Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim arkadaslar linktekinden aldim bitane bende evde bos duracagina hediye ederiz en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür kullanıyorum. Tam alışamadım. Son azı dişleri fırçalarken makina sıkıştığı için takılıyor gibi. Ağzımı iyice açarak fırçalamaya çalışıyorum macun köpükleri akıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Hiç şarj etmeden sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer bir kere şarj ettiyseniz %40 şarj oranlarına getirip saklamanızı öneririm. Kesinlikle %100 yada %0 olmasın.

-----------

Arkadaşlar daha önce de sormuştum. Tekrar etmekte fayda var yararlanma potansiyeli açısından;

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BRAUN-Oral-B-%C5%9Earjl%C4%B1-Vitality-Sensetive-D12-D%C4%B1%C5%9F-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1,103452,465840,829463.html?langId=-14#infoTabNav

Bu ürünün şarj cihazını Pro-care 3000'de kullanabiliyor muyuz?

bir ara konusu vardı 25 tl olan o ürün mü bu. alanlar var mı memnun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

3 gündür kullanıyorum. Tam alışamadım. Son azı dişleri fırçalarken makina sıkıştığı için takılıyor gibi. Ağzımı iyice açarak fırçalamaya çalışıyorum macun köpükleri akıyor :)

Aynı durumdayım.Makine ile sabah akşam boğuşuyoruz.Bakalım kim kimi alt edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

3 gündür kullanıyorum. Tam alışamadım. Son azı dişleri fırçalarken makina sıkıştığı için takılıyor gibi. Ağzımı iyice açarak fırçalamaya çalışıyorum macun köpükleri akıyor :)

Aynı durumdayım.Makine ile sabah akşam boğuşuyoruz.Bakalım kim kimi alt edecek.

Bende hiç olmadı alla alla

• inexo kullanıcısına yanıt
    Evet o ürün. O konuda kullananlar memnun olduğundan bahsediyorlardı. Tek farkın titreşim sayısını azlığı gibi duruyordu. O konuda ayrıntıları mevcut bulursam eklerim o konuyuda.

Düzeltme: Konuyu buldum. Ama yeni açılmış :). Ben sıcak bulmadığımdan 25 Tl diye eklemeiştim ama rağbet görmüş. Diğer sitelerde 34 Tl olarak görmüştüm.

http://forum.donanimhaber.com/m_81818408/f_/key_braun%252Boral//tm.htm#81819854

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azomania -- 27 Eylül 2013; 9:45:20 >
  • başlığı açana teşekkür ederim bana da çift olarak geldi. 12-13 senedir kullanıyorum ben de bunları. en son makinemi 2007de almıştım.
    geçen hafta ömrünü tamamladı. ucuz vitality modeli.

bu arada bozulan modelleri çöpe atmayın lütfen içindeki pil yüzünden.

pili değişmiyor denmiş ama değişebiliyor. hele eski tiplerinde (2007 öncesi) aşırı kolay değişiyordu.
    2007 modelin adaptörüne baktım 1 watt yazmışlar voltaj yazmıyor. yenisinde 0.9 watt. bağlantı noktası uyumlu. bu arada geçen yıllarda adaptör çok küçülmüş :).
    modeli 2 dakika kullanmanızı tavsiye etmem. ayrıca beyazlatıcı diş macunlarıyla da kullanmayın. mineniz çizilebilir. benim doktorum 30 snden fazla kullanma diyor. ve bende senelerdir diş taşı oluşmuyor kısa süre kullanıma rağmen. bütün uçları kullandım kesinlikle sensitive en iyisi bence.
    hayırlı olsun herkese.

• quote:

herkes makinenin duraklamasını sıkışma sanıyor. makinede süre ölçer var, her 30 saniyede bir 2 kere duraklama yapıyor, her 4. 30 saniyesinde yani her 2 dakikada 4 kere duraklama yapıyor. alt damak ve üst damak ikişer bölgeden toplam 4 bölge için, her duraklamada diğer bölgeye geçilmesini haber veriyor. kronometreyi ve makineyi aynı anda açın boşta bile o sıkışma tabir ettiğiniz duraksamayı yapacak deneyin içiniz rahatlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navek -- 3 Ekim 2013; 1:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foreone

başlığı açana teşekkür ederim bana da çift olarak geldi. 12-13 senedir kullanıyorum ben de bunları. en son makinemi 2007de almıştım.
    geçen hafta ömrünü tamamladı. ucuz vitality modeli.

bu arada bozulan modelleri çöpe atmayın lütfen içindeki pil yüzünden.

pili değişmiyor denmiş ama değişebiliyor. hele eski tiplerinde (2007 öncesi) aşırı kolay değişiyordu.
    2007 modelin adaptörüne baktım 1 watt yazmışlar voltaj yazmıyor. yenisinde 0.9 watt. bağlantı noktası uyumlu. bu arada geçen yıllarda adaptör çok küçülmüş :).
    modeli 2 dakika kullanmanızı tavsiye etmem. ayrıca beyazlatıcı diş macunlarıyla da kullanmayın. mineniz çizilebilir. benim doktorum 30 snden fazla kullanma diyor. ve bende senelerdir diş taşı oluşmuyor kısa süre kullanıma rağmen. bütün uçları kullandım kesinlikle sensitive en iyisi bence.
    hayırlı olsun herkese.

Tüm dişler için toplam 30 sn mi?

• 5 yıldır beyazlatıcı macunlarla kullanıyorum, dişlerime zararı olmadı.
    En iyisi Colgate 3' lü Etki
  • Makine mükemmeler bende başlığı açan arkadaşa bir kez daha teşekkür ederim.

Benimki de duruyordu diyorum neden duruyor var bir iş sağol dostum :D
  • ağzımı açıyorum makine sıkıştığı için
  • rica ederim güle güle kullanın.
  • 119 tl çok iyi fiyat ya, gönderim halen 2 li olarak yapılıyor değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 29 liralık olan modelden ne gibi farkı var

• 119 TL satılan 2'li paket mi doğrumudur ?
  • ben 2 tane diye az önce sipariş verdim. Açıklamada net yazmıyor. 2 tane çıkmazsa iade ederim.
  • Arkadaşlar,
    Ben salı sipariş verdim. Çarşamba kargoya verildi.Bugün elime geçti.
    Gelen çiftli üründü.

Mağaza resimlerinde görünen ürün numarası ile internet sitesindeki ürün numarası (Ürün numarası: 1097883) aynı bu durumda kesinlikle çiftli gelmek zorunda.
    Tekli olanın ürün numarası farklı.
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
    Not : Geçen hafta Doğubank'a uğramıştım. Teklisinin 170 tl fiyatı vardı.
  • Az önce sipariş verdim ama sipariş kısmında görünmemektedir. Sipariş kaydımı aldım ama sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chine

ben 2 tane diye az önce sipariş verdim. Açıklamada net yazmıyor. 2 tane çıkmazsa iade ederim.

Hocam linki verebilir misin? Ben sitede göremiyorum da.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.