Şimdi Ara

TÜKENDİ - Seiko SNDE01P Kol Saati %65 İndirimli / Ekstra %3 Havale İndirimi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
4.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma girdi... Çok beğendim
  • Gittigidiyorda seiko premier kinetic petpetual Snp045p modeli 845 TL, Seiko premier kinetic perpetual Snp044p 1090 TL , 1000TL üzeri harcama için 100 TL para puan da var. Benim bütçeyi biraz aşıyor fiyatlar, özellikle snp044 modeli çok güzel görünüyor

•  TÜKENDİ - Seiko SNDE01P Kol Saati %65 İndirimli / Ekstra %3 Havale İndirimi.
    Bundan arıyorum ? Black Hummer BH5049007 modeli..
  • Hocam bu resimdeki SRH009 modeli oluyor sanırım. Nerede bulabilirim? Parası önemli değil.
  • s0d kullanıcısına yanıt
    hocam bende bilmiyorum eski seri olduğu için zor bulunur. ama saatçilere sormak lazım, belki ellerinde kalmıştır.

SRH009'un yanında SRH009P VE SRH009P1 şeklinde de aratın. SRH009P diye aratınca TR'de bazı sitelerde çıkıyor. ama çıkan sitelerin stok durumu ne kadar günceldir veya güvenilir midir bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar

hocam bende bilmiyorum eski seri olduğu için zor bulunur. ama saatçilere sormak lazım, belki ellerinde kalmıştır.

SRH009'un yanında SRH009P VE SRH009P1 şeklinde de aratın. SRH009P diye aratınca TR'de bazı sitelerde çıkıyor. ama çıkan sitelerin stok durumu ne kadar günceldir veya güvenilir midir bilemiyorum

Bu muhabbet 1 ay önce olsaydı tedarik edebilirdim :) Eğer gelirse bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Orijinalden alıntı: Lok'tar ogar

güncel serileri hiç beğenmiyorum. nerede eski premier yada velatura kinetic direct drive'lar

eski seri SRH009 yada SRH011 elinizde varsa ve indirime girerse alırım bende. güncel premier kinetic direct drive'da olabilir.

ama kinetic direct drive'ların gerçek fiyatı üzerinden %60-70 indirime girmesinin imkansız olduğununda çok tabi farkındayım
     TÜKENDİ - Seiko SNDE01P Kol Saati %65 İndirimli / Ekstra %3 Havale İndirimi. TÜKENDİ - Seiko SNDE01P Kol Saati %65 İndirimli / Ekstra %3 Havale İndirimi.

Güzelmiş hacı

bende beğendim

• hocam küçük bir hesap yaparsak

indirim öyle bahsettiğiniz gibi değil.
    verdiğiniz linkte (n11) saat 469 TL.

siz 385 TL. satıyorsunuz.

385/469 = % 18 bir indirim oluyor..
  • İndirim beklediğim saatler

TÜKENDİ - Seiko SNDE01P Kol Saati %65 İndirimli / Ekstra %3 Havale İndirimi.

Liste daha uzunda şimdilik bunlar

• Seiko güzel saat ama indirim bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

hocam küçük bir hesap yaparsak

indirim öyle bahsettiğiniz gibi değil.
    verdiğiniz linkte (n11) saat 469 TL.

siz 385 TL. satıyorsunuz.

385/469 = % 18 bir indirim oluyor..

Oradada en uygun ben satıyorum.

1010TL lik link :http://www.n11.com/seiko-snde01p1-erkek-kol-saati-P21881802

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuLDuman -- 1 Eylül 2014; 19:34:53 >
  • Aldım. umarım memnun kalırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

Aldım. umarım memnun kalırım.

Memnun kalacağınıza eminim 9. saatide siz aldınız son 1 kaldı. Hayırlı uğurlu olsun :)
  • Memnun kalan veya kalmayan var ise yorum yazarsanız sevinirim ;)
  • Seiko 5 sport için bende indirim bekliyorum
  • istanbuLDuman kullanıcısına yanıt
    Seiko snp044-064-096 modellerinde de indirim bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: munderecat

Seiko snp044-064-096 modellerinde de indirim bekliyorum

Ayarlamaya çalışıyorum :)
  •  TÜKENDİ - Seiko SNDE01P Kol Saati %65 İndirimli / Ekstra %3 Havale İndirimi.

bu saati tavsiye ederim. 1 yılı aşkın kullanıyorum oldukca memnunum. hem titanium olması çok ağır olmamasını sağlıyor.

tek sıkıntısı çiziliyor olması

sanırım ona da bir çözüm yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.