Şimdi Ara

[tükendi] Bir Çift BRAUN Oral-B Pro-Care 3000 D20 Şarjlı Diş Fırçası, 129 TL, mediamarkt.com.tr (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
8
Favori
23.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkları (ikili) Doğu Bank'ta 14 TL'ye satıyorlar.
  • Arkadaşlar merhaba,

Az önce müştreri temsilcisini aradım, artık paket içeriğinde tek ürün olduğunu belirttiler. Ben de satın almaktan vazgeçtim. Yine de haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bu üründe 3 Fırçalama Modu (temizlik, parlatma ve hassas) varmış bu modları açma kapama düğmesine kaç defa tıklayınca geçiliyor. Yani ilk basma temizlik, bir sonraki basma hassas, üçüncü defa bastığımızda parlatma ve bir daha basınca kapanıyor gibi... Bilen varsa cevaplayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremus

ben de aldım. eşimle beraber kullanıcaz bakalım memnun kalırız umarım :)

kaç güne gelicek görücez bakalım.

Merhaba sizinkinin kargoya verildiği ile ilgili bir bilgi geldi mi ?
  • Rica ederim, keşke yetişebilseydiniz.

13 gün önce bildirmişim, ilk fırçayı haber vermeden bir hafta önce aldığıma göre yirmi günden az sürmemiş bu fırsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Arkadaşlar bu üründe 3 Fırçalama Modu (temizlik, parlatma ve hassas) varmış bu modları açma kapama düğmesine kaç defa tıklayınca geçiliyor. Yani ilk basma temizlik, bir sonraki basma hassas, üçüncü defa bastığımızda parlatma ve bir daha basınca kapanıyor gibi... Bilen varsa cevaplayabilir mi?

aynen anlattığınız gibi. kullanma kılavuzunda açıklaması mevcut. ben hep ilk aşamada kullanıyorum
  • todorov_44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevapladığınız için. Tahmin yürüterek bu sonuca varmıştım demekki doğruymuş. İlk günler temizlik modunda diş fırçaladım. Bu aralar parlatma moduna geçtim. İlerleyen günlerde hangi modda kalacağıma karar veririm .

Eskiden 30 saniye falan fırçalayıp bırakırdım, fakat bunu aldıktan sonra 2 dk bile kısa gelmeye başladı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: otiesto

Arkadaşlar merhaba,

Az önce müştreri temsilcisini aradım, artık paket içeriğinde tek ürün olduğunu belirttiler. Ben de satın almaktan vazgeçtim. Yine de haber veren arkadaşa teşekkür ederim

tek ürünmü var bu kötü haber. bana gelicek ürünün tek ürün olup olmadığını nasıl anlayabilrim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

yok hayır daha kargoya verildiği bilgisi gelmedi ama arkadaşın dediği gibi tek ürünse siparişi iptal edicem.
  • quote:

quote:

quote:

yok hayır daha kargoya verildiği bilgisi gelmedi ama arkadaşın dediği gibi tek ürünse siparişi iptal edicem.

Bnimki bugün gelir herhalde alınca haber veririm.
  • ürün elime geçti,çift başlık. Yalnız türkçe kullanma kılavuzunu bulamadım. Bir de digitürk indirim kuponuna nasıl ulaşabiliyoruz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bnimki bugün gelir herhalde alınca haber veririm.

teşekkür ederim

• şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm. ürün 2 adet gözüküyormuş mağaza stoklarına baktı orada da 2 ürün gözüküyomuş. bröşürde ve internet sitesinde de bu şekilde dedi ama ancak elinize ulaştığınızda doğru sonucu öğrenebiliriz dedi.

tek ürün olduğunu nereden öğrendi acaba arkadaş.
  • Tek ürünü söyleyen arkadaşta mesajı olmayan bir arkadaşımız belkide fake üye galeyana getirmek için söyledi.
  • 6 gün önce sipariş vermiştim. ikili ürün geldi bugün. Müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm tek mi çift mi diye net bi şey diyememişlerdi. Bende gerekirse iade ederim diye bekledim. Bence 129 TL ödeyen birine ikili gidiyor. Önceki paylaşımlarda biri markette 119 TL ye 3 başlıklı anneler günü, 129 TL'ye iki fırçalı babalar günü kutusunda idi demişti. Nitekim benimki Babalar günü kutusunda geldi.
  • Bende ürünü şimdi aldım 2 başlık Türkçe kullanma klavuzu bendende çıkmadı.

Resimlerle az çok anlatılmış ama genel olarak bilgi vermek gerekirse 17 saat şarj günde iki kez fırçalamayla 1 hafta gidiyormuş.

İlk açılışı günlük temizleme için 2. basmada hassas bölgeler için diş ve dişeti hassasiyeti falan olan yerlerde 3. ise parlatma için günlük temizleme modundan sonra isterseniz ara sırada isterseniz hergün kullanılabiliyormuş

Daha kullanmak nasip olmadı ama modlar arasında çok fark olduğunu sanmıyorum. Deneyince görücez.
  • Benimde uzun uğraslar sonucu 13 gun sonra elime ulasti. Babalar gunu paketi cikti 2 baslik. Alanlar rahat olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 09.09.2013 tarihinde verdiğim sipariş 2 gövde olarak bugün geldi. Derin bir oh çektim. Kampanyayı geç görmüştüm ama bunun sonucu 7 gün beklemiş oldum. :) Kampanyayı haber veren Kuduk arkadaşımıza teşekkürler. Akşam deneyeceğim bakalım.
  • Benimkide geldi bugün çift başlım sıkıntı yok güzel gözüküyorlar. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • Ben 4 Eylül'de siparişi verdim fakat hala siparişiniz hazırlanıyor diyor. Benim kadar bekleyen oldu mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.