Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence hiç bir farkı yok, daha önce 30 TL'ye Vitality serisinden kulanmıştım, dişteki lekeleri tamamen yok etti daha sonra forumda titreşim özelliğinden dolayı daha iyi olduğu söylenen pro care 500'e sırf merakımdan 60 TL verip kullanmaya başladım ama temizlik açısından bir fark göremedim. Bana göre titreşim özelliğinin olması veya devir sayısının fazla olması çok da önemli değil yalnız başlıkları orjinal almakta fayda var, geçenki Rossmann indiriminde başlıkların çifti 15 TL'ye satılmıştı tabi yetişene kadar hepsi tükenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Başlık önemli, uyduruk başlık dişi çiziyor.

Tercihe göre değişir. üzerinde şarz lambası göstergesi olan var bastırınca duran modeli var işlev hepsinde aynı

bilgi için teşekkürler hocam.

az önce adana optimumda migrosa ve mediamarkta uğradım. d12 modeli migrosta 35 lira, 500 modeli de var, 3000 modeli de ama 35 liralık d12 ile 200 liralık 3000 modelinin başlıkları birebir aynıyken 500 modelinde başlık çok dandik, tüy gibi ve değişik, şekilsiz bişeydi.

mmarktta 39 lira olan bir model vardı, d12 ye benziyor ama model numarası yazmıyordu kutuda.
  • Bende şu an için kullanmayacağım onun için satıyorum.Sıfır kutusunda faturalı.Çift olan 150 tl dir.İstanbul-Maltepeden teslim edilir.İlgilenenler pm atsın lütfen
  • Şuanda mediamarkt ın sitesinde var yine. 119 TL. acaba ikili mi tek mi?. Müşteri hizmetlerine sordum bilgi veremiyorlar. Resimdekini söylüyor.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-Oral-B-Pro-Care-3000-D20-%C5%9Earjl%C4%B1-Di%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1,103452,465840,855360.html
  • Dogubankta en ucuz 17 tl basliklar arkadaslar hic uygun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kampanya mı acaba??

• ürün yenıden satısa cıkmıs alan arkadaslar memnun mu ?
  • bekliyoruz gelicek inş. elime geçince bilgisini paylaşırım
  • telefon edip sordum. ürün 1 adetmiş. renk seçeneği olarak 2 adet görünen fotoğrafı koymuşlar. ben siparişimi iptal ettim. sipariş verip eline geçen varsa 1 adet mi 2 adet mi geliyor belirtebilir mi?
  • Bugün elime geçti bayram nedeniyle. Aynı ürün arkadaşlar. Iki adet makine çıkıyor.
    Almayı dusunenler sipariş verebilir.

• Bana da bugün ulaştı arkadaşlar Ürün birebir aynı hatta şüphede olanlar için resimde ekliyorum Sipariş vermeden önce bende arayıp sormuştum bana da tek ürün demişlerdi bunun üzerine bende madem farklı ürün neden ürün numarası aynı dedim cevap yoktu risk aldım zaten tekli gelse iade edecektim alacak arkadaşlara hayırlı olsun kargo da bedavaya geldi üstelik sadece 119 TL :))

• Bende siparis verdim az once. Ne kadar surede teslim ediliyor kargolari?
  • Bende kaptım bitane bakalım, normalde diş fırçasına bu parayı vermek aklıma gelmezdi ama diş temizletme muhabbetinden sebep aldım:)

bu arada avantajix i unutmayalım
  • Benim kargo işi bayram nedeniyle uzun sürdü 10 günü bulmuştur bana ulaşması
  • kullanan arkadaşlar, cahilliğime verin, bu başlıkları gönül rahatlığı ile suda yıkayabiliyormuyuz, birde en uygun hangi siteden alabiliriz, ve başlıkların hangisinin ne işe yaradığını gösteren bir site varmıdır.
    Son bu forumda bir arkadaş başlığı kargo dahil yurtdışından getirdiğini yazmış ama konuyu şimdi bulamıyorum. Tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

En az 12 saat

3 adet dış fırçası var

2'si hanımla benim ama diğeri ne için acaba ?

bende 3 de farklı çıktı:)
  • ORAL B BAŞLIK ÇEŞİTLERİ

http://youtu.be/Hh3QHxT2dWo
  • Takip ! Eğer iyi bir kampanya çıkmazsa vatanın %30luk indirim yaptıgı bir kampanyasından alacağım
  • http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/2978736-32137-oral-b-dis-fircasi-yedek-basligi-3d-white-beyazlatma-2-adet

Arkadaşlar Migros'larda kampanya var bir alana bir bedava, eğer bizim başlıklarda da varsa değerlendirilmeli.
  • evet var başlıklar 1+1 29,9/2 ye geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.