Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer hala satisdaysa bende almak istiyorum link verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişlerinizde bu şekildemiydi ?

Ürün 1 in 1; Adet: 1
    Stoktan Hızlı Gönderi; Siparişiniz hazırlanıyor
  • Makine harika beyler.! Dişçiye gittim makineyle 10 gün fırçaladıktan sonra. Tartar yoktu 1 ton beyazlama var dişetleri daha sağlıklı gözüküyormuş. resmen beleş fiyata aldık. diğer pembeyi 25 tllik fırçayla beraber ablama sattım 150tlye. Ticaret budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Makine harika beyler.! Dişçiye gittim makineyle 10 gün fırçaladıktan sonra. Tartar yoktu 1 ton beyazlama var dişetleri daha sağlıklı gözüküyormuş. resmen beleş fiyata aldık. diğer pembeyi 25 tllik fırçayla beraber ablama sattım 150tlye. Ticaret budur

Cok iyiymis

• ee hala var mi yani

• hasmeram H kullanıcısına yanıt
    evet, tüm dişler için 30 sn en fazla 1 dakika.
    benim mineleri çizildiği için dişleri çürüyen çok arkadaşım oldu. aman dikkatli kullanın.
  • Beyler bugun kartta lımıt olmadıgı ıcın internetten alamamıstım.Şimdi lımıtı ayarladım ürün yok.Mağazaya gidecek olan varsa hayrına alıp yollarsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedfellow -- 4 Ekim 2013; 0:46:42 >
  • arkadaşlar diş etlerimde problem var bu ürünü mü almalıyım
    http://www.buroteknik.com/Braun-Oral-B-D20-535-3D-Professional-Care-Dis-Fircasi_33557.html?ref=akakce&v=0.75.6

yoksa bunu alıp ayrıca başlık mı almalıyım...tavsiyeniz nedir? çok sağolun...

http://www.hizlial.com/oral-b-sarjli-dis-fircasi-pro-care-500-d16/08.002.1695.0036

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

arkadaşlar diş etlerimde problem var bu ürünü mü almalıyım
    http://www.buroteknik.com/Braun-Oral-B-D20-535-3D-Professional-Care-Dis-Fircasi_33557.html?ref=akakce&v=0.75.6

yoksa bunu alıp ayrıca başlık mı almalıyım...tavsiyeniz nedir? çok sağolun...

http://www.hizlial.com/oral-b-sarjli-dis-fircasi-pro-care-500-d16/08.002.1695.0036

Her ikisi de diş eti çekilmesine karşı etkili

• quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

Beyler bugun kartta lımıt olmadıgı ıcın internetten alamamıstım.Şimdi lımıtı ayarladım ürün yok.Mağazaya gidecek olan varsa hayrına alıp yollarsa çok makbule geçer.

Arkadaşlar izmitteyim yokmu kıyak yapacak forumdaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

ee hala var mi yani

yok mu Allah askina cevap verecek?

• Fırçam yeni geldi , eşim ile kullanacağım için aklımdaki soruları hemen sorayım

1. Kaç saat şarjda kalmalı

2 . 3 fırça çıktı bunlardan 2'si aynı biri farklı diğeri ne için ?

Konu hakkında bilgi alabilir miyim ?
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    En az 12 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

En az 12 saat

3 adet dış fırçası var

2'si hanımla benim ama diğeri ne için acaba ?
  • bunların hepsi birbirine benziyor ama biri 25 lira biri 59 lira biri 159 lira.
    farkı ne bunların ki ?

özet geçebilecek olan var mı ?
  • Fırçalar hakkında bilgi albilir miyim

3 farklı desende fırça var hangisi ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 7 Ekim 2013; 16:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

quote:

En az 12 saat

3 adet dış fırçası var

2'si hanımla benim ama diğeri ne için acaba ?

diğeride sizin için diş araları daha iyi fırçalamak için tasarlanmış uç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bunların hepsi birbirine benziyor ama biri 25 lira biri 59 lira biri 159 lira.
    farkı ne bunların ki ?

Bana kalsa ben fark yok derim şöyleki, devir sayılarının farklı olduğu vs söyleniyor. Aslında bütün iş başlıkta bitiyor. Devir tam şarzda 8.500 diyelim 2. kullanımda devamlı şarzda tutmayacağınıza göre daha düşecektir. yani sonuçta 7000 olmuş 8000 olmuş çok fark yaratmıyor. Görsellik ön planda modeller arasında
  • quote:

quote:

farkı ne bunların ki ?

Bana kalsa ben fark yok derim şöyleki, devir sayılarının farklı olduğu vs söyleniyor. Aslında bütün iş başlıkta bitiyor. Devir tam şarzda 8.500 diyelim 2. kullanımda devamlı şarzda tutmayacağınıza göre daha düşecektir. yani sonuçta 7000 olmuş 8000 olmuş çok fark yaratmıyor. Görsellik ön planda modeller arasında

standı falan çıkarırsan hepsi birbirine benziyor. o zaman 25 liralıktan alıp verilen linklerden aliexp falan düzgün başlık alırsak aynı işi mi görüyor.

niye 150 lira verip alıyorlar o zaman

• quote:

quote:

quote:

farkı ne bunların ki ?

standı falan çıkarırsan hepsi birbirine benziyor. o zaman 25 liralıktan alıp verilen linklerden aliexp falan düzgün başlık alırsak aynı işi mi görüyor.

niye 150 lira verip alıyorlar o zaman

Başlık önemli, uyduruk başlık dişi çiziyor.

Tercihe göre değişir. üzerinde şarz lambası göstergesi olan var bastırınca duran modeli var işlev hepsinde aynı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.