden bitane aldim bakalım nasıl çıkacak. Fırça şarjda suan bugün normal fırçalayayim yarından itibaren hep bunla fırçalayacagim. Ilk başlık olarak floss action düşünüyorum..

Evet yukarda verilen resimle karşılaştırdım aynı değil bu benim verdiğim linkteki de. Siz hangilerinden aldınız? Link verirseniz diğer kişiler de faydalanır.

• Hypericum kullanıcısına yanıt
    Yan sanayi hocam. Önce ki sayfada verilen resimle karşılaştırdım. Fırça uçlarında ki renkler farklı.
  • quote:

Yan sanayi hocam. Önce ki sayfada verilen resimle karşılaştırdım. Fırça uçlarında ki renkler farklı.

Ben soruyu yazdıktan sonra farkettim ki zaten üstte cevaplamışsınız o yüzden mesajımı silmiştim. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Benim ürün henüz gelmedi,kargoda.
    Gelince başlıkları şuradan almayı düşünüyorum:

http://stores.ebay.com/wendybebs?_trksid=p2047675.l2563

Ürünler orijinal gibi görünüyor.
  • mediamarkt fiyatı 149a çekmiş, geçmiş olsun
  • Benim kargom geldi media markttan..

urunu kullanan arkadaslar yardima ihtiyacim var..

3 adet baslik 2 makine cikti icinden, esimle kullanicaz..

fakat bu basliklar aynimi yoksa farkli ozelliklerimi var? Iki makineyide aktif kullanmak icin bu 3 basliktan hangi ikisini takalim ilk once?

Birde kullanimda veya oncesinde dikkat edilmesi gereken birsey varmi? Kullanim klavuzunda turkce aciklama yok maalesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

Benim kargom geldi media markttan..

urunu kullanan arkadaslar yardima ihtiyacim var..

3 adet baslik 2 makine cikti icinden, esimle kullanicaz..

fakat bu basliklar aynimi yoksa farkli ozelliklerimi var? Iki makineyide aktif kullanmak icin bu 3 basliktan hangi ikisini takalim ilk once?

Birde kullanimda veya oncesinde dikkat edilmesi gereken birsey varmi? Kullanim klavuzunda turkce aciklama yok maalesef :(

Kutusunda hangi başlık ne işe yarar yazıyor hocam. Ikisini de ilk etapta bir güne yakın şarjda tutun. Hayirli olsun

• Arkadaşlar bir tanesini kullanmazsak hiç şarj etmeden kenara koysak bozulur mu daha sonra

ve daha önce kullananlar 6 ay sürüyormu günde iki dakika kullanırsak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-Oral-B-%C5%9Earjl%C4%B1-Vitality-Sensetive-D12-D%C4%B1%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1,103452,465840,829463.html?langId=-14#infoTabNav

Beyler bunun şarjını kullanabiliyor muyuz Pro-Care 3000'de ?

Evt arkadaslar konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın. Eger uyumluysa bi tane alalım kullanalm 3000 ile.

• Vahamet kullanıcısına yanıt
    Hiç şarj etmeden sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer bir kere şarj ettiyseniz %40 şarj oranlarına getirip saklamanızı öneririm. Kesinlikle %100 yada %0 olmasın.

-----------

Arkadaşlar daha önce de sormuştum. Tekrar etmekte fayda var yararlanma potansiyeli açısından;

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-Oral-B-%C5%9Earjl%C4%B1-Vitality-Sensetive-D12-D%C4%B1%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1,103452,465840,829463.html?langId=-14#infoTabNav

Bu ürünün şarj cihazını Pro-care 3000'de kullanabiliyor muyuz?

• Teknosaya gittim orada standda ki görevliye sordum, hemen deneyelim uyacakmı şarjı diye taktı ve şarj olmaya başladı ışık yandı. bilginiz olsun uyuyor yani ama uzun kullanımda ne olur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahamet

Teknosaya gittim orada standda ki görevliye sordum, hemen deneyelim uyacakmı şarjı diye taktı ve şarj olmaya başladı ışık yandı. bilginiz olsun uyuyor yani ama uzun kullanımda ne olur bilemem

Süper ozman bi tanede ondan alaymda kardesime hediye edeyim boşta duracagina bi işe yarasn cok tskler haber verdigin icin

• Su an bu üründen bulamayız değil mı?

• Vahamet kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Almak düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.